Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Kto by się nabrał ?? :) (https://forum.cdrinfo.pl/f27/kto-sie-nabral-45756/)

mr_spock 05.01.2005 23:44

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Wychodzi na to, że ten program można uznac za zemstę transseksualistów za złe ich traktowanie... ;) A podejrzewam, że mina "zwycięzcy" programu musiała byc niezła... :P

No, to taki zydo-komuno-masonsko-transeksualny spisek :)

Pagerus 05.01.2005 23:37

Wychodzi na to, że ten program można uznac za zemstę transseksualistów za złe ich traktowanie... ;) A podejrzewam, że mina "zwycięzcy" programu musiała byc niezła... :P

andrzejj9 05.01.2005 20:01

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Kazdy czlowiek ma prowo dazyc do szczescia i o ile nie krzywdzi innych

To moja podstawowa filozofia życiowa i moglibyśmy nią zakończyć i podsumować ten topic :)

ps: Co do homoseksualizmu wśród zwierząt, to odpowiednie przykłady już zostały podane, ale oglądałem kiedyś program na ten temat. I człowiek zdecydowanie nie jest jedynym gatunkiem, w którym coś takiego ma miejsce.

Ale swoją drogą - jeśli ktoś twierdzi, że dwie kobiety to cool, super i w ogóle podniecająca sprawa, więc jest w porządku, a dwóch facetów to zboczenie, to chyba raczej nie z tymi facetami jest coś nie tak.

Ormianin 05.01.2005 19:02

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Tym wszystkim ktorzy sa takimi zagorzalymi homofobami radze przylaczyc sie do tej organizacji -> http://www.wszechpolacy.pl/
Jako atrybut wladzy i walki z "wynaturzencami" dostaniecie glany i baseballa

No wlasnie.... to jest wlasnie taka zasciankowsc naszego spoleczenstwa...

Tolerancja to jedno, nadużywanie tolerancji to drugie.

Robienie zwykłych facetów w tym programie na TVN na balona przez transa jest odwróceniem kota ogonem dla sytuacji kiedy na ulicy transa wytykają palcem. Jeżeli więc robimy zwykłych facetów w balona, nie miejmy pretensji
że wytkną i wyszydzą transów gdziekolwiek ich spotkają: pięknym za nadobne.
Ponieważ transów jest liczebnie mniej niż zwykłych facetów to takie działanie jest przede wszystkim na szkodę transów.
Równie dobrze mógł wyjść trans i publicznie "uprawiac sex" z każdym kto chce i wołać że każdy trans tak robi.

Pięknie powiedział kiedys pewien ksiadz na pewnym polskim show zapytany o TS-izm:
"Transwestytyzm i inne sam w sobie nie stanowi grzechu, grzech zaczyna się tam gdzie zmuszasz innych do uczestnictwa w transwestytyźmie."
Według niego Pismo Święte nie zakazuje przebieranek jako zabawy, wygody czy czegokolwiek innego, o ile nie stanowi elementu grzesznego współżycia i o ile wszyscy uczestniczący w tej czynności zgadzają się na to.

A w tym programie tak nie bylo... moim zdaniem cala sprawa jest na pokaz i dla pieniedzy, oraz dla ogladalnosci, bo co sie bardzej oglada, jak to co "owoce zakazane lub szkoujace sytuacje"

miles 05.01.2005 18:28

MOze kłódeczki nie dostane
ale dla najbardzej wtajemniczonych fanów w temat Miriam. Na jednym ze stron oślich sa odcinki. To tylko tak dla FANÓF z tajemnicą
hahah sorry mam głupi humor dzisiaj

mr_spock 05.01.2005 18:19

Cytat:

Napisany przez kodziu
Hatrica zaliczył :)

Gejów nienawidze. rzygać mi sie chce, ale na lesby mógł bym jeszcze popatrzeć :)

kierujesz sie jedynie estetycznymi aspektami,
jesli tak bysmy mysleli, to trzeba by bylo zabic wszystkich brzedkich ludzi

kodziu 05.01.2005 16:31

Cytat:

Napisany przez Pagerus
3 postów pod rząd to jeszcze nie widziałem - brawa dla Ghost_mode :D :piwo: :P

Hatrica zaliczył :)

Gejów nienawidze. rzygać mi sie chce, ale na lesby mógł bym jeszcze popatrzeć :)

bakupl 05.01.2005 16:15

Cytat:

Napisany przez Pagerus

Ja widziałem na tym forum 5 postów pod rząd...

A no i nawet 4 ;) w wykonaniu memorando :)

Pagerus 05.01.2005 16:13

mr_spock 05.01.2005 14:33

Tym wszystkim ktorzy sa takimi zagorzalymi homofobami radze przylaczyc sie do tej organizacji -> http://www.wszechpolacy.pl/
Jako atrybut wladzy i walki z "wynaturzencami" dostaniecie glany i baseballa

Ghost_mode 05.01.2005 12:57

Cytat:

Napisany przez Hannibal
ja nabrałem ochoty na jedzenie :jem:

o widzę że do forumowiczów dołączył Hannibal Lepper (czy jak to się tam pisało ;)
pozdrowienia dla nowego "wyjadacza" :piwo:

Ghost_mode 05.01.2005 12:50

Cytat:

Napisany przez kraluk
O qrwa:blee: Normalnie masakra, a te fotki są odrażające:blee:

nie wiem bo :
"Nie można wyświetlić strony" :ysz:

Ghost_mode 05.01.2005 12:46

Cytat:

Napisany przez Ziele
Przydało by sie aby ci kolesie wygrali proces i żeby odszkodowanie było w sumie kilkakrotnie wyzsze niż wygrana... może następnym razem by juz taki program nie powstał.

... no chyba wystarczające ostrzeżenie.

nie wyższe niż wygrana !
WTŻSZE NIŻ CAŁY ZYSK Z TEGO GÓWNA !! ;)

Loczek 05.01.2005 10:48

Hanibal ja u siebie zauważyłem odruchy wymiotne :)

Air 05.01.2005 09:45

Cytat:

Napisany przez Hannibal
ja nabrałem ochoty na jedzenie :jem:

A po czym nabrałeś tej ochoty, po zobaczeniu zdjęć :rotfl:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:45.