Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Mandaryna LIVE! (https://forum.cdrinfo.pl/f27/mandaryna-live-56035/)

pawelblu 03.09.2005 21:24

No i stalo sie. Mandaryna zaspiewala live w Sopocie (bo musiala - takie zasady festiwalu ||) i mamy kompromitacje roku. Duzo gorsza od dziewczyn ze swojego chorku ktore slusznie probowaly ja zagluszac.

To bylo niezapomniane kulturowe przezycie ||

wolfen3 03.09.2005 21:30

acapella na początku normalnie powaliła mnie z nóg...

PIOTR34 03.09.2005 21:35

Totalna porażka

giero 03.09.2005 21:37

Mandaryna w Sopocie

Po prostu tragedia,jak można tak kaleczyć!!!!!

Pawel_k 03.09.2005 21:38

bez playbacka cienko przedla ;)

mr_spock 03.09.2005 21:49

czemu ja tego nie widzialem... :( kiedy powtorka?

Calme 03.09.2005 22:01

Mandaryna w Sopocie

Skonczyla sie prezentacja - hmm coz moge powiedziec szkoda mi jej bo teraz ja zjada juz totalnie po tym wystepie ehh - no ale chyba na wlasne zyczenie.......

seksoteka 03.09.2005 22:09

eeeno jazda była nie z tej ziemi, nauczyłem się gwizdać przynajmniej ;) w wieku 25 lat hehehehehehehehehehe POMYŁKA I TYLE

seksoteka 03.09.2005 22:10

ta ta ta ta da da da da da eeeeevryyyyy naaaajt eeeevrrryyyyy najt. żałosna była, ale jedyne co to ten chórek z lasek ładny był

Calme 03.09.2005 22:22

chorek nie pomogl a przeciez tym razem wcale prawie nie tanczyla - no ale na wlasne zyczenie - trzeba tylko przyznac, ze choc do konca poszla i wyszla na scene wiec jakies tam jaja ma :)

Pagerus 03.09.2005 22:43

A ja powiem tak - nie przepadam za nią specjalnie - ale ma u mnie plusa za to, że wyszła na scenę i próbowała na tyle na ile rzeczywiście potrafi... fakt - początek acapella wręcz tragiczny... ale fakt, że nie za dobrze u niej ze śpiewaniem wynikał z krążącej ostatnio mp3... nie można umieć wszystkiego - tańczy naprawdę fajnie - śpiewać niestety nie umie... tak jak mówili niektórzy - ten występ dużo ją musiał kosztować - mówię występ - bo mimo wszystko nie było najgorzej... podejrzewam, że to może być koniec jej muzycznej kariery... zastanawia mnie jedynie fakt, że w wynikach sms'owych była wyżej od Piaska i Łez (których piosenki mi się podobały)... no ale cóż... wybór zwycięzcy nie należy tylko do mnie... ale do milionów Polaków... zobaczymy kto wygra (chyba, że już wiadomo....)

EDIT: A i jeszcze jedno - zróbcie porządek z tematami - bo powstały 2 niepotrzebne na temat jej występów (po co tworzyć nowy skoro ten już istnieje...)

wolfen3 03.09.2005 22:51

głosu nie kupisz..za wszystkie inne rzeczy zapłacisz kartą MasterCard :)

seksoteka 03.09.2005 22:56

Cytat:

Napisany przez Pagerus
zastanawia mnie jedynie fakt, że w wynikach sms'owych była wyżej od Piaska i Łez (których piosenki mi się podobały)...

a mnie właśnie nie zastanawia, bo widziałem logo prokom software sa .... firma przekręt, więc próbowali i cytrynkę wylansować na siłę. nie wierzę w żadne takie statystyki, tym bardziej przez sms i w tv czy radio !!!! a jak to kolega wcześniej napisał, mastercard też nie pomógł ....

Loczek 03.09.2005 23:06

Kurcze, a tak chciałem zobaczyć czy się poprawiła. Może będzie na ośle.

Calme słuchasz "Alter Ego" ? Czy to tylko taki podpis ?

Calme 03.09.2005 23:08

Cytat:

Napisany przez Loczek
Kurcze, a tak chciałem zobaczyć czy się poprawiła. Może będzie na ośle.

spokojnie mysle, ze bardzo wiele zrodel bedzie bo kazdy czekal na ten wystep z ciekawosci -
w poniedzialek przewiduje dalszy szum w brukowcach - ps. organizatorzy chyba specjalnie kazali Dodzie zapowiedziec Mandarynke zeby pokazac, ze wszystko niby ok miedzy nimi ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:54.