![]() |
Cytat:
|
przykro przykro ;(
|
ee wyprzedziles mnie :P tak dał duzo $$$$;p
|
michaś dał $$$ $$$ $$$
|
Cytat:
|
O kurcze, dopiero mialem okazje to obejzec.... jednym slowem: tragedia!
|
Jutro jak wroce ze szkoły ;/ to oblookam markety z ta pisenka ;p i zobaczymy co sie da zrobić :D
|
Cytat:
Poprosze przetłumaczyć Slums Attack - modus operandi :D |
Cytat:
poza tym nie trawie humoru jaki prezentuje Majewski Molek totalna klapa sztuczny usmiech, za duzo samoopalacza i to wczorajsze zachowanie przy Scorpions ! ogolnie TVN pograza sie ale szkoda ze ciagnie za soba tak znany i badz co badz jednak trzymajacy pewien poziom (ostatnio bywalo roznie z tym) festiwal w zasadzie chodzilo tylko i wylacznie chyba o bloki reklamowe, co do Flinty - mam wrazenie, ze nie wygrala nic bo bedac badz co badz laureatem Idola (patrz Polsat) byloby to nie w smak TVN |
Jak Sołtysik czytał wyniki głosowania sms'owego to poczułem się prawie jak podczas słuchania wyników głosowania sms'owego za czasów Big Brothera :P
|
Cytat:
|
Cytat:
A Ty nie ?? || Nie wiem jacy byli 'artysci' Disco Polo - malo obchodzi mnie to porownanie || |
pozdrawiam kolegę, poozdrawiam wciąź, i bezustannie, i chciałem powiedzieć, że, ale, w związku z zaistniałą sytuacją, muszę zmienić temat, a temat będzie inny.....
|
Cytat:
|
Dla mnie byl to bardzo bardzo kiepski debiut TVN jako realizatora calego festiwalu - zapachnialo gowienkiem w stylu BigBrothera i Jestem jaki jestem :\
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:58. |