Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Mandaryna LIVE! (https://forum.cdrinfo.pl/f27/mandaryna-live-56035/)

ed hunter 04.09.2005 20:21

jak to dobrze, że mam zwalony TV i oglądałem Genezis - co mnie usypia w 10 minut :D

Y@nkee_PL 04.09.2005 20:53

o Mój Boże chroń Polske

Mandaryna drugie miejsce zajęła wśród publiczności :O no bez jaj, toż to woła o pomste do nieba, no bo Flinta gosza ma być, Kiljański też? TO JEST KPINA :\

Calme 04.09.2005 20:55

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
o Mój Boże chroń Polske

Mandaryna drugie miejsce zajęła wśród publiczności :O no bez jaj, toż to woła o pomste do nieba, no bo Flinta gosza ma być, Kiljański też? TO JEST KPINA :\

ale wygwizdali ja choc zawodowo !

andy 04.09.2005 21:07

Tak to jest w dzisiejszym świecie. Jak masz kase to możesz za nią kupić prawie wszystko....

pawelblu 04.09.2005 21:07

Podejrzewam ze Michal zadzwonil po koncercie do Soltysika i uprzedzil go o ew. konsekwencjach w relacjach Wisniewscy-TVN jak Mandaryna nie bedzie w top3. To byla sciema - widac golym okiem ...

Ciekawe ze Piaska ktory wygral nagrode jury nie bylo w top3 (podejrzewam ze jego miejsce wlasnie zastapila Mandaryna, jak sie okazalo ze wygral nagrode jury, zreszta nie wiem czy widzieliscie ale nie bylo go wsrod wokalistow czekajacych na wyniki publicznosci - pewnie wczesniej ustalili sobie wszystko z Soltysikiem).

Pawel_k 04.09.2005 21:08

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
o Mój Boże chroń Polske

poprostu po reklamach plusgsm wzrosla w spoleczenstwie sklonnosc do abstrakcyjnego humoru ;)
90% "fanow" margaryny glosowalo na nia bo wczoraj nie dala bisu [ten glos!] i chcieli swoja ulubienice jeszcze raz uslyszec ;)
Cytat:

Napisany przez Calme
ale wygwizdali ja choc zawodowo !

dokladnie a przy slowiku od jury schowala sie na publicznosci ;)

@pawelblu
tylko po co wypuszczac piosenke ktora da sie zaspiewac tylko w studio i to z 10minutowymi przerwami miedzy kazda zwrotka ???
juz artysci disco polo byli porzadniejsi bo jakby nie spiewali to ich songi niewymagaly "rasowania" wykonawcy podczas wystepow live ;)

wykonania margaryny kaza zastanowic sie czy ich3 przypadkiem tez nielecieli ciagle z tasmy podczas "koncertow" ;)

Calme 04.09.2005 21:10

Dla mnie byl to bardzo bardzo kiepski debiut TVN jako realizatora calego festiwalu - zapachnialo gowienkiem w stylu BigBrothera i Jestem jaki jestem :\

Pawel_k 04.09.2005 21:14

Cytat:

Napisany przez Calme
Dla mnie byl to bardzo bardzo kiepski debiut TVN jako realizatora calego festiwalu - zapachnialo gowienkiem w stylu BigBrothera i Jestem jaki jestem :\

niestety moda w sciganiu sie o ambitnego widza minela i teraz nawet tvn wsiowieje :|

ed hunter 04.09.2005 21:20

pozdrawiam kolegę, poozdrawiam wciąź, i bezustannie, i chciałem powiedzieć, że, ale, w związku z zaistniałą sytuacją, muszę zmienić temat, a temat będzie inny.....

pawelblu 04.09.2005 21:25

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
@pawelblu
tylko po co wypuszczac piosenke ktora da sie zaspiewac tylko w studio i to z 10minutowymi przerwami miedzy kazda zwrotka ???
juz artysci disco polo byli porzadniejsi bo jakby nie spiewali to ich songi niewymagaly "rasowania" wykonawcy podczas wystepow live ;)

To jest jedna z najlepiej zarabiajacych piosenek tego roku (najczesciej 'spiewana' = puszczana na koncertach w tym roku). Gdybym ja mial szanse posiedziec w studiu kilka dni i wyprodukowac takie finansowe cudo, mimo tego ze nie umiem spiewac, to napewno bym skorzystal.
A Ty nie ?? ||

Nie wiem jacy byli 'artysci' Disco Polo - malo obchodzi mnie to porownanie ||

Oktawian89 04.09.2005 21:31

Cytat:

Napisany przez ed hunter
piękne tłumaczenie.

w końcu zrozumiałem :D

Chetnie przetlumacze tez inne teksty ?:> || 8 )

Pagerus 04.09.2005 21:48

Jak Sołtysik czytał wyniki głosowania sms'owego to poczułem się prawie jak podczas słuchania wyników głosowania sms'owego za czasów Big Brothera :P

Calme 04.09.2005 21:54

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Jak Sołtysik czytał wyniki głosowania sms'owego to poczułem się prawie jak podczas słuchania wyników głosowania sms'owego za czasów Big Brothera :P

dokladnie
poza tym nie trawie humoru jaki prezentuje Majewski
Molek totalna klapa sztuczny usmiech, za duzo samoopalacza i to wczorajsze zachowanie przy Scorpions !
ogolnie TVN pograza sie ale szkoda ze ciagnie za soba tak znany i badz co badz jednak trzymajacy pewien poziom (ostatnio bywalo roznie z tym) festiwal
w zasadzie chodzilo tylko i wylacznie chyba o bloki reklamowe,
co do Flinty - mam wrazenie, ze nie wygrala nic bo bedac badz co badz laureatem Idola (patrz Polsat) byloby to nie w smak TVN

wolfen3 04.09.2005 21:55

Cytat:

Napisany przez Oktawian_15
Chetnie przetlumacze tez inne teksty ?:> || 8 )

Poprosze przetłumaczyć Slums Attack - modus operandi :D

Oktawian89 04.09.2005 22:54

Jutro jak wroce ze szkoły ;/ to oblookam markety z ta pisenka ;p i zobaczymy co sie da zrobić :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:53.