![]() |
jak to dobrze, że mam zwalony TV i oglądałem Genezis - co mnie usypia w 10 minut :D
|
o Mój Boże chroń Polske
Mandaryna drugie miejsce zajęła wśród publiczności :O no bez jaj, toż to woła o pomste do nieba, no bo Flinta gosza ma być, Kiljański też? TO JEST KPINA :\ |
Cytat:
|
Tak to jest w dzisiejszym świecie. Jak masz kase to możesz za nią kupić prawie wszystko....
|
Podejrzewam ze Michal zadzwonil po koncercie do Soltysika i uprzedzil go o ew. konsekwencjach w relacjach Wisniewscy-TVN jak Mandaryna nie bedzie w top3. To byla sciema - widac golym okiem ...
Ciekawe ze Piaska ktory wygral nagrode jury nie bylo w top3 (podejrzewam ze jego miejsce wlasnie zastapila Mandaryna, jak sie okazalo ze wygral nagrode jury, zreszta nie wiem czy widzieliscie ale nie bylo go wsrod wokalistow czekajacych na wyniki publicznosci - pewnie wczesniej ustalili sobie wszystko z Soltysikiem). |
Cytat:
90% "fanow" margaryny glosowalo na nia bo wczoraj nie dala bisu [ten glos!] i chcieli swoja ulubienice jeszcze raz uslyszec ;) Cytat:
@pawelblu tylko po co wypuszczac piosenke ktora da sie zaspiewac tylko w studio i to z 10minutowymi przerwami miedzy kazda zwrotka ??? juz artysci disco polo byli porzadniejsi bo jakby nie spiewali to ich songi niewymagaly "rasowania" wykonawcy podczas wystepow live ;) wykonania margaryny kaza zastanowic sie czy ich3 przypadkiem tez nielecieli ciagle z tasmy podczas "koncertow" ;) |
Dla mnie byl to bardzo bardzo kiepski debiut TVN jako realizatora calego festiwalu - zapachnialo gowienkiem w stylu BigBrothera i Jestem jaki jestem :\
|
Cytat:
|
pozdrawiam kolegę, poozdrawiam wciąź, i bezustannie, i chciałem powiedzieć, że, ale, w związku z zaistniałą sytuacją, muszę zmienić temat, a temat będzie inny.....
|
Cytat:
A Ty nie ?? || Nie wiem jacy byli 'artysci' Disco Polo - malo obchodzi mnie to porownanie || |
Cytat:
|
Jak Sołtysik czytał wyniki głosowania sms'owego to poczułem się prawie jak podczas słuchania wyników głosowania sms'owego za czasów Big Brothera :P
|
Cytat:
poza tym nie trawie humoru jaki prezentuje Majewski Molek totalna klapa sztuczny usmiech, za duzo samoopalacza i to wczorajsze zachowanie przy Scorpions ! ogolnie TVN pograza sie ale szkoda ze ciagnie za soba tak znany i badz co badz jednak trzymajacy pewien poziom (ostatnio bywalo roznie z tym) festiwal w zasadzie chodzilo tylko i wylacznie chyba o bloki reklamowe, co do Flinty - mam wrazenie, ze nie wygrala nic bo bedac badz co badz laureatem Idola (patrz Polsat) byloby to nie w smak TVN |
Cytat:
Poprosze przetłumaczyć Slums Attack - modus operandi :D |
Jutro jak wroce ze szkoły ;/ to oblookam markety z ta pisenka ;p i zobaczymy co sie da zrobić :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:53. |