![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3871 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ty jesteś po po prostu głupi, przykro mi.
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3872 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3873 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Bardzo głupi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3874 |
Guru
no to masz dziewczynę na rurze http://youtu.be/sSDWF3tj2YU
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3875 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak. Nie. To nie są teksty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3876 |
Guru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3877 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.04.2006
![]() |
Przychodzi turysta do greckiego hotelu kładzie 100 euro na Kontuar i poprosi o klucze do paru pokoi, żeby mógł stwierdzić czy któryś z tych pokoi by mu odpowiadał
a te 100 euro jest jako Kaucja. Właściciel hotelu daje mu wszystkie klucze, ponieważ nie ma żadnego gościa. Kiedy turysta idzie oglądać pokoje, Hotelarz zabiera te 100euro i biegnie do rzeźnika daje mu te 100 euro i mówi, że te pieniądze to za zaległości które jest mu winien. Rzeźnik biegnie do rolnika, z tymi 100 euro i tez spłaca swój dług za świnie którą w zeszłym tygodniu kupił. Rolnik zapieprza do jedynej dziwki we wsi i daje jej te 100 euro, bo ma jeszcze ostatnie dwie wizyty do zapłacenia. Prostytutka biegnie do hotelu również z tymi 100 euro bo wisi hotelarzowi czynsz za wynajęcie pokoju w którym była z ostatnim klientem. W tym momencie turysta schodzi po schodach i mówi, że żaden z pokoi mu nie odpowiada. Oddaje hotelarzowi klucze bierze swoje 100 euro i opuszcza hotel. Wszystkie długi są spłacone a nikt nie ma pieniędzy, tak funkcjonują finanse w Unii Europejskiej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3878 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Pasażerka w autobusie przeprasza siedzącego obok niej staruszka:
- Tak mi przykro, że usiadłam na pańskich okularach. - Nic nie szkodzi - odpowiada uprzejmie staruszek - moje okulary nie takie rzeczy widziały... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3879 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przepis na rybę po grecku:
1. kupujemy rybę na kredyt, 2. kredyt każemy spłacać Niemcom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3880 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Zdzisław Nowak ogląda CNN. Występują szefowie światowych mocarstw.
Wywiad z Sarkozym: - Z kim by się pan ożenił, gdyby nie był żonaty z Carlą Bruni? - Z moją kochanką. Bo to typowo francuskie. Nowak komentuje: - *****. Wywiad z Obamą: - Z kim by się pan ożenił, gdyby nie był żonaty z Michelle? - Z Michelle. Bo to typowo amerykańskie. Nowak: - *****. Wywiad z Tuskiem: - Z kim by się pan ożenił, gdyby nie był żonaty z Małgosią? - Z Polską. Polska to moja jedyna miłość! Nowak wstaje, podbiega i obejmuje telewizor: - Prawdziwy Polak, dżentelmen i człowiek honoru! Wyruchał, więc się ożeni! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3881 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Ziemia bez problemu mieszcząca przeszło 6 miliardów ludzi jest niewielką planetą krążącą wokół ponad trzysta tysięcy razy większego słońca. Słońce jest tylko jedną z setek miliardów gwiazd, z których składa się Droga Mleczna. Z kolei nasza galaktyka jest tylko jedną z miliardów galaktyk wchodzących w skład naszego wszechświata. I z tej perspektywy należy rozpatrywać, czy zjedzenie kilku kawałków ciasta więcej ma jakieś znaczenie.
<<No to jeszcze jeden kawałek makowca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3883 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3884 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.04.2006
![]() |
Ona wróciła wcześniej do domu i zastała męża w
"wyrku" z piękną, młodą, seksowna dziewczyną. - Ty niewierna świnio - wydziera się na cale mieszkanie. - Jak śmiesz to robić MNIE, matce twoich dzieci...!? Wychodzę, chcę rozwodu !!!!!! Mąż woła za nią: - Poczekaj chwilkę, wyjaśnię ci jak to było... -Nie wiem w sumie na co mam czekać, ale to będzie ostatnia rzecz jaką od ciebie usłyszę, streszczaj się. - Jadąc do domu z pracy zobaczyłem jak ta młoda "łapie stop-a", zlitowałem się i zabrałem. Juz w samochodzie zauważyłem, ze jest chuda, obskurnie ubrana i brudna. Wyznała mi, że nie jadła od trzech dni. Tak się wzruszyłem, ze przywiozłem ją do domu i dałem jej twoja wczorajszą kolację, której nie zjadłaś bo się odchudzasz. Biedaczka pochłonęła ja dosłownie w dwie minuty. Popatrzyłem na jej umorusana twarz i zapytałem, czy chce się wykąpać. Kiedy brala prysznic zauważyłem, ze jej ubranie tez jest brudne i jest w nich pełno dziur, wiec dałem jej twoje jeansy, których nie nosisz od kilku lat, bo w nie nie wchodzisz. Dałem jej tez koszulkę, którą kupiłem ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz bo twierdzisz, że "nie mam dobrego gustu". Dałem jej sweter, który dostałaś od mojej siostry na święta, a ty go nie nosisz tylko, dlatego żeby ja denerwować. Do kompletu dorzuciłem jeszcze buty, które kupiłem ci w drogim sklepie a ty ich nie nosisz od czasu, jak zauważyłaś, ze twoja "psiapsiulka" -przyjaciółka ma takie same... Była mi bardzo wdzięczna i kiedy odprowadzałem ja do drzwi zapytała nagle ze łzami w oczach: - "A ma pan jeszcze cos, czego żona nie używa...?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3885 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
bylo, ale dobre i zycieowe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |