![]() |
Na MAXA ....
Ale ty mnie gosciu rozpierd.... Ej koles pojechales po bandzie :) |
"no *****, no"
"o w morde jeża" "nowy pop - faaaajnie" |
W moim małym gronie funkcjonuje następujący język:
"Czyż ta płyta dobra jest dla cię?" "Ona jest." "A czy mój byt dostąpi zaszczytu przebywania z twym jutrzejszej piętnastej?" "A ino. Waść wstydu oszczędzi rodzinie." "Po twej stronie racja jest. Czyż nie?" "Czyż." "Dzień dobry tak więc." W sumie bezsensu i w ogóle nie śmieszne, ale pozwala to urozmaicić szarość dnia codziennego. pozdrowienia |
Cytat:
Mi się podoba: "Nie filozuj" . Ale to trzeba dobrze powiedzieć (i zrozumieć ) :) |
Cytat:
"Nie filozuj" znane i lubiane również u nas :). pozdrowienia |
siema, nara, pozdro, nie wkręcaj, kozackie (coś), trzybobry (hehe), zrób se formata/dodaj ramu jak ktoś jest (naprawdę) tępy na infie...,
dużo tego nie umiem sobie przypomnieć hehe zależy od sytuacji :) PS W klasie, coś zaśmierdziało (fuu), pytam sie co tak jedzie, qmpel odpowiada- spaliny... (no comment:blee: ) |
Cytat:
|
Cytat:
-kto był? -a daleko?? -z kim byłeśśśś?? -masz kase?? -fajnie było?? -kogo znasz?? i tak mozna dopinac bez konca odpowiadajac pytaniem na pytanie z zupelnie innej beczki hehe... :) a urozmaicenie jest maxymalne. |
mi sie przypomnialo:
- Pozycz dyche - Od kogo? :haha: |
U mnie najczesciej w szkole:
dzieki za Zn - zamiast dzieki za cynk( Zn-symbol pierwiastka), zamoczylo by sie kredke - do kolegi jak jakas laska przechodzi, dżizys ku**a, ja pie**ole - z filmu "Dzien swira" jeżo ryjo ku**o szmata - jak jakas oblesna morda idzie wiecej narazie nie pamnietam |
balonem....
pake rob... pozdro 600... ku***sem po ziemi pfff broda... pfff kurtka... ta, ku***sa ... cos jeszcze to przypomne |
Cytat:
|
a pewien user ma nad avatarkiem..."Wyjechać Ci z bani"
|
Cytat:
@Smartek n1 joke ^_^ |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:45. |