![]() |
Cytat:
|
- Z każdego g*wna da się wyjść z czystymi butami
- wynalazek k*rwy i szatana (ogólnie o czymś niezrozumiałym, przedmiocie) - (na pożegnanie słowa papieża Benedykta) żegnam was ciule (zamiast czule) :) |
Cham, ALE (mocno zaakcentowane) dobrze wychowany...
wersja alternatywna: Ch**, ALE z jajami... Ponizszy tekt polecam administartorom, oraz tym ktorzy przez swoich znajomych sa uwazani za specow od komputera. Tlo: Po dluzszym czasie (moze byc nawet liczony w godzinach), po sprobowaniu WSZYSTKIEGO nagle udaje sie rozwiazac jaki problem programowo/sprzetowy -najpierw atak szalenczego smiechu i stwierdzenie (im wiecej wykrzyknikow na koncu tym lepiej): TO DZIALA!!!!! (powinno to brzmiec jak doktor Frankestein ktory wlasnie ozywil swoje Monstrum, ewentualnie jak Ace Ventura, gdy uruchomil swoj samochod :D ) -nastepnie lekko zaniepokojonym glosem, z delikatna nutka podejrzliwosci: Nie wiem dlaczego...ale dziala... -na koniec z promiennym usmiechem, wlewajac w to cala milosc wrzechswiata: Kocham komputery! |
Nie lubię poniedziałku - to delikatne powiedzonko na dzisiaj...
|
Co ma wisieć nie utonie...
|
i jeszcze jeden i jeszcze raz:D
|
Jest takie moje ulubione powiedzonko Ani - "OBIAD GOTOWY!"
|
-i ch*j (z tym) - komentarz na kazda okazje
-(czasownik w formie rozkazujacej, np. chodz) nie pierd*l -nie ma problemu -robimy sledzia/moze jakis sledzik? - litr na 2ch -upor - pic na umor -tytuly wzgledem siebie: chamie, prostaku, chopie, panie prezesie/zloty/dzieju, glabie -proste -na pohybel ... (... jako intencja) |
- "A Ty szybki jesteś jak Staszek ! A Staszek szybki jest !!!"
- "Noo - strach jest !" - 'Kurna Wujek ! Koszmity u nasz byli a ja głupia nie wiedziała !" - "Massakra !" (Ale to nie moje tylko Królewny ulubione) - |
****a oraz *******e .
używane ostatnio nagminnie :| Nad czym ubolewam . |
O ****a, nie mogłeś sobie znaleźć lepszych powiedzonek? Ja *******e :sciana:
|
nie kop sie z koniem :)
|
Te są uniwersalne i pasują wszędzie .
|
Moje ulubione "spoko"
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |