![]() |
Język polski jest bogaty w przekleńswa... ciekawe czy dałoby sie to przetłumaczyć na angielski :D:D
|
Cytat:
Anglicy - nauczeni Niemcy - nauczeni :) fajnie to brzmi a jeszcze lepiej jak tak powei nauczycielce lub komus :) |
moje ulubione powiedzonko- "no i w pizdu"
|
poszło sie rypać (mnie kulturalne je***) ;) :respect:
|
no baaa - jasne
hop - spadaj ding ding - moze ten tego ;) strus - ptaszek ;) ciuf ciuf - pociąg dziabągi ugryź sie smigac, tazzac. brykac kminic, ciuciu ,szlajac, lulu, ooo nie i ooo tak, ja sie tak nie bawie wilki jakies, plumkac, fochac, chlipac czarrrrrny pies - np taak to byl czarrrrny pies hirek - ciolek halo tu brzoza szantazyk , niee straszonko ;) Wiecej grzechów nie pamietam :D Wszystkie prawa zastrzeżone ;) |
moje to "jeżeli" "podobno" "wincy" "ta" i k***a :D ale no to ostatnio najczesciej kumple odpowiadaja "...gdzie??"
EDIT: znalazlo by sie jeszcze kilka powiedzonek ale cenzura;/ |
...wszystko to gówno oprócz moczu...
|
Cytat:
|
Może i to nie moje powiedzonko ale wczoraj na lekcji urz. cyfrowych nauczyciel
wziął mie do odpowiedzi i po zweryfikowaniu mojej wiedzy stwierdził : Kolego płyniesz w szambie pod prąd :D rozwaliło mnie to powiedzonko. |
dzisiaj w autobusie slyszalem jak kobieta rozmawiala z kims przez telefon i po chwili ciszy mowi: to znaczy, co to znaczy?
:haha: |
moj hit to cytat z podróz za jeden usmiech "nie masz pojęcia o wyobrażeniu"
który "zniszczył mi konstrukce kolan" heheh |
Ja sobie ostatnio sam osobi***347;cie wykoncypowa***322;em tak***261; ewolucj***281; znanego takiego powiedzonka i po przeewoluowaniu u***380;ywam gdzie mog***281; w formie:
"Zakry***263; si***281; jajami" |
Ch**nia az milo - ogolny burdel, zamieszanie, a zwlaszca sytuacja gdy w pracy masz kilka rzeczy "na wczoraj" a nic ci sie nie zgadza i nie wiesz od czego zaczac
|
Do k** nedzy
:) |
Zgulać się- "zdziwić" ze się myliło
Najgorzej fonkes niewąsko :D Tia... O nareperowało się- (jak się zepsuło) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:24. |