![]() |
Powiedzonka mojej babci, ktore mnie rozwalaly:
- nie knujta sie ! - ty boginie ! - zabrzdy - waja kufaja, balija ? :serdusz: |
Hehe to ja zarzuce powiedzonka mojej babci :D
- "nie despetuj" tudzież "nie rób na despet" (nie bądź niegrzeczny) - "mecyje" (też mi coś wielkiego) - "wnet" (zaraz) - "ale krzypiesz" (jak ktos kaszle) I takie luźniejsze - "ch**jnia z grzybnią" - "lipa na ch**a" |
czekaj tu ! - jak ktoś przerywa wypowiedź
poszedł na lewe sanki, dostał lewe sanki - wpuścić kogoś w "maliny" zupełnie niepotrzebnie - np. ktoś mówi : mam problem, odp. zupełnie niepotrzebnie idę po świeże - wyjść do sklepu po alkohol (film "Siekierezada" ale kto go jeszcze pamięta) przepraszam ! służbowo ! na statek - przepraszam, chcę przejść (film "Rejs") Lamia, proszę za mną - jak wychodzimy z "Moją" lepszą połową(film "Seksmisja") |
mi się przypomniało jeszcze jedno, powiedzenie znajomego, gdy ewidentnie widać że coś kręci, na pytanie czy to zdarzyło się naprawdę, on odpowiada:
"Jak bocha chocham" (zamiast Jak Boga kocham) :) |
Cytat:
wśród łebków popularne bamboocha :/ |
Odświeżam temat. :D
Przykleiło się i ciągle wtrącam (na szczęście tam, gdzie można) "otóż to" :) |
"Stary..." (tego slowka uzywam prawie co trzecie slowo) np "Nie no stary slyszales ??" :D
"Ale kolo bolo" (Smartek wie o co chodzi ;p) "Boze..." (jesli uslysze cos naprawde zalosnego czyt. bardzo czesto :]) "Jasne ..." (jak kogos wku***am na sile :D) |
Cytat:
@krEcik^ Jezu..... tez dosc czesto |
moim ulubionym powiedzonkiem jest: "**** ci w d***pę zasmarkany s****ysyny" czy " idz się wy******* sama, mam cię w d***pie" :D
albo: "******* si e z bambusem' :) sorki za literowki, ale mi się literki mieszaja :hahaha: |
Cytat:
kiedys nauczyciel gery nam powiedział że tak mu powiedziała była uczennica jak patrzył na nia (stala z drugą i ta powiedziała dzień dobry a ta nic) to to ten na nia lampi: powiedziałą tak co sie gapisz Pier**lony Kut**asie złamasie? ;) |
:hahaha:
dobre :D musze sobie zapamietac, kiredys sie przuda. jesli macie jakies inne tekstyv to jestm chetny :) |
Cytat:
rozrabiacie dziś jak pijane zające Karolina ty jakaś niedopieszczona dzisiaj jestes :) pan z gery W Indiach to maja pomniki/posągi w kształcie no tego.. wulgarnie powiem Kut*asa |
a ja mam tu taaaaakiego bluzga. Uwaga jest szczegolnie drastyczny dla osob wrazliwych na łacine podworkowa. Z powodow oczywistych jest jako odnsnik ;)
http://www.republika.pl/thomascamel/zxxxx.txt |
No, jak sie komuś tak wygarnie to lżej na duszy :) ...i jaki szacuneczek u świadków :)
(właśnie mi się przypomniał "podryw na twardziela" z filmu "Nic śmiesznego") |
@tomas ktoś chyba cię musiał nieźle wkurzyć ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |