![]() |
To moze jeszcze ja dopowiem :p ten tekst mnie rozbraja
"Jak na Ciebie patrze to mi w huju strzyka" "Jestem polany jak Roman Polański" "Jak Cie walne w ten glupi poniemiecki leb to ci sie okupacja przypomni" powitania yo yo cze ziomal spox pozegnania narqa nerka |
Cytat:
|
Dziękuję za pączki mam w domu kartofle.
:) |
Cytat:
A on na to: Dobra kanapka nie jest zła ;) (rozwaliło mnie to :D ) |
Cytat:
To u mnie na lekcji jak kumpel jadł kanaketo nauczycieka do niego: Chowaj to... a on z pełnymi ustami: już kończe... jeszcze w dodoatku opluł pół ławki... a kalsa sie kulała po ziemi ze śmiechu. a ja ostatnio zacząłem mówić: he he (tak jak w reklamie sprite) |
powiedzonka:
"obiecanki macanki a głupiemu stoi" "jak mus to przymus" [odnośnie musu, czyli zrobienia czegoś koniecznie] "jak mus to tylko czekoladowy" "takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego" "jak ktos ma pecha to nawet w pi*dzie na żyletke trafi" "ch*j [komuś] w krzyż, bo w d*pe to on lubi" [dość wulgarne ;) ale skuteczne] "żeby kózka nie skakała to... ślimak ślimak pokaż rogi" pożegnania: popularne jest pisanie "nereczka". Raz kolega mi napisał "nereczka z wątróbką" przywitania: był taki kawał, że ksiądz na lekcji religii przysłuchiwał sie jak jak młodzież mówiła: "cze", "nara", "siema" i takie tam... i żeby zabłysnąć wparował na następne zajęcie zdyszany i powiedział "POCHWA". Zatem kolega mnie na gg przywitał pisząc "pochwa" a ja mu na to "fallus" :D |
"Słonina dzisiaj nie weszla..." :D
|
Cytat:
|
U mnie są często używane/gdzie indziej niektore nie spotykane zwroty:
"o w pite" "-to się zapytaj.. -pyta to brzydkie słowo...." "no co ty" ostatnio: "borysek erosoman" :D może sobie coś przypomne... :) |
"dziekuje za obiad, jadlem juz chrupki"
:) |
po pewnym filmie (Fat Albert):
Hey hey hey! what a day! (albo inne zdanie z day albo way na koncu) po innym filmie (cos o skatach) it's of the hook albo po polskiemu - zaczepiste wszystko co nie ma nazwy to u mnie CUS a czasownik oznaczajacy czynnosc bez nazwy to TEGOWAC np: to cus jest wytegocone po pewnym filmie ktory wszycy kojaza: serio serio |
Cytat:
dobrze ze teamat odżył :D |
Moje powiedzonka to:
"...no daleko czy nie?" Cicho bo się myszy pi**dolą :D (przekręcenie kumpla) Urzekła mnie twoja historia Masz fawkulce? (Fa w Kulce) ;) |
u mnie króluja same głupie :
- sasasasasasasa - nierób trzody - no to wpadles jak gówno w wentylator ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:56. |