![]() |
Kurcze pieczone!!
motyla noga !! :) |
"Niskopodwoziówka" - dziewczyna niskiego wzrostu
"Brukwia" - brzydka dziewczyna |
Cytat:
|
paszkwin - brzydka dziewczyna
nie mam pytan... ale z ciebie elo ziom... pozdro :) |
Cytat:
Co do kredki to nie :nie: zabardzo podobny. Ostatecznie to ten kij moze byc wielkosci wykalaczki |
"normalnie Hardkor"
"sweeet" - wielbiciele NFS: Underground 1 powinni wiedzieć jak to się wymawa :P "AWGH "czytać "ałgh" :D - przy zaskoczeniu "Duh" czytaj "Daa" - coś w stylu zrozumiałeś/lub potwierdzenie "SI tzn. OUI" - chyba nie trzeba tłumaczyc skąd mi się to wzieło :) [dla niewtajemniczonych Różowa pantera w wersji kreskówkowej] "OHO" [zamiennie z "AWGH" "Że Hę ????" - coś w stylu powtórz - złapałem się już na tym parę razy. "Pulpet" - chyba nie wymaga tłumaczenia "Paszczur" - brzydka laska (acz niekoniecznie powiększona przestrzennie] |
brzydkie laski to pisałem, że BAZYL :), ale jeszcze:
-NYTA -PASZTET -KOŃ -SZAFA (np. dwu drzwiowa) a fajna lasia to oczywiście DŻAGA :) |
"pasztet" - laska niezbyt szczupla
"idziemy na grybe balety" - oznajmiajac ze sie idzie na impreze, a ostanio "szerokie balety" bo grybe sie kojarzylo z "pasztetami" "dupcyć" - slowo wiele to ma odmian np "wydupcyc, zadupcyc" znaczen tez sporo, ale to bardziej "regionalne" slowo niz "paczkowe" |
brzydka babka - paszczur
"przy kosci" ;) - pasztet |
ale bezsens - z tym powiedzonkiem jest wiele historii
m.in na polski kumpel przez całe gim tak gadał przy interpretacji każdego wiersza aż po jakimś czasie pani po przeczytaniu wiersza mówiła tak Robert twoją interpretacje znamy (ale bezsens) więc proszę o wypowiedź innych ...... :) |
to u nas na platyce zawsze jest tak: siadamy w ławkach, wchodzi pani, patrzy na nas i mowi: "Znów ta klasa bezsensu"a dlaczego? Bo zawsze mówimy bezsens jak mamy cos robić :)
|
ku**a mać! :)
|
bezzzsenssuu
w morde misia Matko i Córko Józefie Świety raczej,raczej nie inaczej kaj heeh? (coo?) odstosunkuj sie bez przesadyzmu (wyluzuj) |
hmm.. u mnie nauczyciel od historii mowi lubic na koniec lekcji :
"Wiec, zapraszam na kolejne pasjonujaco nudne zajecia.." troche to wkurzajace :| pozdro ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:28. |