![]() |
"wykasztanić się" :) haha
"łochy z peronki" "skrańcuj bajere" "skoczyć do grzdyla" "się skacze się pływa" "łaskarimaska miszczu" :) "myly państwo" "wyczesany/a ........." "shut da fucka" :) "masta killa" :) "sztuma" "skowyr" "czoło***ny" "szpoka" "keskese ?" "podjarka" "niezły myk" "świzdu gwizdu kasa poszła w pizdu" "***ana rasa" ------------------- kobitki "czakosia", "wyczesna foczka", "punia", - ładne :) "schaboszczak", "bończarka" - mniej ładne :) faceci "figo fago", "abs", "leszczyk", "gutek", "pizdrygałek" uff chyba tyle :serdusz: |
u mnie w hausie:
kontrola... albo kopytko ( bedac pod warżeniem ) :spoko: |
Jak pojawił sie w necie "por. Borewik" to pół akademika rzucało tekstami z filmiku:)
dla przypomnienia: - krótka piłka z mojej strony... - sie skacze sie pływa... [ciałko też mam za***iste] - skąd masz taką fajną koszulkę "Pumy" (na zmianę tematu, jak jest bez sensu) - sie gra sie ma (na pytanie skąd masz... - nie koniecznie koszulkę Pumy) - wchooodze - o, witam miłą panią - znów nie poruchałem w tym odcinku (zwykle po imprezie:) ) - nosz do ch.ja wacława Moje ulubione ostatnio to: "Ja cie pędze" (zapożyczyłem od kolegi, okazało się ze z kabaretu) |
Cytat:
|
Apropo Borewicza bo gdzies mi to przepadlo z dysu - moze ktos moglby udostepnic ?? albo ma namiar (p2p odpada)
|
Cytat:
Pozdro ;) |
Cytat:
|
to moje ulubione :
Ty szczyzony pod donice barani lbie :D |
ostatnio
"sory bardzo"
"tyle Ci powiem" "tak Ci powiem" "pieje Ci" |
Dosyc czesto:
"Nie po co" "Nie wiem po co" "To sie wytnie" |
Powiedzonka, które zaporzyczyłem od mojego kumpla:
"Cinko jesce" - jak ktoś się chwali czymś ;) "Śmiyszno sprawa" - takie ogólne ;) |
Pytanie : Wjysz co??
Odpowiedź: Wjym co :D |
dupa
|
Cytat:
a dupo no :D ej no dupa dupa :D |
Określenia mojego starego odnośnie niektórych osób z osiedla hehe :niepow:
węży łebek roztropek miczurin szafarnia odpowiedz na pytanie co ? - hugo powiedzenie znajomego okreslajace podryw - podjezdzam na peronke / podjazd na peronke :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:41. |