![]() |
Cytat:
To co podałem to jakiś indeks pokazany na jeszcze srebrnej części płyty przy przeźroczystym pierścieniu. To o co pewnie chodzi jest delikatnie grawerowane, bardzo ciężkie do odczytu. Ciąg znaków to chyba: 4185N0718 03260 08 CHN |
Cytat:
Na wewnętrznym pierścieniu przy otworze To jest nadrukowane na czarno? Czy wytłoczone? (wgłębienia) :idea: |
Cytat:
O takie coś chodzi? :O Mogę się mylić, bo przy świetle lampki mało co widać. Jurto sprawdzę jeszcze przy świetle dziennym. |
Cytat:
|
Cytat:
nie wiem gdzie się ten sklep zaopatruje. :| |
Cytat:
|
Cytat:
Sprawdziłem około 10 sztuk losowo wyciąganych z walca. Wszystkie mają ten sam nośnik. :> |
Cytat:
Ale historia zna już takie przypadki :podbite: |
Cytat:
bez stojaka (płyty w samej folii). Kupiłem setkę i zaraz wrzucę jakieś ze środka i spodu - może tylko na początku są Prodisc-i :| :O |
Cytat:
Nie wiedziałem, że teraz Titanium Prodisc robi :O Wcześniej robił to Plasmon albo Machinary Multimedia .... Czy jak to się tam nie nazywa :\ W każdym bądź razie tamto to sieczka niemiłosierna była :podbite: |
CDR 700MB Titanium ze szpindla :>
http://republika.pl/roofman/1213/titaniumCDR700.jpg |
Cytat:
Są to tylko błędy odczytu - a nie nagrania Można więc je pominąć - właśnie wyciąć :taktak: Sprawa tych szpilek ma już swoją historię nie tylko w dziale CDR Forum Ale także i na DVD Forum I poruszana była wielokrotnie :mruga: |
Cytat:
jakie grzebanie w wykresach ???? Troche niepokoja te bledy C2 ale nie jest zle |
aha - jak widziecie wyżej - w wykresach nic nie grzebałem, więc po wycięciu widocznej szpilki byłoby jeszcze lepiej
|
Ilość załączników: 1
A co Wy na to? Najtańszy Verbatim DataLife, czyli wg wielu szajs, ale chyba jednak nie taki do końca...
Wypalany x32 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:42. |