![]() |
Kupiłem płytki NEC pakowane cake 50 szt+etui na płyty w MM Wrocław po 52,99 zł
HL-DT-STCD-RW GCE-8160B Drive Type = CD-RW Disc Type = CDR (A+) Lead In = 97:26:66 Lead Out = 79:59:71 Nominal = 702.82MB (79m 59s 71f/LBA:359846) Manufacturer = CMC Magnetics Corporation |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Też je widziałem, ale kupiłem BenQ 50szt/29,99PLN w fioletowej folii :D Palona 832 VS08 x16 |
A tu to samo tylko Nec 2500A 1.07 v2b5 x16 odczyt 832 VS08 :D
|
Cytat:
Poprosze wykresiki jesli mozna, bo tez je namierzylem i rozwazam zakup. Wygladaja zachecajaco i cena niezla. Pozdro |
Cytat:
więc je opchnąłem. |
dzieks wielki za szybka odpowiedz
ostatnio mecze eproformance i sa niezle nawet - szkoda tylko ze cena sie zmienila z 6 zeta na 9 |
Cytat:
Mi na 52327S lepiej się paliły niż Pastele :O |
Właśnie kupiłem 100 sztuk płytek benq (WGK) z jednej strony zielone z drugiej złote z nadrukowanym cos w stylu motylka, zapakowane w fioletową folie i takiego samego koloru pudełko, produkcji Daxon. Nagrywane na LG 16x.
Wykres: http://www.astercity.net/~wiranolu/benq.gif To był drugi test płyty, w pierwszym C1=2,5 Cena za jedną płytke wynosi 53 gr :kasa: Co o nich sądzicie bo ja zabardzo się nie znam na tych wykresikach. |
Cytat:
|
Ty Daro jakos duze Ci tego C1 wyszlo :)
mnie tym samym programem na tych plytkach wyszlo: C1=0,10 a C2=0,02 |
Zapodam caly test tutaj:
------------ General Information Drive: LITE-ON DVDRW SOHW-832S Firmware: VS08 Disc: Data CD Selected speed: Maximum C1 errors Maximum: 40 Average: 0.11 Total: 484 C2 errors Maximum: 0 Average: 0.00 Total: 0 Jitter: n/a Scanning statistics Number of samples: 4522 Average scanning interval: 1.01 sec Glitches removed: 1 ------------ Predkosc z jaka nagrywalem ow plytke to 32x nagrywarka LiteOn SOHW-832s, plytki BENQ z firmy Daxon z tej samej serii co liquidboy'a ale jakis "mily" :D pan na WGK powiedzial ze nie ma "takich dobrych plyt" bo nikt takich nie kupuje a tu prosze nawet calkiem ladna plytka za 0,53gr ;] 53zl/100szt. Screen w załączniku |
Cytat:
I nawet wykresy są :D Wyszły jednak trochę lepiej :taktak: Ale pewnie dlatego, że na DVDR palone były :mruga: |
VIZZARD, moje tez byly palone DVDR - ogolnie rzecz biorac to za***iste plytki za niska cene, po co przeplacac za Verbatimy, TDK czy Sony
BENQ moze sa ciutke gorsze ale w porownaniu jakosci do ceny wychodza najlepiej |
Cytat:
A co do płytek - to masz rację Jeżeli w tej cenie można dostać taką jakość - to ja jestem za :tak!: Pytanie tylko - jak trwałe one będą? :D |
Cytat:
plytek to i tak do nagrania i na handel wiec jak dlugo sie beda trzymac to juz mnie nie obchodzi ;] jak ktos dba o plyty to nawet najgorsze go**n bedzie dlugotrwale :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:35. |