![]() |
Ilość załączników: 1
A teraz King Of Quality :)
Płytka - Plextor Producent - Taiyo Yuden Nagrana z prędkością - 8x Nagrywałem audio |
Cytat:
King of Quality to chyba jest TUTAJ ^_^ |
Płyta i.record nagrana x16 na tym smym sprzęcie co test - porażka :(
|
Cytat:
|
Cytat:
Multi Media Masters & Spółka :klnie: Dalej wiodą prym i są w tym chyba najlepsi ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam jakieś nowe TDK... w pudełkach takich jak D-VIEW...52x... jak nagram coś na nich to dam wykresik :P
|
Nagrywane z prędkością od 18-26X :) TDK 700MB Z okładką na której jest połówa okręgu kolorowego (w kolorach tęczy jakgbyby)...52x...W pudełku D-VIEW... nagrywany na SONY CRX-230...odczyt tak samo w przypadku nagraniu w Plextorze jest wykres o wiele lepszy...
Cytat:
|
Cytat:
|
Uff a juz myslalem ze cos z moim Litkiem 1633S jest cos nie tak, bo jak sprawdzalem mediastorey Nagrane jeszcze za LG 32x to wyskoczyly mi tylko takie 2 szpilki w PI i PIF,
Wiec juz wiecej nie bede kupowal tych plytek. Apropo w srodku jest napisane TDK-europe .... Luxemburg, to te same???? (opis sie mniej wiecej zgadza) |
Plytka benq 48x GOLD max kupiona w Mediamarkt w pudelku slim za ok 1,4 PLN, nagrana z predkoscia 16x
General Information Drive: HL-DT-STRW/DVD GCC-4521B Firmware: 1.01 Disc: Data CD (Daxon) Selected speed: Maximum C1 errors Maximum: 18 Average: 0.42 Total: 1991 C2 errors Maximum: 0 Average: 0.00 Total: 0 Jitter: n/a Scanning statistics Number of samples: 4689 Average scanning interval: 1.00 sec Glitches removed: 0 nie znam sie na tym, czy to dobry wynik? |
Cytat:
Porównaj z wynikami powyżej :| :czytaj: |
nastepna seria moich ulubionych pasteli
pozostawiam do oceny :haha: 16x |
No ładnie, tak jak mój plextor powyżej:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:09. |