![]() |
Cytat:
Ale historia zna już takie przypadki :podbite: |
Cytat:
Sprawdziłem około 10 sztuk losowo wyciąganych z walca. Wszystkie mają ten sam nośnik. :> |
Cytat:
|
Cytat:
nie wiem gdzie się ten sklep zaopatruje. :| |
Cytat:
|
Cytat:
O takie coś chodzi? :O Mogę się mylić, bo przy świetle lampki mało co widać. Jurto sprawdzę jeszcze przy świetle dziennym. |
Cytat:
Na wewnętrznym pierścieniu przy otworze To jest nadrukowane na czarno? Czy wytłoczone? (wgłębienia) :idea: |
Cytat:
To co podałem to jakiś indeks pokazany na jeszcze srebrnej części płyty przy przeźroczystym pierścieniu. To o co pewnie chodzi jest delikatnie grawerowane, bardzo ciężkie do odczytu. Ciąg znaków to chyba: 4185N0718 03260 08 CHN |
Cytat:
Będzie wiadomo na co zwrócić uwagę przy zakupie tych Titanium :taktak: Jeżeli oczywiście będą w atrakcyjnej cenie :D Do nagrywania dla znajomych - jak znalazł :mruga: |
Płyty Hawk palone 16X , ktoś kiedyś tu na forum napisał że hawk są beznadziejne a jak dla mnie stosunek jakości do ceny bardzo dobry. Płytka w cake 25szt wychodzi 70 gr.
http://www.name47.webpark.pl/hawk.jpg |
Cytat:
Co dostawa Hawków - to z innej tłoczni :taktak: Teraz widzę MBI, ale poprzednio był Plasmon Było też i Multimedia Machinary S.A. i inne egzotyczne tłocznie :O Ale były też i takie co paliły się lepiej :mruga: Także Hawk Hawkowi nierówny :nie: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Titanium x56 Burn x16 832VS0E(Liteon) |
Philips z koperty
Palony 16x na tym co w teście. |
A co powiecie na ten wynik. Plytka ma juz 4 lata, widac zarysowania. Na plytce widnieje nazwa BTC predkosc zapisu x4, x2, x1 650MB. Kiedys to robili trwale plytki ;)
|
Co fakt to fakt, kiedyś robili dooobre płytki, a jaka ich cena była......
Verbatimka 650 MB nagrana 06.04.1997r :> . Ciężko takie nówki teraz dorwać. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:51. |