![]() |
A jak to moge poprawić ! Pomóżcie PLEASE !!!
|
Cytat:
Też palę na Litku 52327s i przymierzam się do zakupu większej ilości płytek, wybór mam między Pastelami, a Crystal Azo, cena prawie ta sama. ??? Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale podobno Pastele lepsiejsze Ja w każdym bądź razie po wypaleniu około 70 Pasteli nie narzekam :D Palę naturalnie tylko Liteon 52327S z filtrem :jupi_pet: :D |
Dzięki za pomoc. Kupiłem 300 Pasteli :spoko: . Huh, ale będzie wypalania. Mam kilka takich samych płyt pod marką TDK RefleX, na rewersie pudełka wyraźnie stoi napisane, że ich żywotność to 100 lat :O (po francusku) - pewnie Francja ma lepszy klimat dla cdr-ów ^_^ . Ciekawe, jak w Polsce?
|
Mam pytanie co to są te zielone błędy.
Na swoim DVD Liteona sprawdzam teraz niektóre płyty i mają c1 avarage max. 10, c2 0 i zwykle pojawiają się jakieś zielone błędy. |
Cytat:
300 sztuk! :O Robi wrażenie! :tak!: |
Cytat:
Można je pominąć :mruga: |
Jak można pominąć to dobrze. A tak to moje płyty są w niezłym stanie stwierdziłem. Nawet Hawki Edycja Specjalna których miałem kiedyś niestety 50.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No wiesz - żart! :D Sam nie wiem jak ci to prościej wytłumaczyć ??? Spróbuj się wczuć: Analogia do palić papierosy - palić (wypalać, nagrywać) płyty Papierosy są z filtrem - więc ja palę na Litku z filtrem :taktak: PS. Jak trzeba będzie to narysuję :D |
Ilość załączników: 1
1. Marka: Msonic
2. Typ: CD-R 80 min 48x 3. Producent: Postech corporation 4. Nazwa nośnika: 5. Obrazek pudelka: 6. Obrazek plyty: 7. Nominalna długosc plyty: 79:59.73min 8. Nominalna pojemnosc plyty: 703MB 9. Maksymalna dlugosc plyty: 10. Maksymalna pojemnosc plyty: 11. Kolor spodu plyty: srebrny 12. Rodzaj podloza: Cyanine,AZO 13. Deklarowana maksymalna predkosc : 48X 14. Komentarz: Kupione przedwczoraj w Auchan Modlińska w Warszawie po 0,89zł/kopertę, palone 16x. Jednym słowem lipa - nie polecam |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
:O
nic nie rozumiem :help: albo druga trafila sie lepsza, albo moja ngrywarka jakos zle dobiera strategie dla CLV Nastepna wypalilem x12 , ale tylko 20min - wyszlo gorzej niz x16 Więc spróbowałem x48 CAV: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:50. |