![]() |
Ilość załączników: 1
A teraz Mint
Producent - Gigastorage Corp. Overburn - 723 MB Nagrywane 16x Kupione w MM w Szczecinie Istna padaka:blee: |
A komuś się bardzo dobrze ponoć nagrywały ;/
|
Mam kilka tych Mintów - jak coś nagram - zrobię zrzuta :taktak:
|
|
A tak wygląda Mint x52 burn x16 Liteon 812@832 VS08 :D
|
Verbatim Super Azo Crystal(DataLifePlus)
Nagrana 8x Producent - MCC Kupiłem w szpindlu 25 sztuk:jupi: |
... no to bijemy verbatimkowe super azo; BenQ made in sony, bez nadruku, 77 groszy luzem, nagranie x32
|
Witam pierwszy raz na forum. Poczytalem i postanowilem wrzucic cos od siebie. Z tego co widziałem Esperanzy radzą sobie nie najgorzej, ostatnio kupilem ich pare sztuk i nie wiem czy to partia nad wyraz nie udanych plytek czy jest inne wytlumaczenie?
Po pierwsze nagrywarka nie zawsze od razu zczytuje czyste płyty (czasami trzeba je umieszczać na tacce kilkukrotnie - zależy chyba od sztuki) Po drugie zobaczcie na wykresy. Ciekawy jestem jak znawcy to skomentują...... Ja ich wiecej nie kupię. Esperanza CD-R 700MB silver-silver Nagrywane na Lite-On 24max Pozdrawiam uzupelniam dane: info o plytce:CDR (B-) [Daxon Inc.] zaktualizowalem bios na najnowszy i przetestowalem na ostatniej Esperanzie -wiele to nie zmienilo w wynikach testu |
Ale SHIT :O
|
marokrak, a weź przeczyść optyke i wtedy nagraj i zrób test. Zauważyłem żę Twoja palarka jest wiekowa i mogła się zabrudzić...
|
hmm... Baku nie wiem czy to moze byc problem od strony nagrywarki. Takiego testu juz niestety nie zrobię bo pozbylem się dzisiaj ostatniej "czystej" z tych Esperanz. Nagrywarka nie jest nowa, ale mozna powiedziec "mało śmigana" ;). Faktycznie nie ma dużego przebiegu zarówno w nagrywaniu jak i odczycie płytek. Z nagrywarą nie bylo nigdy żadnych problemów i dopiero przy tych E. poczulem, ze cos jest nie tak. Nagrałem przed chwilą przypadkowego Emteca i chociaz w tescie nie wypadł za dobrze to jednak róznica w stosunku do Esperanzy wielka.
Emtec nagrywany i testowany w tych samych warunkach. Pozdrawiam |
Jak na Emteca to kiepski wynik:(, weź lepiej przeczyść soszewe jak radzi Baku i wgraj najnowszy bios(jeśli już tego nie zrobiłeś).
|
Witam!
Mam taki mały problemik: Dlaczego Lite-On SOHC - 5232K pali mi płytke miniCD-RW Esperanza 210MB x12 z prędkością TYLKO 4x ??? |
1.) To nie ten temat
2.) Bo ma w biosie tak "zakodowane" |
Mediastore silver
Producent - Plasmon Data Systems Nagrana 16x |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:22. |