![]() |
Szpindelek 100/85 zlp. To chyba nie za wiele.
|
Cytat:
|
W Makro 35 zł za 50 cakebox Hawk'ow :>
|
Cytat:
100/85 zl STADION |
A ja kupiłem płytki Hawk i producent ich to nie CMC Magnetics, tylko Gigastorage, tez nie nazekam na nie
|
DZiwne.. z tego co wiem powinno to byc wlasnie "CMC Magnetics" a nie ktos inny... ???
|
wypalilem taka jedna i nagrala sie dobrze nawet na mojej nagrywarce - chyba bede musial sie o wiecej postarac, szczegolnie ze ceny nie sa wygurowane
|
Niom, zapowiada sie ciekawie. Powiem dziewczynie by mi kupila kilka takich na probe w Makro.. bo niestety u mnie tych plyt w miescie nie ma :( Zreszta wogole drogie tu mam plyty.. taniej wychodzi jak w necie kupuje ???
|
no wlasnie, sam mialem sie o te Hawki zapytac. Wygladaja calkiem niezle i tak tez sie nagrywaja, ale jak z "trwaloscia" danych. Spotkalem sie juz z tym, ze po kilku miesiacach z plytki "wyparowaly" dane i nie chcialbym tego powtarzac. Ja o tych Hawkach przeczytalem niedawno, ale moze pojawily sie juz wczesniej i ktos moze cos na ten temat powiedziec.
|
Re: Płyty Hawk
Cytat:
Moze rzeczywiscie wyprobuje te Hawki... I jeszcze jedno, kumple ostatnio na gieldzie we Wrocku kupil jakies Verbatimy Crystal czy jakos tak, w kazdym razie zadnej folii tylko jakby hologramowe wzorki. Dal za to 0,8/szt. wiec chyba cos za tanio jak na Verbatimki. Wiecie cos o tych plytkach? |
W ofercie z makro sa plyty Hawk ale faktycznie byly tam plytki QUIXO a ich producentem jest firma Gigastorage. Cena jak w ofercie (36zl z vat za 50szt). Pierwsze wrazenia sa bardzo pozytywne.
|
Info z dzisiaj:
Hawk 40x limited Edition z Tesco 50 szt. foliowany szpindel za 44- zlp. Producent CMC. |
Hmm... Mam takie wesole plytki HAWKa i dupa :/
Nagrywam na 16x i i tak duuuuzoooooo zoltego [mniej niz 50% ale duzo](z tym ze skanuje na CD-ROMie) :buu: :buu: :buu: |
Cytat:
|
Burning with: LiteOn 52246S@6S0A
Reading with: Toshiba XM-6702B CDR od CMC Magnetic Corp. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:45. |