![]() |
Cytat:
Farmazony, nie ma płyt gorszych od hawków.... :D |
I to właśnie jest dziwne, bo ja mam Esperanzy też min 3 letnie i nie mam z nimi żadnych problemów.
Platinum i Esperanza to marki, których głównie używam :spoko: |
Cytat:
Nie ma to jak Verbatim te to nawet nagrane 4 lata do tyłu odczytuje beznajmniejszych problemów |
To że Hawków się nie da odczytać to normalka i nic nowego, ale nowością są inne marki które starają się być od Hawków gorsze.
W tej chwili mam już 8 na równie beznadziejnym poziomie Omega, Platinet media, Frog, Hawk, Millenium, Blue Pop, M-sonic i Prisma. Wszystkie te marki, to nic nie warte śmieci |
Cytat:
|
Zgadza się Platinety, to straszny chłam (nie mylić z Platinum).
A Eurodaty są na rynku pod np. marką PRISMA (głównie w Krakowie i okolicach) Zdecydowanie nadają się tylko do jednego - Do zawodów, kto dalej nimi rzuci z okna. |
jak dlamnie to najgorsze płyty to EURODATy (nie wiem czy jeszcze je produkują) po nagraniu nie dało sie ich odczytać :) przy nich hawki, datex są o niebo lepsze :)
|
Eee moze zblizona nazwa Platinet, to by sie zgadzalo - wyjatkowy chlam. Dorownywaly im tylko Bluepop'y, smiem podejrzewac ze oba rodzaje sa gorsze od Hawkow.
|
platimum trafiają się wpadki ale rzadko.
ja trafiłem na DVD-R fatale... teraz kupuje tylko + i nie spotkałem większych kłopotów (3 lub 4 z 75 zaliczyły lot testowy do śmietnika) |
Cytat:
Jestes pewny? Bardzo dobre plyty.Caly czas na nich nagrywam i nie mam zadnych problemow.Moze miales pecha i natrafiles na jakas uszkodzona partie? Dziwne... |
No cóż, jeśli chodzi o Platinum, to aż tak złych doświadczeń nie mam.
Raczej pozytywnie mogę o nich mówić, ale Hawk, Omega i Millenium to najgorsze badziewie jakie miałem okazję dwa razy testować - PIERWSZY I OSTATNI |
Cytat:
to ja na dzień dobry mogę podać 2 gorsze osobiście wielokrotnie TESTOWANE marki: platinum millenium :podbite: wrogowi nawet bym nie życzył tych płyt ;) |
Hawk to najgorsze badziewie niezależnie czy CD-R czy DVD-R.
Ale ostatnio jedna z marek była w testach jeszcze gorsza, a jest nią Omega. Kiedyś powiedziałem że jak coś będzie gorsze od Hawka to wypiję :piwo: na to konto i w końcu nadszedł ten dzień :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
Górnik :bicz: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45. |