![]() |
Może to dobrze że koledzy tak wcześnie skończyli - przynajmniej mi mniej żal że nie udało się dotrzeć :'(
@Czołgista- coś tak w Twoim głosie wyczułem że do 23.00 możecie nie dotrwać i dlatego już nie dzwoniłem nawet. Ale fotki fajne i szkoda że nie dostałem wolnego - napewno bym na nich był. ;) Pozdrowionka:piwo: |
do Krakowa nie mam daleko :D ale termin nie pasił nie mówie by w Katowicach może Zabrze?
|
Cytat:
Podobny. :taktak: :D |
Cytat:
A taki nie podobny :) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No dobra, ale nie mogę zrozumiec dlaczeo nigdzie nie Ciebie? Nie chce mi się wierzyc że mieliście tylko jeden aparat :) || |
Cytat:
|
Cytat:
A tak wogóle co się stało z twoją twarzą || ;) |
no nie mow ze Ci do Krakowa daleko :D
a w Katowicach to strach sie pokazywac |
a to skoro dużo osób ze Śląska to może tutaj blizej nas co ?? ;)
|
... a tak z ciekawości, który z drogich forumowiczów gustuje w Palonym z okocimia ?
|
Cytat:
A ja monitora lizać nie będę - ale fotki z przyjemnością obejrzę - dobrze że się wreszcie pojawiły w większej ilości. Widać, że impreza była niezła - choć trochę w małym gronie, krótka, no i ..... dość mocno procentowa ;) @Czołgista - także gratulacje publikacji 1000 postu !!! Jak ten czas szybko leci - i przynosi nam czasem miłe niespodzianki - jak się tutaj pojawiłem niecałe pół roku temu, to w życiu bym nie pomyślał, że dziś będę miał na koncie ponad 400 postów :) I co ważniejsze - będę czuć się w pewnym niewielkim stopniu - jednym z Was - choć mój staź jest tak bardzo krótki. Może na kolejnym zjeździe się pojawię - jak będzie bliżej Poznania ;) ro29 |
@Czołgista, gratulacje 1000! :piwo: :najlepsz: :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:18. |