![]() |
Cytat:
Frog, Blasfobias i ja. |
Cytat:
|
Cytat:
|
pytanko natury technicznej - bo w opisie na samej górze pisze że zbiórka w "samo południe" pod pomnikiem - to już od tej godziny zamierzacie się upodlać coca-colą??? :niepow:
czy jest jakiś program artystyczny w ogóle, tzn. zbieramy się i parami maszerujemy w stronę zachodzącego słońca, gdzie będzie część oficjalna? pytam dlatego, bo mimo iżem z Kraka, to raczej nie dam rady wyciąć sobie całych dwóch dni, bo pracy mam co niemiara, ale czy istnieje możliwość spotkania się załóżmy w sobotę wieczorem lub późnym wieczorem w lokalu, gdzie towarzystwo będzie się upadlać? :piwo: i pobycie godzinkę lub dwie? czy jeśli tak, to w takim razie konieczne jest zapisywanie się na jakąś listę, wrzucanie środków finansowych do wspólnej kasy etc. etc.? |
Cytat:
Muszę kase zbierać na coca-cole :D :> |
Zycze wszystkim naprawde milej zabawy i nie zapomnijcie o wszystkich nie mogacych byc z wami:)
|
walczcie dzielnie ku chwale cdrinfo :piwo: :piwo:
|
To tylko 10 osób ma być? :|
|
No wlasnie jak sprawy sjakies techniczne oprocz transportu (Air to jedziemy CIUFCIA ja ? ;) noclegu ( Na AGH czy gdzie?). Co jest przewidziane i gdzie gdzie sie spotkac moze jakies tel kontaktowe zeby moc sie zgrac. Jakies zrzutki na cos czy na miejscu bedziemy sie organizowac ?
|
Moim zdaniem an miejscu cos wymyslimy, ale chcialbym uslyszec jakies zdanie wladzy. W koncu ja jestem tylko userem pomagajcaym w organizacji - moge zorganizowac nocleg, miejsce a barze i zgranie grupy, ale o program artystyczny to juz nie do mnie...
|
Cytat:
|
No i panowie DUPA ZBITA :(:(:(:(:(:( Przesuneli mi zmiane z piatku na niedziele w TEN weekend znaczy calemu zakladowi shit ;( W takiej sytuacji moj przyjazd raczej odpada ;( FAK a mialo byc tak pieknie ! :(
|
Ja jadę w dalszym ciągu. Szkoda Frog, że nie jedziesz z nami.
|
Ilość załączników: 1
Dla TYCH co nie moga przyjechac i mi to terz grozi ze sie nie zalapie :(
|
... a tak dokładnie, gdzie w Krakowie będzie ta IMPREZA, może na Błoniach, jest kupę miejsca.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:23. |