Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   5 lat CDRinfo.pl - ZLOT ( lista społeczna ) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/5-lat-cdrinfo-pl-zlot-lista-spoleczna-53566/)

Air 28.06.2005 08:19

Cytat:

Napisany przez Czołgista
@ Air
No i jak ?
Z Bartkiem1989 w zasadzie już jest obgadane.

Ja jadę, jak są wolne miejsca to zarezerwuj dla nie 3:
Frog, Blasfobias i ja.

B@rtek 28.06.2005 08:47

Cytat:

Napisany przez Air
Ja jadę, jak są wolne miejsca to zarezerwuj dla nie 3:
Frog, Blasfobias i ja.

@Air będziecie w namiocie obok :D

Air 28.06.2005 08:53

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
@Air będziecie w namiocie obok :D

No co Ty, spanie to strata czasu na imprezach, wyśpię się w pociągu. Ty równiez nie licz na wypoczynek ;) :piwo:

raven66 28.06.2005 10:27

pytanko natury technicznej - bo w opisie na samej górze pisze że zbiórka w "samo południe" pod pomnikiem - to już od tej godziny zamierzacie się upodlać coca-colą??? :niepow:

czy jest jakiś program artystyczny w ogóle, tzn. zbieramy się i parami maszerujemy w stronę zachodzącego słońca, gdzie będzie część oficjalna?
pytam dlatego, bo mimo iżem z Kraka, to raczej nie dam rady wyciąć sobie całych dwóch dni, bo pracy mam co niemiara, ale czy istnieje możliwość spotkania się załóżmy w sobotę wieczorem lub późnym wieczorem w lokalu, gdzie towarzystwo będzie się upadlać? :piwo: i pobycie godzinkę lub dwie?

czy jeśli tak, to w takim razie konieczne jest zapisywanie się na jakąś listę, wrzucanie środków finansowych do wspólnej kasy etc. etc.?

B@rtek 28.06.2005 17:22

Cytat:

Napisany przez Air
No co Ty, spanie to strata czasu na imprezach, wyśpię się w pociągu. Ty równiez nie licz na wypoczynek ;) :piwo:

Wiem, wiem :>

Muszę kase zbierać na coca-cole :D :>

malaczarna 28.06.2005 20:29

Zycze wszystkim naprawde milej zabawy i nie zapomnijcie o wszystkich nie mogacych byc z wami:)

kontestator 28.06.2005 20:53

walczcie dzielnie ku chwale cdrinfo :piwo: :piwo:

B@rtek 29.06.2005 16:42

To tylko 10 osób ma być? :|

frog 29.06.2005 17:15

No wlasnie jak sprawy sjakies techniczne oprocz transportu (Air to jedziemy CIUFCIA ja ? ;) noclegu ( Na AGH czy gdzie?). Co jest przewidziane i gdzie gdzie sie spotkac moze jakies tel kontaktowe zeby moc sie zgrac. Jakies zrzutki na cos czy na miejscu bedziemy sie organizowac ?

M@X 29.06.2005 19:47

Moim zdaniem an miejscu cos wymyslimy, ale chcialbym uslyszec jakies zdanie wladzy. W koncu ja jestem tylko userem pomagajcaym w organizacji - moge zorganizowac nocleg, miejsce a barze i zgranie grupy, ale o program artystyczny to juz nie do mnie...

B@rtek 29.06.2005 20:02

Cytat:

Napisany przez frog
No wlasnie jak sprawy sjakies techniczne oprocz transportu (Air to jedziemy CIUFCIA ja ? ;) noclegu ( Na AGH czy gdzie?). Co jest przewidziane i gdzie gdzie sie spotkac moze jakies tel kontaktowe zeby moc sie zgrac. Jakies zrzutki na cos czy na miejscu bedziemy sie organizowac ?

Co słyszałem to masz spać u @Czołgisty z @Air'em i @Blasfobias'em?

frog 01.07.2005 08:31

No i panowie DUPA ZBITA :(:(:(:(:(:( Przesuneli mi zmiane z piatku na niedziele w TEN weekend znaczy calemu zakladowi shit ;( W takiej sytuacji moj przyjazd raczej odpada ;( FAK a mialo byc tak pieknie ! :(

Air 01.07.2005 08:40

Ja jadę w dalszym ciągu. Szkoda Frog, że nie jedziesz z nami.

mensir67pl 01.07.2005 08:46

Ilość załączników: 1
Dla TYCH co nie moga przyjechac i mi to terz grozi ze sie nie zalapie :(

Zetoxa 01.07.2005 22:48

... a tak dokładnie, gdzie w Krakowie będzie ta IMPREZA, może na Błoniach, jest kupę miejsca.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:23.