![]() |
Cytat:
|
Ja będę jechał pociagiem z Katowic, odjazd 09:31. W Krakowie około 11:00, w końcu gdzie sie zbieramy i o której ???
|
No ja nie przyjadę, rozważyłem za i przeciw ........ za daleko kurcze.
|
Zbieramy sie na rynku pod pomnikiem punktualnie o 13.00 skad maszerujemy do Czołgisty - mam andzieje ze sie zgodzi, choc do tej pory nie odpisal, aczkowliek deklarowal sie w tej kwestii... Po drodze zwiedzimy Krakow i jakas knajpe mysle, jako ze pora bedize obiadowa...
EDIT : Przeczytajcie pierwszy post - ostateczny plan wydarzen! ROzesle jescze wieczorem PM do uczestnikow. Ja wyjezdzam do Krakowa jutro (w piatek) rano, wiec nie bedzie mnie na forum. Forumowiczom bioracym udzial w zlocie podam numer telefonu do mnie, zebysmy mogli sie skontaktowac! |
dodaj, że chodzi o pomnik Adaśka Mickiewicza, nie każdy to wie.
|
Zankomicie! Wszystko ustalone,- jeszcze dzisiejszej nocy rozpocznę rytualne czyszczenie kolczugi i innego drobnego oręża - bo walka będzie straszliwa :piwo: ;) Cola, nagrywarki, recital Aira natchnionego przez Amandara...będzie doskonale ||
|
Witam !
Ja niestety z Wami być nie mogę, ale duchowo postaram się połączyć :piwo: Mam nadzieję, że pojawią się jakieś relacje foto/video - może już w trakcie spotkania ;) Życzę wszystkim uczestnikom udanej zabawy !!!!!! ro29 |
Cytat:
@M@X tylko mi przez pomyłkę nie przyprowadź jakiejś wycieczki ;) zupełnie nie związanej z tematem napędów optycznych :) |
Czołgista : spokojna glowa - beda tylko ludzie z listy! Liczymy ze pokazesz nam Krakow :-D. I czekam na numer telefonu, zebysmy mieli kontakt (od 8.00 jestem odciety od internetu!). Wowczas mozemy sie szukac, a szukac pod pomnikiem wieszcza do oporu ;-D!
|
Blasfobias i ja będziemy trzymać zielone puszki z napojami w rękach. To będzie nasz znak rozpoznawczy.
|
Cytat:
Da mi ktos na priva nr komorki z osob, ktore bede na 100%? Gdybym przyjechal po pracy w sobote to bede mogl sie jakos skontaktowac i dowiedziec gdzie aktualnie przebywacie. |
może ktoś pomacha jakąś starą nagrywarką ?
|
W zasadzie to zlot już się zaczął ;)
Bo już dziś z Maxem się widziałem, wstępne ustalenia poczynione zobaczymy co dalej będzie :) Boję się jednak czy Max pod Adasia trafi , bo chyba właśnie arbuza testuje ;) Ale ze mnie plotkarz :fiu: |
My z Airem też już rozpoczęliśmy zlot :piwo: podróż pociągiem może się okazać dość ciekawa :) więc do zobaczenia za "kilka" godzin!!!
|
no ****a mac.........jak tylko zalatwie swoje problemy osobiste to podjade....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06. |