![]() |
Pozdrowienia ze zlotu CDRinfo.pl :) Czołgista zrobił kiełbaski [thx] i wszyscy muszą się ewakuować. Zdrowie wszystkich, których tu nie ma, a mieli być :)
|
pije z wami równo (chyba), czyli ostro ||
edit: kiedy pierwsze foty :D |
I już po zlocie :smutny: nawet filmu PH nie przetestowaliśmy do końca :smutny:
Pewnie przez te kiełabaski ;) W/g mnie było miło choć trochę krótko :blee: A opił się tak na fest tylko jeden forumowicz , ale który tego nie powiem 8 ) Bo i tak oddał co przyjął ;) Reszta w dobrej kondycji wraca właśnie do domów. Bartez fotki zrobił i pewnie zamieści. I tyle z mojej strony. :) |
Cytat:
|
co? 23 i juz sie zescie rozjechali :O
jestem w szoku opowiadac :D ze szczegolnym uwzglednieniem pikanterii i excesow :D no i na zdjecia czekamy :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
czekamy na zdjatka i pikantne szczegoly :D
i dlaczego tak krotko? ps. ten co popil i oddal to chyba nie Bartek? :D |
Cytat:
|
Cytat:
Też jestem w szoku ???? Przecież miał być nocleg i spotkanie miało się skończyć dopiero jutro ?? Nawet nie zdążyłem wirtualnie :piwo: , a tu już po wszystkim :smutny: ro29 |
Kurde chłopaki co z wami już koniec? Ja tu się produkuje "drina goni kolejny drin..."
A wy już po......... |
Ilość załączników: 1
Heh, tak bardzo goni, że aż coś się w oczach dwoi. ;)
BTW zawiedliście mnie, impra miala być minimum do białego rana, a tu co? :P |
właśnie @joujoujou - dwoi i troi, cholerka jak następny zlot zrobimy w wielkopolsce lub na dolnymślasku tyo bedzie zabawa!!!
|
faktycznie cos slabo jak juz koniec :(
|
Zastanawia mnie dlaczego tak wczesnie skonczyliscie... bo kondycje mieliscie dobra skoro jeden tylko odpadl :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:36. |