Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   5 lat CDRinfo.pl - ZLOT ( lista społeczna ) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/5-lat-cdrinfo-pl-zlot-lista-spoleczna-53566/)

Predi 07.07.2005 18:31

Cytat:

Napisany przez MOdy
Z tego co pamiętam to beczka ma 50l, więc wychodzi mi 100 piw.

teraz juz nie (( nie wiem kto to wymyslil ale butelki robia po 650ml ((

B@rtek 07.07.2005 20:28

I jadę na 50% ((

Decyzja zależy od wyzszej władzy (czytaj rodziców) :(

nimal 07.07.2005 21:00

kanjpy do 24:00 ??
rozboj !!
pamietam jak na studiach mnie i kumpla o 9:00 z knajpy wypraszali... to byly czasy...
to se ne wrati...

Predi 07.07.2005 21:51

Cytat:

Napisany przez nimal
kanjpy do 24:00 ??
rozboj !!
pamietam jak na studiach mnie i kumpla o 9:00 z knajpy wypraszali... to byly czasy...
to se ne wrati...

chyba nie dlatego Was wypraszali bo zamykali ??? ladnie to rozroby robic? ;) :D

karel48 07.07.2005 22:10

Cytat:

Napisany przez MOdy
Z tego co pamiętam to beczka ma 50l, więc wychodzi mi 100 piw.

Są też beczki po 30 litrów więc to 60 piwek (0.5l oczywiście).
:piwo:

nimal 07.07.2005 22:19

Predi - mi chodzilo o 9 rano ;)
swoja droga - nie ma tam gdzie zlot bedzie afterparty? w sumie jak sie uprzec i pozyczyc od kogos mlodszego zdrowie to w poznaniu by mozna caly weekend balowac zmieniajac tylko knajpy... adresy znalem odruchowo w czasach studenckich - teraz juz bym mial klopoty z nawigacja po azymuncie odglosow lanego piwa...

Air 08.07.2005 09:20

Cytat:

Napisany przez nimal
swoja droga - nie ma tam gdzie zlot bedzie afterparty? w sumie jak sie uprzec i pozyczyc od kogos mlodszego zdrowie to w poznaniu by mozna caly weekend balowac zmieniajac tylko knajpy... adresy znalem odruchowo w czasach studenckich - teraz juz bym mial klopoty z nawigacja po azymuncie odglosow lanego piwa...

To w końcu jedziesz czy nie ?? Przed Twoim urlopem był inny termin więc może się wybierzesz :)

@Predi co z tobą?

Predi 08.07.2005 11:45

Cytat:

Napisany przez nimal

ups... ;) nie zatrybilem, tak to moze byc :D

@Air - jutro bede wiedzial jak sprawa stoi ale raczej przybede coby sie kuflami stuknac :piwo:

nimal 09.07.2005 01:01

no ja nie jade, jak juz pisalem mam chrzciny Corki, wiec sila zeczy...
ale bede przy was myslami :D oblaicie chyba kufelek albo dwa za nieobecnych :>

Czołgista 09.07.2005 02:09

Może w końcu zadeklarowali by się zdeklarowani na wyjazd userzy :)
Bo na razie widzę że się na grilu i pijaństwie u mnie w ogródku się skończy ;)

Cały czas czekam na słowo z góry "czytaj. administracja" :)

czechoj 09.07.2005 10:19

Lordzie @Nimal Poznań or Matrix a moze faktycznie następne spotkanie w stolicy wielkopolski?!!! Ze względu na miejsce zamieszkania (pod Wrockiem) i prace (Poznań) kocham Leszka i Piasta, ale najbardziej TYSKIE.
@Czołgista a co z parkingiem dla aut gości? a gdzie akademiki? Nie znam Krakowa.
Mało tych zjazdowiczów, cholerka a jak nikt nie przyjedzie? Mam jeszcze 4 dni na decyzję.
Niech moc bedzie z wami
PS. Jaka średnia wieku bedzie na zlocie....... żeby się nie okazało że wszyscy będą do mnie mówić.....TATO :smutny:

-Kowalik- 09.07.2005 12:30

Szkoda że tak daleko macie zamiar świętowac :( Chętnie bym dołączył.

epol 10.07.2005 11:33

Na oba dni na pewno nie przyjade ze wzgledu na prace, ale chcialbym wpasc do Kraka wieczorem w sobote.

Tak, wiec moje pytanie brzmi o ktorej bedzie zaczynac saczyc napoje Bogow w ogradkach??

Niebiessska 10.07.2005 15:54

Hmmm jak sie uda pozamieniac w pracy to... moze sie przejade do Krakowa :D

raven66 10.07.2005 17:30

Cytat:

Napisany przez epol
Na oba dni na pewno nie przyjade ze wzgledu na prace, ale chcialbym wpasc do Kraka wieczorem w sobote.

Tak, wiec moje pytanie brzmi o ktorej bedzie zaczynac saczyc napoje Bogow w ogradkach??

to ja się podpinam pod to pytanie, bo na pewno też na całe spotkanie nie mam szans, aby się wybrać, ale chętnie właśnie jak przedmówca bym się zapoznał z częścią forumowiczów w sobotę wieczorkiem... :piwo:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:23.