![]() |
Cytat:
|
I jadę na 50% ((
Decyzja zależy od wyzszej władzy (czytaj rodziców) :( |
kanjpy do 24:00 ??
rozboj !! pamietam jak na studiach mnie i kumpla o 9:00 z knajpy wypraszali... to byly czasy... to se ne wrati... |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
Predi - mi chodzilo o 9 rano ;)
swoja droga - nie ma tam gdzie zlot bedzie afterparty? w sumie jak sie uprzec i pozyczyc od kogos mlodszego zdrowie to w poznaniu by mozna caly weekend balowac zmieniajac tylko knajpy... adresy znalem odruchowo w czasach studenckich - teraz juz bym mial klopoty z nawigacja po azymuncie odglosow lanego piwa... |
Cytat:
@Predi co z tobą? |
Cytat:
@Air - jutro bede wiedzial jak sprawa stoi ale raczej przybede coby sie kuflami stuknac :piwo: |
no ja nie jade, jak juz pisalem mam chrzciny Corki, wiec sila zeczy...
ale bede przy was myslami :D oblaicie chyba kufelek albo dwa za nieobecnych :> |
Może w końcu zadeklarowali by się zdeklarowani na wyjazd userzy :)
Bo na razie widzę że się na grilu i pijaństwie u mnie w ogródku się skończy ;) Cały czas czekam na słowo z góry "czytaj. administracja" :) |
Lordzie @Nimal Poznań or Matrix a moze faktycznie następne spotkanie w stolicy wielkopolski?!!! Ze względu na miejsce zamieszkania (pod Wrockiem) i prace (Poznań) kocham Leszka i Piasta, ale najbardziej TYSKIE.
@Czołgista a co z parkingiem dla aut gości? a gdzie akademiki? Nie znam Krakowa. Mało tych zjazdowiczów, cholerka a jak nikt nie przyjedzie? Mam jeszcze 4 dni na decyzję. Niech moc bedzie z wami PS. Jaka średnia wieku bedzie na zlocie....... żeby się nie okazało że wszyscy będą do mnie mówić.....TATO :smutny: |
Szkoda że tak daleko macie zamiar świętowac :( Chętnie bym dołączył.
|
Na oba dni na pewno nie przyjade ze wzgledu na prace, ale chcialbym wpasc do Kraka wieczorem w sobote.
Tak, wiec moje pytanie brzmi o ktorej bedzie zaczynac saczyc napoje Bogow w ogradkach?? |
Hmmm jak sie uda pozamieniac w pracy to... moze sie przejade do Krakowa :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:23. |