![]() |
Cytat:
Dopisuję się do powyższego - a może ktoś by wziął kamerę i nakręcił jakiś filmik ?? A oczywiście w dniach zlotu przydałby się dla tych co nie mogą niestety jechać (czyli np. ja, ale znajdzie się jeszcze sporo takich) specjalny temat gdzie by można utopić żale, że nie ma nas z Wami ( a może relacje "na żywo" przez mail'e lub sms'y ?) Pozdrawiam i już dziś życzę wszystkim wyśmienitej zabawy !!! ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/member.php?u=11365 |
@ Frog
Zabrze jedzie! 100% |
Mnie niestety nie bedzie :(, bo od 8.07 nie ma mnie w Polsce. Naprawde szkoda, bo chcialem was wszystkich spotkac, pogadac i wypic co nieco pifka ;).
Bawcie sie dobrze i zdjec porobcie :). |
czero : we will miss You :(... A zdjec bedize jezeli ktos zabierze aparat - ja niestety takowego nie posiadam...
|
Ja w sumie za alkoholem nie przepadam, natomiast zdjęcia robić lubię ( i mam aparat ), więc może bym się przydał ;)
Ale to się jeszcze zobaczy :) |
@Andrzej ja tez lubie pstrykać, ale wiesz amatorko :taktak:
Może kiedyś dobra lustrzanka :idea: |
@Loczek
nie jade pociagiem.....tylko autobusem:) wsiadam 100 metrow od domu a wysiadam 100m od noclegu:) |
Kto będzie w moim wieku?
~16lat?? Nie mówcie mi, że sami strasi :( @Smartek, @Piotrek, @bakupl postarajcie sią jechać :ja_chce: |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
@Czechoj No, ja jestem raczej uzalezniony od Grzenia, bo jesli on nie pojedzie, to i ja nie mam transportu ;p
|
Grzeniu mówił że nie jedzie, szkoda, ja raczej już zdecydowałem się, ale wstrzymuję oficjalne zapisy (muszę zugodnić w robocie) pojadę autkiem i bede miał 3 wolne miejsca
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:24. |