![]() |
hehe no ten zjazd byl do tej pory najbardziej wypasiony wg mnie :)
@PIOTR34 istotnie, w koncu poznalem innych pozytywnie zakreconych forumowiczow poza bartezem, no i nie zaluje :] az na forum chyba zaczne z tego wszystkiego zagladac ;) @czolgista thx za goscine, bylo calkiem calkiem :) wszystkie foty zostana opublikowane jutro, ale najpierw lekka selekcja. A ze dzisiaj sie skonczylo to przez prace i brak czasu ... no, ale nikt nie mowil ze bedzie latwo ;D pozdro dla wszystkich uczestnikow ostatniego zlotu! my juz wrocilismy, jeszcze tylko chlopaki z Zabrza walcza z transportem krajowym i backupem w plecaku :] |
Motto zlotu: "Nikt nie mówił, że będzie łatwo" :D (c)blasfobias
Dzięki wszystkim, którzy się pojawili. M@xowi za organizację całej imprezy, Czołgiście za gościnę, pyszne kiełbaski i pokaz kina domowego :) Fakt, było krótko, ale tak jak aRBi napisał, praca i inne sprawy zmusiły nas do powrotu ostatnim autobusem, jaki udało się złapać. Do Krakowa mamy rzut beretem, więc na pewno to nie ostatnie takie spotkanie, a w inne strony, jeżeli ktoś coś zorganizuje też chętnie zawitamy :) Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów, obecnych na naszym mini-zlocie: Czołgista - nasz gospodarz M@x666 - organizator zlotu rycho z córką :serdusz: - przebyli drogę ze Szczecina do Krakowa, żeby się z nami spotkać :piwo: blasfobias i Air - reprezentacja Zabrza Frax i Piotr34 - reprezentacja Krakowa (+ Czołgista) aRBi & Bartez - reprezentacja Nowego Sącza Fotki pojawią się niedługo (po ocenzurowaniu ;)) i Ci którzy nie byli niech żałują. Pozdrawiam |
GRATULACJE :piwo: moze stanie sie to zasada ZLOTY a moze FANKLUBY regionalne ;)
POZDrawiam wszystkich uczestnikow |
Ilość załączników: 3
Cytat:
Tak na szybko: fotka z częścią ekipy, oraz druga przedstawiająca toast za Majoneza, który chwilę wcześniej dzwonił, żeby pozdrowić zlotowiczów. [Ten słoik z musztardą to miał być majonez po przeróbce w photoshopie :D ] Więcej jutro, jak wstanę ;) |
dajcie jedna:D
|
Wreszcie dotarłem do domu !!
Ileż można pić Panowie, od 8 rano to każdy by był zmęczony. @Bartek dobrze cenzuru zdjęcia :> @rycho - gratuluje rodzinki ;) |
jestem w domu.....
nie wiem czy mam kaca bo jeszcze nie doszedłem do siebie - znalałem 4 piwka w plecaku :) więc wasze zdrowie!!!! :piwo: @bartez: pamitaj o plexach.... poranek będzie straszny :\ |
Wlasnie wstalem, nie jest straszliwie, ale dobrze ze zostawilem sobie Zuberka na rano. Oczekujemy na wiecej zdjec, zrobionych nie tylko przez Barteza ;-). Ja uwazam zlot za udany, ale oczywiscie gdyby Czołgista nie uratował sytuacji to byłoby lipnie, więc to jemu należą się największe podziękowania - za atmosferę. Z pierwotnego planu nie wyszlo nic - ani miejsce, ani dzien dzieisjszy, ani dobra pogoda non stop. Ale bylo... LEPIEJ! Z przygodami (jak zwykl mawiac blasfobias "Nikt nie mowil, ze bedzie latwo ;-)), ale chyba wszyscy byli zadowoleni. Ja skladam tu oficjalne podziekowania dla wszystkich uczestnikow zlotu.
Czołgiscie - za przewspaniała goscine i cierpliwosc wobec nas. Airowi - za niesamowite poczucie humoru... A ja myslalem ze brak VIZZARDa odbija sie na klimacie ;-D. I pamietaj - jestes krzywdzacy, pomimo ze Amandar ma Cie w opiece... blasfobiasowi- przykro mi, ze sie na mnie przejechales ;-) rychowi - za wspolzamilowanie do YETI i frapujace historie o wypadkach drogowych. Fraxowi - za cenne zdjecia pamiatkowe i unaocznienie mocy litrowego FAXE :wow: PIOTRKOWI34 - za wspolzamilowanie do... corki rycha :serdusz: :wow: i za to, ze w ogole dotarl, jako ze uczynil to nieco pozniej oraz władzy czyli Bartezowi i aRBiemu - pamietajcie, badzcie nieprzekupni i nie wysylajcie plexow Airowii blasfobiasowi - wyslijcie je wszystkim uczestnikom zlotu ;)! No i czekamy na zdjecia, Bartez. Cenzurowanie nie trwa przeciez dlugo :nie: Nikt chyba tak naprawde nie wierzyl ze ten zlot sie uda, tymczasem moim zdaniem udal sie wysmienicie. Mam nadzieje ze na nastepny nie bedziemy musieli czekac nastepne 5 lat! |
|
No prosze prosze, Bartez i aRBi są z Nowego Sącza :wow: :wow: :wow: kto by pomyślał, w końcu NS to nie takie duże miasto, a ja tam mieszkałem przez jakiś czas i chodze tam do szkoły (właściwie to teraz skończyłem elektryka).
Pzdr. |
Cytat:
Kaca nie mam. W głowie huczy od 9 godzin jazdy.:) Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów.:piwo: |
Cytat:
Piękna liczba postów ;) :piwo: :piwo: |
Żyję. ;) Dzięki nieskończonej mocy Amandara nie mam kaca
Dziękuję wszystkim za znakomitą zabawę, myślę że następnym razem więcej osób przyjedzie na zlot @M@x.666 wcale się na Tobie nie przejechałem, jak wiesz zasugerowałem się ksywką ale zaskonczenie było bardzo miłe :) |
Co tak mało tych fotek ?
Zapodajcie więcej :D |
Cytat:
Następnym razem w Zabrzu. Albo w Szczecinie.:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:12. |