![]() |
ja mam o tyle gorzej ze nie mieszkam w bloku tylko w domku jedno pietrowym bez zadnego piorunochronu a obok 2 topole za***iscie duze rosna moze kiedys walne foto swojej chałpy....
|
Cytat:
|
jeśli chodzi o topole to od 9 lat jestem szczęśliwym posiadaczem czegoś takiego :)
http://www.werkzeug-news.de/gewinnen...hl-026%20C.jpg |
no ja mam wypierdzielone w ogrodzie kilka swierkow. maja ze 20 metrow moze wiecej w kazdym razie sa duzo wyzsze niz dom.
Jesli jest duza burza to wylaczam komputery, wyciagam neostradke i odlaczam komputer od satelitki. Gdyby tak np walnelo mi w talerz na dachu to bym mial grzanki z trzech kompow, 2 drukarek, skanera, telewizora i miniwiezy, ewentualnie jeszcze z goscinnych urzadzen USB (palmy i cyfrak). Ja sam jestem na szczescie bezpieczny bo mam mysz bezprzewodowa (rotfl). |
Cytat:
|
Po tym jak zobaczylem co jest w mojej super listwie - jeden kondensator i bezpiecznik, mam pewne obawy :)
ale siedze i tak ;) |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
moja siostra ma na osiedlu babę która nie potrafi iść na zakupy bez słuchania radyja ma ryja.
a piorun nie chce na razie trafić w to radio. babie źle nie życzę - po prostu głupia. |
a ja nie mam tego problemu, mam tylko laptopa i jak jest burza wyłanczam wtyczkę i mogę dalej pracować ||
neo nie mam w domu wieć nic mi nie grozi , ale tak to bym jednak dawał power off :) |
Do tych, którzy oberwali z pioruna w chate!!!!
Wedłuch niektórych wierzeń tam gdzie trafi ręka boga - to miejsce święte Tak więc pod pewnym względem można wam pozazdrościć. |
Cytat:
|
Cytat:
jestem święty do potęgi!!! edit:nie zmieszcze foty bo mi się nie chce :P (podpowiedź :D ściąga wszystko z okolicy :D ) |
kolmnie pobudowali kosciol - o dziwo nadal nie zagluszaja radiem z twarza innych bezboznych kanalow...
pioruny - niech sie skoncentruja na mijscach gdzie nie ma nic cennego || |
Ja nie wyłączam, od czasu gdy z jasnego nieba jak nie pier***** w ziemie a obraz na monitorze zamarzł. Po restarcie PC nie wydał już żadnego dzwięku. Spalił sie modem i tylko modem. Po wyjęciu, komp chodził jak nowy.
POzdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:04. |