Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co sadzicie o moderatorach? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-sadzicie-o-moderatorach-12486/)

Zetoxa 12.11.2002 09:56

...rozumiem, że mam wyciągnąć starą flintówkę dziadka ze strychu :), qrde tylko krzesiwo gdzieś się zapodziało :(

/||\aster 12.11.2002 01:32

Oj, bedzie sie dzialo bedzie i to juz nie dlugo8)

TOMMYx 12.11.2002 01:22

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
(...)
O wielu rzeczach nie wiesz - my tu cały czas,dzień i noc pracowicie jak krety ryjemy za plecami i kombinujemy.
Powiem Ci tylko,ze wkrotce przejmujemy Forum.Skonczy sie regulamin i bany.Ja i Master bedziemy za Miska,Tommyx za BD,za Sobala damy
ZIPa,za Montera kilku Lebskich chlopakow-tu bylo najwiecej watpliwości,a za Ciebie damy Jadzię,bo przynajmniej ładna.
Mamy jeszcze parę niezlych pomysłów:np.Helpmanowi założymy konto w Mongolii,bez możliwości kontaktu bezpośredniego z Forum,a poza tym pozamieniamy sie ksywkami,dla dezorientacji - popierwsze,a po drugie,żeby wszystkie odpowiedzi były mądre.
I będą same pyskówki-w osobnym dziele.Codziennie też będzie topic,kto komu najbardzie podniósł ciśnienie.Oj,będzie,będzie!!!
BGN zajmie się stroną militarna zagadnienia,a Tanatos opracował rzecz logistycznie (...) [/B]
Mam jedno pytanie - naprawdę muszę "być za" negatywną postać, czy jak kto woli - czarny charakter, czy też CLOSED DZIADKA ? ;););) :D
No cóż, wchodzę w to, raz się żyje. :D

A więc Forumowicze , czas na 'POWSTANIE' ;)

A kto się nie dołączy to ... "pozamykam topic'i", albo "polecą konta" ... ;) :D:D

PS" Po prawie trzech dniach bez dostępu do net'u --- I'M BACK ! :) "

/||\aster 12.11.2002 00:57

Cytat:

PS jaka dziwna wiadomosc hmmm czy ja o czyms nie wiem
O wielu rzeczach nie wiesz - my tu cały czas,dzień i noc pracowicie jak krety ryjemy za plecami i kombinujemy.
Powiem Ci tylko,ze wkrotce przejmujemy Forum.Skonczy sie regulamin i bany.Ja i Master bedziemy za Miska,Tommyx za BD,za Sobala damy
ZIPa,za Montera kilku Lebskich chlopakow-tu bylo najwiecej watpliwości,a za Ciebie damy Jadzię,bo przynajmniej ładna.
Mamy jeszcze parę niezlych pomysłów:np.Helpmanowi założymy konto w Mongolii,bez możliwości kontaktu bezpośredniego z Forum,a poza tym pozamieniamy sie ksywkami,dla dezorientacji - popierwsze,a po drugie,żeby wszystkie odpowiedzi były mądre.
I będą same pyskówki-w osobnym dziele.Codziennie też będzie topic,kto komu najbardzie podniósł ciśnienie.Oj,będzie,będzie!!!
BGN zajmie się stroną militarna zagadnienia,a Tanatos opracował rzecz logistycznie
:-D :-D :-D
A na razie masz maila ;) [/B][/QUOTE]
To mi sie podoba;)

jacoob 12.11.2002 00:49

:-D :-D :-D Niech żyje rewolucja!!! :-D :-D
:-D :-D :-D Niech żyje towarzysz Brzuszki !!! :-D :-D
NIECH ŻYYYJE NIECH ŻYYYJE NIECH ŻYYYJE !!!!!

brzuszki 11.11.2002 22:53

PS jaka dziwna wiadomosc hmmm czy ja o czyms nie wiem [/B][/QUOTE]

BGN zajmie się stroną militarna zagadnienia,a Tanatos opracował rzecz logistycznie
:-D :-D :-D
A na razie masz maila ;)

Majonez 11.11.2002 19:39

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
@Majonez
juz wiem czyzby tym z kim miałes sie skontaktowac był brzuszki?

nie nie o ta osobe mi chodzilo

PS jaka dziwna wiadomosc hmmm czy ja o czyms nie wiem

Pedros 11.11.2002 19:39

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Nie musi straszyć. Po prostu ciach i po robocie.
Demokles? :);)

ThanatoS 11.11.2002 18:02

Nie musi straszyć. Po prostu ciach i po robocie.

Pedros 11.11.2002 17:53

Cytat:

BD napisa***322;(a)

nie zdziw sie ... jak poleca konta ...
bo mam dosc takiego pajacowanie ...

O masz... a Tobie o co znowu chodzi? Bo jakoś nie kumam i myślę, że niepotrzebnie nas straszysz.

ThanatoS 11.11.2002 16:41

Cytat:

A czemu Brzuszki? Czyzbys dostal jakiegos dziwnego maila?:D

W zasadzie tak, choć przejżałem załącznik w notepad'zie. (mam automatyczną blokadę uruchamiania się załączników). Można się pośmiać.

tomgoo 11.11.2002 16:27

Cytat:

TAK!:P

brzuszki 11.11.2002 16:18

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
@Majonez

tomgoo 11.11.2002 16:05

@Majonez

BD 11.11.2002 14:26

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)

Bartku drogi nie denerwuj się, no qrde tak ten świat jest urządzony, cóż poradzisz :(, możesz tylko wycinać Forumowiczów, ale to przecież nie leży w twojej naturze :cool: prawda?

nie zdziw sie ... jak poleca konta ...
bo mam dosc takiego pajacowanie ...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31.