Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co sadzicie o moderatorach? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-sadzicie-o-moderatorach-12486/)

Monter 10.11.2002 16:57

Ostrzeżenie

To już trzeci raz, gdy dyskusja kończy się ogólnym wytykaniem sobie kto jest mądry a kto głupi i sypaniem innych epitetów pod adresem współdyskutantów naszego Forum...

Proszę zapoznać się tym topicem, polecam szczególnie trzy ostatnie wpisy. Miało to miejsce nie dalej jak 3 dni temu.

To co teraz piszę traktujcie jako ostrzeżenie.

Jeżeli nadal nie będziecie potrafili się zachować zakończy się przymróżanie oka, pojedziemy tylko według regulaminu i ogólnie przyjętych zasad. Oznacza to kasowanie kont.

Pozdrawiam.

Druss 10.11.2002 17:05

Chcialem nadmienic ze nie uzywalem zadnych wulgaryzmow itp, stwierdzam ze nie ma sensu gadac z tamtym panem i ustepuje. Z wyrazami szacunku Druss Company ;) Pozdrowionka dla montera.

Pedros 10.11.2002 18:17

Koledzy - tematem tego wątku jest..?

Z niepokojem czekam na ostateczne wyniki głosowania. ;)
Acha - jakie będą nagrody dla zwycięzcy (ewentualnie wielkiego przegranego)?

ps. poprwaiłem - chodziło mi o wątek

Casper 10.11.2002 21:35

...hehe...ubaw niezły jak się czyta;)
z racji że jestem tu od niedawna to wstrzymam się od głosu ( bo jeszcze nie poznałem żadnego z administratorów;)

tomgoo 10.11.2002 21:41

Cytat:

Casper napisa***322;(a)
z racji że jestem tu od niedawna to wstrzymam się od głosu ( bo jeszcze nie poznałem żadnego z administratorów;)

Hehe no to poznasz........

ThanatoS 10.11.2002 21:47

Pozna, pozna. Ale Zbieg'a dawno nie widziałem.

Pedros 10.11.2002 22:38

Cytat:

Casper napisa***322;(a)

No nie martw się ;)
Czytaj uważnie - odpowiadaj po swojemu - może przeżyjesz... miesiąc :-D

Taz40 10.11.2002 23:46

Re: Ostrzeżenie

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
To już trzeci raz, gdy dyskusja kończy się ogólnym wytykaniem sobie kto jest mądry a kto głupi i sypaniem innych epitetów pod adresem współdyskutantów naszego Forum...
Teraz cholera zaluje ze z mojego postu zrobilo sie bagno. Nie to mialem na celu. Czuje sie jak ostatni ...........Faktycznie Monter masz racje to juz nie to co kiedys bylo.:(

BD 10.11.2002 23:49

szalg by to trafil - ja nie jestem taki wyrozumialy jak inni moi koledzy i po raz ostatni ostrzegam jeszcze jedna glupia dyskusja i poleca konta na forum i naprawde nie bede patrzyl na to ile ktos ma postow lub jaki ma wklad w forum - mam to gdzies !

mam serdecznie dosc czytania jak jeden "ineteligent" wytyka drugiemu jaki to jest niedorozwiniety - nie wystarczy wam ogladania balwanow w TV i musicie to przenosic na forum?

czy nikt nie potrafi rzeczowo rozmawiac i udzielac odpowiedz bez wywyzszania sie? czy tak musicie leczyc swoje kompleksy? czy nie stac was na nic wiecej?

PS
niech kazdy sam oceni do kogo skierowalem te slowa
bo to byla ostatnia moja wypowiedz na ten temat

BD 11.11.2002 00:19

Re: Re: Ostrzeżenie

Cytat:

Taz40 napisa***322;(a)

Teraz cholera zaluje ze z mojego postu zrobilo sie bagno. Nie to mialem na celu. Czuje sie jak ostatni ...........Faktycznie Monter masz racje to juz nie to co kiedys bylo.:(

to nie twoja wina - niestety to co widac na forum to obraz polskiego inetu - brak kultury, "cfaniactwo", leczenie kompleksow itd...

jak tak dalej pojdzie to za jakies czas strach bedzie sie odezwac bo przestanie sie liczyc pomoc i wiedza a gore wezme umiejetnosc gnojenia ludzi ...

Ps
patrzac na moje moderowanie z perspektywy tych kilkuset moich postow
dochodze do wniosku, ze nie wiele sie pomylilem w ocenie i tym co napisalem do niektorych tu obecnych ...

oldgringo 11.11.2002 00:19

Niestety, ale zgadzam się z Bartkiem.Jest co raz gorzej.
Jeszcze pół roku temu była tu naprawdę rodzinna atmosfera.Czasami wpadł jakiś nawiedzony kolo i narobił zamieszania.Ale wtedy wszyscy go gasili i klimacik był jeszcze cieplejszy.
A teraz starzy znajomi kłócą się między sobą i to niewiadomo o co.Szlag by to jasny trafił. :'(

Pedros 11.11.2002 01:38

Re: Re: Ostrzeżenie

Cytat:

Taz40 napisa***322;(a)

No coś Ty Taz - każdy ponosi odpowiedzialność za swoje posty - a temat uważam za taki sam jak każdy inny :)

Inna sprawa, że faktycznie kiedyś było tak jak pisze oldgringo - dlatego właśnie na tym forum się zarejestrowałem. A zarejestrowałem się po 5-cio miesięcznym zaglądaniu na forum. Nie było wtedy żadnych kłódek... ech... :(

Zetoxa 11.11.2002 06:17

... a jeszcze tak niedawno był tu Wersal :( :'(

Weron 11.11.2002 09:21

Hmm.
Postanowilem takze skomentowac obecna sytuacje.
No i trudno sie nie zgodzic z wypowiedziami, ktore padly wyzej.
Kiedys bylo inaczej, tzn. lepiej.
Pamietam jak sie rejestrowalem na forum (aktualnie przeciez mam jeden z najdluzszych stazy z posrod obecnie przebywajacych tu uzytkownikow)nie bylo takiej hamowy.
No ale coz, nie ukrywajmy...
Zreszta co tu pisac wszyscy wiedza jaka jest obecnie sytuacja i ...

jacoob 11.11.2002 09:51

Kiedyś było lepiej - chyba tak, napewno grzeczniej i kulturalniej ale wszystko się zmienia wystarczy pooglądac TV wszyscy się kłócą a my ganimy tych co pyskują ale czy nie czytamy tych pyskówek czekając na ciąg dalszy? Młodzi ludzie muszą troszkę wprowadzić zamieszania i jedynie o czym należy pamiętać to o tym że co za dużo to niezdrowo.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:39.