![]() |
Ehhh... nudzi się Wam, nudzi...
Ja tam nikogo nie mam zamiaru doganiać, poczucie humoru mam i to duże, ale ubliżaniem na priva go raczej nikt nie wywoła. No ale to już domena polaków, nic nie robić tylko oceniać innych, więc skoro to przypadłość narodowa, to trzeba się z tym pogodzić. Co do tego czy mnie ktoś lubi czy nie, to jego prywatna sprawa, z reguły nikt nie lubi adminów, zwłaszcza że zamykają tematy i kasują wpisy... Bo chyba o takie 'podnoszenie ciśnienia' chodzi w ankiecie - nieprawdaż ??? || Pozdrawiam || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
"Pytanie jest tendencyjne"---i głupio sformułowane,gdyż wygra ten który bedzie miał najmniej głosów.Pózniej sie mylą ludziska jak na wyborach sołtysów i innych przywódców...
|
Cytat:
|
coscie sie tak BD doczepili? moim zdaniem on jest najbardziej spokojny i no...opanowany wsrod wszytkich. (BD: ta kase za opinie poczta wyslij;))
|
Cytat:
Na pewno nie z tobą bo ty przeciez nawet nie jesteś na moim poziomie ,więc do wyższych się nie zaliczasz :P |
Cytat:
|
szkoda, ze znowu sie zaczyna ...
czy wy nie mozecie normalnie rozmawiac tylko w co drugim poscie jeden stawia sie nad drugim u udowadnia ze jest lepszy ... mi to przypomina rozmowy dzieci w przedszkolu ... a myslalem, ze mamy tutaj doczynienia z innym pokrojem ludzi ... PS nie chodzi tutaj o mnie - to tak na marginesie by pozniej nie bylo, ze sobie cos robie z wypowiedzi niektorych ... |
Cytat:
|
Ale K***A wam Sie J***E powoli PO******ŁO sie chyba coś :)
NIEMAM PYTAŃ Jeszcze jeden taki występ a skasuję Twoje konto... Administrator |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:18. |