Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co sadzicie o moderatorach? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-sadzicie-o-moderatorach-12486/)

Monter 10.11.2002 10:35

Ehhh... nudzi się Wam, nudzi...

Ja tam nikogo nie mam zamiaru doganiać, poczucie humoru mam i to duże, ale ubliżaniem na priva go raczej nikt nie wywoła.

No ale to już domena polaków, nic nie robić tylko oceniać innych, więc skoro to przypadłość narodowa, to trzeba się z tym pogodzić.

Co do tego czy mnie ktoś lubi czy nie, to jego prywatna sprawa, z reguły nikt nie lubi adminów, zwłaszcza że zamykają tematy i kasują wpisy... Bo chyba o takie 'podnoszenie ciśnienia' chodzi w ankiecie - nieprawdaż ???

|| Pozdrawiam ||

Monter 10.11.2002 10:37

Cytat:

Druss napisa***322;(a)

Stwierdzenie ktory podnosi ci cisnienie jest jednoznaczne z tym ze go nie lubisz, lub cie wku****ia swoimi wypowiedziami itd, itd, wiec nie wiem po cholere oddales glos na montera.

Spoko, bez nerwów, i tak pewnie wygram :P ;p :D

Druss 10.11.2002 10:41

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Ehhh... nudzi się Wam, nudzi...

Ja tam nikogo nie mam zamiaru doganiać, poczucie humoru mam i to duże, ale ubliżaniem na priva go raczej nikt nie wywoła.

No ale to już domena polaków, nic nie robić tylko oceniać innych, więc skoro to przypadłość narodowa, to trzeba się z tym pogodzić.

Co do tego czy mnie ktoś lubi czy nie, to jego prywatna sprawa, z reguły nikt nie lubi adminów, zwłaszcza że zamykają tematy i kasują wpisy... Bo chyba o takie 'podnoszenie ciśnienia' chodzi w ankiecie - nieprawdaż ???

|| Pozdrawiam ||

To nie chodzi o takie podnoszenie cisnienia, to ze sa kasowane posty to jest maly pikus z tym jak mi podnosi jeden osobnik cisnienie swoimi dretwymi wypowiedziami, zero poczucia humoru itd. itd. I napewno nie jestes to ty Monter, sadze ze dostales te glosy przez przyoadek bo niektorzy nie znaja okreslenia podnosic ciesnienie.

mati1700 10.11.2002 11:44

Cytat:

Druss napisa***322;(a)

To nie chodzi o takie podnoszenie cisnienia, to ze sa kasowane posty to jest maly pikus z tym jak mi podnosi jeden osobnik cisnienie swoimi dretwymi wypowiedziami, zero poczucia humoru itd. itd. I napewno nie jestes to ty Monter, sadze ze dostales te glosy przez przyoadek bo niektorzy nie znaja okreslenia podnosic ciesnienie.

Nie będę rozmawiał z kimś kto nie jest na moim poziomie :P

lopus 10.11.2002 12:17

"Pytanie jest tendencyjne"---i głupio sformułowane,gdyż wygra ten który bedzie miał najmniej głosów.Pózniej sie mylą ludziska jak na wyborach sołtysów i innych przywódców...

Druss 10.11.2002 12:20

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)

Nie będę rozmawiał z kimś kto nie jest na moim poziomie :P

Ja rozmawiam z tymi ktorzy sa nizej na drabinie ewolucyjnej wiec mozesz pogadac z kims madrzejszym od siebie :P

Luke 10.11.2002 14:18

coscie sie tak BD doczepili? moim zdaniem on jest najbardziej spokojny i no...opanowany wsrod wszytkich. (BD: ta kase za opinie poczta wyslij;))

mati1700 10.11.2002 15:03

Cytat:

Druss napisa***322;(a)

Ja rozmawiam z tymi ktorzy sa nizej na drabinie ewolucyjnej wiec mozesz pogadac z kims madrzejszym od siebie :P

Na pewno nie z tobą bo ty przeciez nawet nie jesteś na moim poziomie ,więc do wyższych się nie zaliczasz :P

mati1700 10.11.2002 15:05

Cytat:

Luke napisa***322;(a)
coscie sie tak BD doczepili? moim zdaniem on jest najbardziej spokojny i no...opanowany wsrod wszytkich. (BD: ta kase za opinie poczta wyslij;))
:D :D :D :D

BD 10.11.2002 15:19

szkoda, ze znowu sie zaczyna ...

czy wy nie mozecie normalnie rozmawiac tylko
w co drugim poscie jeden stawia sie nad drugim
u udowadnia ze jest lepszy ...

mi to przypomina rozmowy dzieci w przedszkolu ...
a myslalem, ze mamy tutaj doczynienia z innym pokrojem ludzi ...

PS
nie chodzi tutaj o mnie - to tak na marginesie by pozniej nie bylo, ze sobie cos robie z wypowiedzi niektorych ...

mati1700 10.11.2002 15:24

Cytat:

BD napisa***322;(a)
szkoda, ze znowu sie zaczyna ...

czy wy nie mozecie normalnie rozmawiac tylko
w co drugim poscie jeden stawia sie nad drugim
u udowadnia ze jest lepszy ...

mi to przypomina rozmowy dzieci w przedszkolu ...
a myslalem, ze mamy tutaj doczynienia z innym pokrojem ludzi ...

PS
nie chodzi tutaj o mnie - to tak na marginesie by pozniej nie bylo, ze sobie cos robie z wypowiedzi niektorych ...

Wiem że chodzi Ci o mnie i od Drussa ,ale to on pierwszy się do mnie przypią :P

GOLOMB 10.11.2002 15:43

Ale K***A wam Sie J***E powoli PO******ŁO sie chyba coś :)
NIEMAM PYTAŃ

Jeszcze jeden taki występ a skasuję Twoje konto...
Administrator

Druss 10.11.2002 16:46

Cytat:

Na pewno nie z tobą bo ty przeciez nawet nie jesteś na moim poziomie ,więc do wyższych się nie zaliczasz :P

Wlasnie dlatego ze nie jestem na twoim poziomie wiem ze jestem wyzej, a twoje wytlumaczenie ze do wyzszych sie nie zaliczam jest strasznie plytkie i swiadczy o tym ze twoj poziom juz nizej nie moze byc, no chyba ze spadles z drabiny bo ta ostatnia belka sie zlamala :P

mati1700 10.11.2002 16:50

Cytat:

Druss napisa***322;(a)

Wlasnie dlatego ze nie jestem na twoim poziomie wiem ze jestem wyzej, a twoje wytlumaczenie ze do wyzszych sie nie zaliczam jest strasznie plytkie i swiadczy o tym ze twoj poziom juz nizej nie moze byc, no chyba ze spadles z drabiny bo ta ostatnia belka sie zlamala :P

Widzę ,że nie masz lekkości językowej.Twoje umiejętności ze składni zdania nie są nawet mierne.

Druss 10.11.2002 16:51

Cytat:

Widzę ,że nie masz lekkości językowej.Twoje umiejętności ze składni zdania nie są nawet mierne.

To wlasnie dlatego mnie nie mozesz zrozumiec bo spadles z drabiny ewolucyjnej i juz sie nie wdrapiesz bo jestes za maly, nie dosiegnesz drugiego szczebla :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:18.