![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
Acha, widze w twoim profilu "wolny zawód" tzn. kuroniówka? |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
chyba nie na zawsze - to bylby nadmiar szczescia. Zreszta kto by sledzil i kasowal nieprzystajace podbno do Forum i wkurzajace Bila i jego kolego posty z numerkiem do programy, linkiem. Bartoszu - nie rob tego, zycie bez ciebie byloby nudne i puste |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
co do mojej obecnosci to niestety zmartwie Cie bo bede bywal tutaj tak samo czesto jak bywalem wyobraz sobie, ze rowniez nie siedze i nie sledze niebezpiecznych postow bo to lubie i mi to sprawia przyjemnosc - poprostu jak sie taki trafi i przegina pale to poleci i tyle ... dobra ide bo mi wystygnie kuronowka i co ja potem zrobie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Zapowiada się tutaj utworzenie małej Rady Nadzorczej Forum, która będzie kontrolowac wg. upodobań, albo i widzimisie jej członków. A może niedługo wprowadzimy składki członkowskie, albo i podatek za posta np. 10 groszy.
![]() Sz. P. Nowy Moderatorze ... tylko jedna uwaga, rada: zbyt pewnie, zbyt zuchwale, zbyt z góry traktujesz innych człowieku. Jakbyś był trochę sprytniejszy to pamiętaj na pszyszłośc, że to forum to MY a nie WY lub TY. Wiem, że obowiązują tu pewne zasady i są czasami lub też nagminnie łamane, ale nie wprowadzajmy tu takiego rygoru, a jeżeli już to chyba nalezy nam się wyjaśnienie a nie tylko suche: BO TAK MA BYĆ I JUŻ!!! Pewne sprawy można wyjaśnić w inny sposób, a nie robić zamieszanie. bez urazy Pozdrawiam i powodzenia w moderowaniu Paweł
![]() |
#20 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
dlaczego odrazu wszystkie dzialy ... tak bez doswiadczenia. Nawet Misiek obsluguje tylko dwa dzialy.. a ty odrazu wszystko bez doswiadczenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
The Division Bell
![]() |
Aj aj, i gdzie ten charakterystyczny humorek Majoneza i Miśka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Witam ! No.. zauwazcie że nawet do ZBIEGA można jakoś dotrzeć ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
The Division Bell
![]() |
Eeeee no Zbiegu spoko gościu, "da się lubić"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guru
![]() ![]() |
Zbieg ma swój "charakterystyczny styl"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Ja etz tu dorzuce cos od siebie
![]()
![]() |
#26 |
The Division Bell
![]() |
Popieram!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Arab'ski
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Ja tu nikogo NIE BRONIĘ!
ale: nie sądzę, że moderują forum bo nie mają co robić, sądzę, że ktoś im pogroził palcem i się chłopaki przestraszyli. Żeby to forum żyło musi być nieograniczony dostęp a to powoduje, żę mogą tu jacyś .....zaglądnąć i chłopaki będą musieli się tłumaczyć bo to oni za to odpowiadają. Nie wiem(i niechce mi się sprawdzać) jaki akt normatywny reguluje odpowiedzialność za treść forum. Podejrzewam, że jest to któryś z art. kodeksu cywilnego, jeśli jest to norma dyspozytywna to niech poprostu dadzą nam do zaakceptowania regulamin gdzie będzie czcionką 16, pogrubioną, podkreśloną itd. napisane, że redakcja i administratorzy cdrinfo.pl nie ponoszą odpowiedzialności.... a na prośbę odpowiednich organów będą udostępniać logi itd, jeśli nigdzie nie jest powiedziane jak długo mają przechowywać te logi to z powodu znacznej ilości miejsca jakie zajmują, będą je kasować raz na 12 godzin czy na dobę. Myślę, że sensowne jest likwidowanie postów w których jakiś ***** się obraził i leci ctrl-c ctrl-v. Kiedyś na gsmonline był(a) taki kotleś i skutecznie zaśmiecał forum wklejając jako posta całą stronę postów, jedynym sposobem na tego cieniasa(do dzisiaj go nie widziałem, a zmiana hosta jest jak zabranie dziecku lizaka)był ban na całym hoście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
a mowiłem dać moderatora mnie
![]() pozdro
![]() |
|
|