![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#286 | |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
![]() Chciał bym w przyszłości to auto mieć ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#287 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
udowodniono, że jazda z większą prędkoscią wymaga większego skupienia np długa jazda nocna, powoli jest męcząca ale szybciej nie pozwoli ci zasnąć... Oczywiście wszystko w granicach rozsądku ![]()
![]() |
![]() |
#288 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie zmuszam się do jazdy z konkretną prędkością. Po prostu czuję, kiedy moja jazda jest bezpieczna.
![]() |
![]() |
#289 |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
I po co policja, wystarczy zdrowy rozsadek, zamiast zastanawiac sie co czai sie za krzakiem koncentruje sie na drodze i tym co wokol mnie. Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
God Father
Data rejestracji: 29.11.2004
![]() |
@rembrant
Tylko ilu jest takich, którzy tego rozsądku nie posiadają ??
![]() |
#291 |
captain u-k
![]() |
@knydel
Nie wiem nie prowdze statystyk ![]() Jakby wszyscy tak mysleli to by wypadkow nie bylo, a przynajniej nie tyle. Jeden koles mowi ze on ma w samochodzie esp i moze przez kazdy zakret przejechac 100 km/h, niewazne czy wieje czy leje, a ja siedze sobie na miejscu pasazera, i musze tego sluchac, a w kieszeni noz mi sie otwiera z 13" ostrzem |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
God Father
![]() |
No a takich, którzy to albo bezgranicznie ufają swoim sytemom w samochodach albo swoim umiejętnościom, albo komuś/czemuś jeszcze jest bardzo dużo i to dość często widać na ulicach.
Najgorsze, że często niewinni cierpią a tym bez wyobraźni nic się nie dzieje.
![]() |
#293 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest jedna sprawa - technika nie zastąpi umiejętności. Może wspomóc pewne ich braki, ale nigdy całkowicie nie zastąpi ich oraz pewnej dozy zdrowego rozsądku. Problem w tym, że nie wszyscy wydają się zdawać sobie z tego sprawę...
![]() |
#294 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
http://uk.download.yahoo.com/ne/fu/oa/eurcncs185030.mpg
technolgia w najwyszmym wydaniu kto powiedzial ze samochody nie maja duszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Cytat:
Dobre... tylko jeszcze mi powiedzcie jak się nazywa ta piosenka co leci w tle...
![]() |
![]() |
#296 |
captain u-k
![]() |
No niestety elektronika moze pomoc ale nie wyreczy, i tutaj niektorzy moga byc w bledzie jezli mysla ze jak maja abs czy esp czy asr lub inne jak zwal tak zwal, to sa bezpieczni. Dobra opony sprawne hamulce, szybkie zdecydowane decyzje tylko to moze pomoc. Mieszkam w bielsku tutaj nie ma duzych gor, ale wystrczy wyjechac poza granice miasta i juz mozna szalec w gorskich terenach, a to niestety nie takie proste, newy na wodzy, powoli a do celu. Jezeli ktos mysli inaczej to jest w bledzie bo na lod nie ma mocnych.
Swoja droga to jak pokonujecie strome gorskie odcinki samochodem z przednim napedem gdy jest bardzo slisko i hamowanie silnikiem nie wystarcza? Ja uzywam jedyneczki, polsprzeglo i jak najwolniej w dol, zwlaszcza gdy nie mam lancuchow a goreczka jest niczego sobie, w innych przypadkach 2 i tez w dol, zasada moja jest taka zjezdzac zawsze na biegu o jeden nizszym niz wjechalem, jak narazie mialem jednego dzwona (delikatnego wgnieciony prawy blotnik w tym samym miejscu i czasie kazdy samochod jadacy za mna wyladowal w tym samym miejscu jednym slowem mowiac 15 dzwonow w 15 minut) Pytam o to bo w bielsku jest tyle sniegu ze najstarsi gorale nie pamietaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
God Father
![]() |
No ja nie mam takich możliwości, żeby przetestować swoje umiejętności na duuuużycg górach
![]() ![]()
![]() |
#298 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
-edit- qrwa, link juz nie dziala "Jacques Your Body" Les Rhythmes Digitales
UWAGA: nie mylic z MODeratorem! . Ostatnio zmieniany przez pykson : 28.01.2005 o godz. 15:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
captain u-k
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 17.01.2022 23:15 |
Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 23.01.2019 23:37 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |