Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czym będziesz jeździł? Wypowiedz się. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czym-bedziesz-jezdzil-wypowiedz-sie-45882/)

Dorian 10.08.2005 19:12

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Nie da się ukryć, że jedno zdjęcie wydaje się jakoś tak podobne :P

:piwo: i tak ładne auto i mogę oglądać powtórnie kilka razy:)

rembrant 11.08.2005 16:53

Rewelacja dawno nie widzialem takiego tunningu :) a w ktorej Vsi tak przerabiaja?? pozdro

@pykson
A czy ktos moze przytoczyc jakies porownanie BMW M i Subaru bo swoja droga to sam jestem Ciekaw co i jak? Pozdro :piwo:

pykson 11.08.2005 23:09

Cytat:

Napisany przez rembrant
(...)
@pykson
A czy ktos moze przytoczyc jakies porownanie BMW M i Subaru bo swoja droga to sam jestem Ciekaw co i jak? Pozdro :piwo:

qrcze, wlasnie sie naszukalem w sieci ostatnio i nie znalazlem takowego, wiec sam jestem bardzo ciekawy jak to wypada w praktyce, nie wierze zeby sie nie znalazly takie testy

jedyne co znalazlem to to, ale cos rocznikowo te furki do siebie nie pasuja

malaczarna 14.08.2005 19:51

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Za marzenia sie nie płaci, więc:
Lubie góry...a na górskie wycieczki :)

Jeep Grand Cherokee Limited
http://img19.exs.cx/img19/9739/cherokeea28fu.jpg

Jeep Grand Cherokee Laredo
http://img19.exs.cx/img19/150/enlarge23mj.jpg

siwtny jest:) podoba mi sie:) ja tez taki chce:)

kiewas 14.08.2005 20:20

http://img323.imageshack.us/img323/3...lrsized8yi.jpg

Mercedes SLR - miodzio :)

Matievoo 15.08.2005 09:11

Ale bajerne auto ten-Mercedes SLR. :O

Dorian 15.08.2005 15:37

SLR ciekawy ,ale nie chciałbym za nic takiego auta.Pewien pan z Krakowa zbudował "SLR'a" zanim jeszcze Mercedes wprowadził go do produkcji więc chylę czoła. Z W126 Coupe - SLR nonono.

http://tuning.info.pl/artykuly.php?id=459
http://motoryzacja.interia.pl/gal/mo...20SLR%20Vision
http://www.motoforum.pl/312/vision.html
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=378619

Za to ten Jeep - świetny - dołożyć do niego porządny sprzęt audio i naprawdę byłoby się z czego cieszyć.

Dalej - jak już pisałem dla siebie Audi A3 lub Focus I - tym chciałbym jeździć - oba autka TDI.

Subaru Impreza? Cóż może się narażę entuzjastom,ale poza bajeczną technologią to zwykły sedan - podobnie jak Mitsubishi Evo. Dać Megane Classic ospojlerowanie i zewnętrzny efekt będzie podobny . Znacznie ciekawej prezentuje się wersja kombi. Bardziej agresywna, prestiżowa i mniej szpanerska. Reasumując - świetne auto - ale tylko z nadwoziem kombi...sedan? pretensjonaly tuning z bajeczną mechaniką.Sorry za uszczypliwość;) Nie przepadam za sedanami - a już zwłaszcza jak widzę mega spojler na klapie z tyłu to widzę BMW 3jkę z 91 roku stojącą na mojej ulicy, do której wsiada duży pan i zaraz słychać umc umc - bleh.

ed hunter 21.08.2005 08:13

ciekawy Golf :D

demek 22.08.2005 00:14

ed a w ktorym miejscu on jest ciekawy?:P

VIZZARD 22.08.2005 00:44

Cytat:

Napisany przez demek
ed a w ktorym miejscu on jest ciekawy?:P

Ciekawa jest na przykład suszarka do skarpetek na bagażniku :taktak:

I nie dosyć, że ciekawa to jeszcze praktyczna

Nie tracisz czasu na suszenie w domu i na postojach

Robisz to w trakcie jazdy :tak!:

:czar:

demek 22.08.2005 01:27

pomyliles sie:) tam sie kladzie krate piwa i jedzie sie nad wode.....:czar:

VIZZARD 22.08.2005 10:34

Cytat:

Napisany przez demek
pomyliles sie:) tam sie kladzie krate piwa i jedzie sie nad wode.....:czar:

Wątpię, żeby kratę piwa kładło sie na suszarkę :ysz:

Ale gdy do bagażnika się już piwo nie mieści ...

:D

demek 22.08.2005 21:11

2004 SSC Aero SC/8T

http://fast-autos.net/ssc/04sc8t.jpg
http://fast-autos.net/ssc/04sc8t2.jpg
http://fast-autos.net/ssc/04sc8t5.jpg
http://fast-autos.net/ssc/04sc8t7.jpg
http://fast-autos.net/ssc/04sc8t9.jpg
http://fast-autos.net/ssc/04sc8t12.jpg

Type: Supercharged V8
Displacement: 6187 cc
Horsepower: 1025 bhp

Damianos L 22.08.2005 22:04

wole Lamborghini Murcielago :D ale autko fajne ;)

seksoteka 22.08.2005 22:10

rowerem będę jeździł ! durne, wręcz kretyńskie tematy zakładacie i zapychacie serwer ! brakuje tylko topicu "gdzie kupujesz papier toaletowy" !

Piterniel 22.08.2005 22:12

Nie wiem jak innym, ale mi się podoba. Ja nie mam czasu chodzić po stronach z autami, a tutaj zobacze same rodzynki :D

VIZZARD 22.08.2005 22:24

Cytat:

Napisany przez seksoteka
brakuje tylko topicu "gdzie kupujesz papier toaletowy" !

Jak to brakuje? ???

A TU? :czytaj:

Damianos L 22.08.2005 22:29

Cytat:

Napisany przez seksoteka
rowerem będę jeździł ! durne, wręcz kretyńskie tematy zakładacie i zapychacie serwer ! brakuje tylko topicu "gdzie kupujesz papier toaletowy" !

ej, kolego jak ci sie nie podoba to nie wchodz do tego tematu i juz.. W czym problem.. :bicz:

jest troche osob ktorym sie ten temat podoba....moze nazwa tematu nie odzwierciedla tego co sie w nim znajduje, bo w wiekszosci prezentowane tu auta sa nieosiagalne dla nas i nie bedziemy pewnie ich posiadac, ale za to mozna popatrzec sobie na fajne autka, czasem tez smieszne (po wiejskim tjunigu np. :D )itp

a zdjecia to raczej nie zapychaja serwera cdrinfo, poniewaz sie na nim nie znajduja, tylko podczas ladowania stronki sa sciagane z serwerow z ktorych pochodza...

demek 23.08.2005 00:39

Cytat:

Napisany przez seksoteka

polecam taki trojkolowy ;)

rosol 03.09.2005 00:26

Ja dzisiaj pobilem rekord predkosci jazdy pojazdem kolowym:D Kumpel przewiozl mnie swoim motorkiem Kawasaki GPZ1000RX :D 200km/h. Jak dla mnie to jest duzo jak na pierwszy raz jazdy motorem 8 ) On oczywiscie duzo wiecej wyciaga:) Co myslicie o tym motorku? Sa tu jacys znawcy?
Ja jechalem takim dokladnie identycznym:
http://www.bikepics.com/pics/pics/ka...ics-234131.jpg
A tutaj inne zdjecia podobnego motoru:
http://img283.imageshack.us/img283/8...cs15882.th.jpghttp://img283.imageshack.us/img283/7...cs15883.th.jpg

ed hunter 03.09.2005 00:34

kawy, wściekle ryczą, wściekle szybko jeżdżą i wściekle łatwo się na tym zabić.

wyrobienie biegów i ma się na tym 140 - 160 na godzinę, nie wiadomo kiedy, a żeby zhamować to fizyka ma swoje prawa.

fajne ale niebezpieczne.

andrzejj9 03.09.2005 08:27

Nie powierzyłbym swojego życia w czyjeś ręce w ten sposób.. A to dla mnie dokładnie czymś takim było..

Taka prędkość na motorze? Owszem, ale tylko jak ja sam trzymam kierownicę i za siebie odpowiadam.

Burak_PL 03.09.2005 09:36

ja tam od razu robie praow jazdy na auto i motor a potem kase trzeba ciułać na motor :D fajna rzecz lecz fakt zabić sie łatwo :(

adbok 03.09.2005 10:42

tak sie sklada ze ja tez mialem okazje przejechac sie tym kawasaki:) Bylo bardzo fajnie;)pierwszy raz jechalem na motorze tej klasy...:)robi wielkie wrazenie;)Osobiscie chce sobie sprowadzic motor. Cos tak 750ccm:)bo po co wiekszy?Motorki sa dla mie czyms fajnym ale i niebezpiecznym dlatego za kazdym razem jak prowadze to staram sie byc odpowiedzialny za to co robie.Maja one takze swoje wady np:jezdzi sie tylko jak pogoda pozwala,nie mozna wziasc ze soba wiekszego bagazu itp. ALE I TAK SIE OPYLA GO KUPIC:)bo adrenalina siega........:):):)polecam wszystkim "dawca organow"

rosol 03.09.2005 14:50

heeh no zabic sie jest bardzo latwo i dlatego nie zamierzam takiego motoru kupowac. A kumpel ma juz swoje lata, wiec nie jezdzi juz tak jak jakis nastoletni zapaleniec. od czasu do czasu owszem mozna "troche" szybciej;)
Osobiscie wole samochody. Prawko juz mam wiec teraz trzeba zbierac na bryke. Lubie komfort jazdy ... a na motorze jak juz adbok powiedzial nie zawsze mozna jezdzic. Samochody sa o wiele bezpieczniejsze, a przy wiekszych predkosciach rowniez adrenalina skacze bo nigdy nie wiadomo czy jest odpowiednia predkosc zeby przeleciec przez dziure w drodze :fiu:

demek 03.09.2005 21:27

proponuje sobie wyobrazic 270 km/h we dwoch (kawasaki 1400 ale ktory rocznik to nie pytajcie)- dowiecie sobie co ja czulem jadac z kolega :)

rosol 04.09.2005 00:54

Cytat:

Napisany przez demek
proponuje sobie wyobrazic 270 km/h we dwoch (kawasaki 1400 ale ktory rocznik to nie pytajcie)- dowiecie sobie co ja czulem jadac z kolega :)

No wspolczuje ... ja bym sie bal:) Ja jechalem Kawasaki rocznik '89...

VIZZARD 04.09.2005 01:06

Cytat:

Napisany przez demek

Kto da więcej?

Dopiero zaczynamy się rozkręcać ... :worek_tre

:>

demek 04.09.2005 12:32

czy ktos ci kazal w to wierzyc? raczej nie wiec schowaj te komentaze wiesz gdzie :)

Predi 04.09.2005 14:36

ja sobie 200km/h nie wyobrazam we dwoch a co dopiero 270.... zdmuchlo by Was ;)

ed hunter 04.09.2005 15:07

wiecie co? trzeba mieć dobre zwieracze aby na motorze przekroczyć 200.

Piterniel 04.09.2005 15:14

Na na moim BMX lece 200 do szkoły :)
Oczywiście m/s ;p

ed hunter 04.09.2005 16:06

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Na na moim BMX lece 200 do szkoły :)
Oczywiście m/s ;p

7200 km/h to jest niezły wynik na rower...

adbok 04.09.2005 16:08

Cytat:

Napisany przez ed hunter

no ale powyzej 200 to juz raczej sa szalency...i "dawcy organow":) dla mnie to za duzo;/ a tym bardziej na polskich latanych drogach.Rozumiem na jakiejs autostradzie prostej i nie podziurawionej jak sito:)na takich drogach az chce sie jechac.

adbok 04.09.2005 16:09

Cytat:

Napisany przez ed hunter

musial jechac na wielkim :piwo: dopalaczu:) a licznik pewnie zamknol z6razy:)

demek 04.09.2005 16:52

Cytat:

Napisany przez ed hunter

nie mialem wplywu na niego ale tak sie nigdy w zyciu nie balem

Oktawian89 04.09.2005 17:07

:O 270 !! :D Grauluje koledze wyobrażni... :bicz:

Burak_PL 04.09.2005 18:30

Cytat:

Napisany przez ed hunter

chyba bez tych dwóch zer :D

ed hunter 04.09.2005 18:40

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
chyba bez tych dwóch zer :D

nie no bez jednego zera, ale przepraszam taki temat jak i moje podejście do liczenia w głowie :D o agłowa nie ta co dawniej :(

większa ;)

demek 04.09.2005 19:54

Cytat:

Napisany przez Oktawian_15
:O 270 !! :D Grauluje koledze wyobrażni... :bicz:

nie byles i nie jechales wiec nie zabieraj glosu

memorando 04.09.2005 20:13

Cytat:

Napisany przez demek
nie byles i nie jechales wiec nie zabieraj glosu

cisza bachory!!!!!! zazdrośni jesteście?:)

ed hunter 04.09.2005 20:16

Cytat:

Napisany przez memorando
cisza bachory!!!!!! zazdrośni jesteście?:)

hymmmm... w nie swojej sprawie???

uzasadnienie proszę :D

memorando 04.09.2005 21:20

Cytat:

Napisany przez ed hunter
hymmmm... w nie swojej sprawie???

uzasadnienie proszę :D

jak bachory się kłócicie.. kto ma więcej jak ktoś powie więcej...to oskarżacie go o kłamstwo i się żrecie jak dzieci z paskownicy....a moj motor ma 270 a moj 300 co ty bredzisz mój 400 wyciąga lol jak bachory to nie licytacja a sądzę ze kamikaze nie łże wystarczy jego kolesia dać jako świadka i styka lol:)

Oktawian89 04.09.2005 21:24

fakt nie wiem... nigdy motorem nie jechałem... :> no chyba ze jechaliscie gdzies na autostradnie w niemczech albo cos bo w Polsce... :> wszyscy wiemy jakie sa drogi...
peace

memorando 04.09.2005 21:32

Cytat:

fakt nie wiem... nigdy motorem nie jechałem... :> no chyba ze jechaliscie gdzies na autostradnie w niemczech albo cos bo w Polsce... :> wszyscy wiemy jakie sa drogi...
peace

człowieku szwagier jeżdzi autostradą szczecin berlin na terenie polski jeszcze miał nieraz 200 na liczniku, co tu drogi mają do rzeczy??? na trasie poznań szczecin przy poznaniu samym masz piękne drogi ładne gładkie:) a motor????? heh 270 na dobrej drodze?:) uważam że żaden problem:)

Oktawian89 04.09.2005 21:37

Ja nie podwazam ze @Demek jechał 270...km\h ... tylko ze w Polsce na zwykłych drogach trudna taka predkosc uzyskać... no chyba ze jak mówi @memorando albo na trasie Wrocław-Opole .. bodajzę

memorando 04.09.2005 21:44

Cytat:

Ja nie podwazam ze @Demek jechał 270...km\h ... tylko ze w Polsce na zwykłych drogach trudna taka predkosc uzyskać... no chyba ze jak mówi @memorando albo na trasie Wrocław-Opole .. bodajzę

autostrada w poznaniu jest wyciśniesz tam 270 spokojnie na godzinę albo tory w polsce albo trasa tą co podałeś albo lotnisko:) wiele opcji jest:D

Oktawian89 04.09.2005 21:49

no dobra poddaje sie ;p

adbok 04.09.2005 21:52

Cytat:

Napisany przez memorando
autostrada w poznaniu jest wyciśniesz tam 270 spokojnie na godzinę albo tory w polsce albo trasa tą co podałeś albo lotnisko:) wiele opcji jest:D

Kazdy sie tak chwali tym ile kto jechal:)ale nie Kazdy sobie zdaje sprawe ze jesli przy takiej predkosci cos by sie stalo (np:Ktos zajedzie droge, wpadnie sie w dzure albo cos z pojazdem) to z czlowieka zostaja gow...i kalosze.Jest sens ryzykowac?nawet dla tej dodatkowej adrenaliny? i poczucia ze jade duzo szybciej od innych.

andrzejj9 04.09.2005 22:10

Cytat:

Napisany przez adbok
Kazdy sie tak chwali tym ile kto jechal:)ale nie Kazdy sobie zdaje sprawe ze jesli przy takiej predkosci cos by sie stalo (np:Ktos zajedzie droge, wpadnie sie w dzure albo cos z pojazdem) to z czlowieka zostaja gow...i kalosze.Jest sens ryzykowac?nawet dla tej dodatkowej adrenaliny? i poczucia ze jade duzo szybciej od innych.

Przy takiej prędkości nieważne, co się stanie.. Jeśli cokolwiek niespodziewanego będzie miało miejsce nie ma najmniejszej szansy na jakąkolwiek reakcję i człowiek po prostu ginie. Pół biedy jeśli idiota zabija tylko siebie, gorzej jeśli cierpią niewinni ludzie..

memorando 04.09.2005 22:38

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Przy takiej prędkości nieważne, co się stanie.. Jeśli cokolwiek niespodziewanego będzie miało miejsce nie ma najmniejszej szansy na jakąkolwiek reakcję i człowiek po prostu ginie. Pół biedy jeśli idiota zabija tylko siebie, gorzej jeśli cierpią niewinni ludzie..

jestem realistą mam brata inżyniera pracuje dla dnv jako certyfikant i wiem że stal jest materiałem najdziwniejszym kiedyś się męczy może pękać sama z siebie albo z winy firm produkujących te elementy... nieryzykowałbym jaxdy 200 na godzinę nigdy.....zawsze może coś pęknąć...a życie jest krótkie jedno. Po cholerę jechać szybko???? lepiej jest jechać na tor i tam szaleć dlatego te bachory mnie zirytowały:)

ed hunter 04.09.2005 22:42

Cytat:

Napisany przez memorando
jestem realistą mam brata inżyniera pracuje dla dnv jako certyfikant i wiem że stal jest materiałem najdziwniejszym kiedyś się męczy może pękać sama z siebie albo z winy firm produkujących te elementy... nieryzykowałbym jaxdy 200 na godzinę nigdy.....zawsze może coś pęknąć...a życie jest krótkie jedno. Po cholerę jechać szybko???? lepiej jest jechać na tor i tam szaleć dlatego te bachory mnie zirytowały:)

@memorando a jesteś pewien, że nie masz tętniaka? - też może pęknąć....

memorando 04.09.2005 22:44

Cytat:

Napisany przez ed hunter
@memorando a jesteś pewien, że nie masz tętniaka? - też może pęknąć....

mam to w d czy mam tętniaka go nabywa się jak ktoś pacnie albo jak się sam pacnę lol:) życie jest za krótkie aby tym się przejmować. lepiej jest niejechać za szybko jak się ma żonę dzieci...festilla lente pamiętaj o tym:)

demek 04.09.2005 23:11

a czy wy myslicie ze widzialem ile jechalismy? kolega powiedzial - na a4 w strone krakowa jest super fragment z gorki
a odczucia...hmm jedyne co widac to wszystko rozmyte a serce masz na czole bo w gardle to malo powiedziane

memorando 04.09.2005 23:14

Cytat:

Napisany przez demek
a czy wy myslicie ze widzialem ile jechalismy? kolega powiedzial - na a4 w strone krakowa jest super fragment z gorki
a odczucia...hmm jedyne co widac to wszystko rozmyte a serce masz na czole bo w gardle to malo powiedziane

co za bachor jeszcze w czasie jazdy gadał buhehehe idź pij mleko przy tej prędkości heh rozmyte hehehehehe dowcip roku lol :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:

jechałem z kolegą 110 na motorze i powiem ci że na motor nie wsiąde:)

VIZZARD 04.09.2005 23:17

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez demek
czy ktos ci kazal w to wierzyc? raczej nie wiec schowaj te komentaze wiesz gdzie :)

Ależ demku, słoneczko!

Przecież ja się cieszę, że ty żyjesz!

Pytam tylko czy ktoś jechał szybciej od ciebie :czytaj:

Ja wiem, że tyle jechaliście, bo przecież leciałem przed wami :taktak:

I nawet mam fotkę z tego rajdu!

Niestety kolega cię zasłania ... :|

:mruga:

Loczek 04.09.2005 23:28

Cytat:

Napisany przez memorando
co za bachor jeszcze w czasie jazdy gadał buhehehe idź pij mleko przy tej prędkości heh rozmyte hehehehehe dowcip roku lol :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:

Memo, a Tobie co znowu ?

Tak urosłeś i wydoraślałeś, że wyzywasz ludzi od bachorów ?

M@X 04.09.2005 23:44

Cytat:

Napisany przez adbok

No, jedna sensowna wypowiedz w tym topicu odkad stracil swoj pierwotny sens (wymarzone auto mieszcace sie w realnej granicy cenowej). Reputa leci...

memorando 04.09.2005 23:47

Cytat:

Napisany przez M@X
No, jedna sensowna wypowiedz w tym topicu odkad stracil swoj pierwotny sens (wymarzone auto mieszcace sie w realnej granicy cenowej). Reputa leci...

wybrałbym nissana pathfindera full wypasik ładny jeep

demek 05.09.2005 02:25

Cytat:

Napisany przez memorando

co jest nie tak w tym co napisalem bo nie lapie twojej wypowiedzi

mowienie podczas jazdy...przez 2 kaski z pewnoscia go uslysze! pomysl czasami zanim cos napiszesz

ed hunter 05.09.2005 07:21

niech mi ktoś powie jak się na tym jeździ? :>

http://www.redneckengineering.com/im...s/CRASH-01.jpg

andrzejj9 05.09.2005 08:34

Tak samo, jak na każdym motorze - niewygodnie i niebezpiecznie ;)

grzeniu 05.09.2005 09:17

Cytat:

Napisany przez ed hunter
niech mi ktoś powie jak się na tym jeździ? :>

Mysle ze spoko, tylko ja bezwzglednie zmienilbym kierownice.

memorando 05.09.2005 12:23

Cytat:

Napisany przez demek
co jest nie tak w tym co napisalem bo nie lapie twojej wypowiedzi

mowienie podczas jazdy...przez 2 kaski z pewnoscia go uslysze! pomysl czasami zanim cos napiszesz

precyzuj zdania ja uważam że popełniłeś bład logiczny zostawiłeś otwarte zdanie nienapisałeś niesłyszałem go bo zagłuszał ryk maszyny ale napisałeś mniej precyzyjnie lol:)

Damianos L 05.09.2005 14:27

za to ty super precyzujesz zdania....

ed hunter 05.09.2005 15:32

Cytat:

Napisany przez grzeniu
Mysle ze spoko, tylko ja bezwzglednie zmienilbym kierownice.

ręce nad głową? :>

grzeniu 05.09.2005 15:49

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ręce nad głową? :>

Nie no, bez przesadyzmu.
Tylko ten kawalek prostej rurki mi tu nie pasuje, ale widocznie ten wytatuowany gosc co to robil tak wlasnie chcial.

Inna sprawa, to trzeba by troche pocwiczyc na ten maszynce zawracanie, ale to jest do opanowania. Normalna jazda powinna byc calkiem przyjemna.

Burak_PL 05.09.2005 19:30

fajne motorki to chopperki :D polecam

a u mema cośsię pozmieniało ?? czy mi sietylko wydaję :>

legion 05.09.2005 19:36

ja vole V-maxsa :D ;0

memorando 05.09.2005 19:46

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
fajne motorki to chopperki :D polecam

a u mema cośsię pozmieniało ?? czy mi sietylko wydaję :>

choperki miodzio a mu memcia się nic niezmieniło dalej ma w dupie wszystko

Burak_PL 05.09.2005 20:22

ale te opisy ? 4.09 wczoraj mnie nie było wiec nie wiem :D

memorando 05.09.2005 20:30

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
ale te opisy ? 4.09 wczoraj mnie nie było wiec nie wiem :D

ciekawość pierwszy stopień do piekła zazajmijsię sobą i nie interesuj jak przekupka

Damianos L 13.09.2005 19:31

fajne ogloszenie :D

http://www.trader.pl/details,131,DMS-1020-24194-63.asp

i ta cena loool :)

chyba sobie kupie ;)

andrzejj9 13.09.2005 21:09

Cytat:

Napisany przez Damianos L

chyba sobie kupie ;)

Ja też, ale tak myślę, że zbliżają się urodziny kolegi.. to może wezmę dwa ??? A i inny niedługo ma imieniny.. Dają zniżkę przy hurcie? ;)

ed hunter 13.09.2005 22:11

Cytat:

Napisany przez Damianos L

chyba sobie kupie ;)

z ośmiu litrów 100 koni - hoho! :wow:

i jeszcze można obliczyć ile się na instalce LPG zaoszczędzi :fiu:

biore 2 8 )

Damianos L 13.09.2005 22:36

Cytat:

Napisany przez ed hunter

biore 2 8 )

no wiadomo, LPG rzadzi :P

pierwsze co zrobie to na gaz przerobie takie auto ;)

demek 13.09.2005 22:49

moze zacznijmy od tego ze sie nie da:)

Loczek 13.09.2005 22:56

W ciekawe co by powiedzieli Panowie w stacji montażowej jak by tak podjechało pod warsztat Bugatti z 16 cylindrami :) 8 to już wyzwanie, a tu aż... 16

demek 13.09.2005 23:13

i 4 turbiny:)

Loczek 13.09.2005 23:34

To się chłopy ździwią :)

zorg 14.09.2005 02:54

ostatnio jezdzilem volvo x90-fajna bryczka ale z wypozyczalni--warto poprobowac zanim sie kupi, a volvo to bezpieczenstwo i kultura jazdy

adams_a 14.09.2005 11:26

Cytat:

Napisany przez ed hunter

biore 2 8 )

oj chyba ktos sie na tej stronce rypnal, bo ten samochod ma jedyne 1000HP ale kto by chcial miec tysiac koni gdy popada, strach w :O oczach itd. itp.

andrzejj9 14.09.2005 14:03

A ja proponuję tak.. Niech jakiś dobrze sytuowany uczestnik forum (;) ) kupi sobie takie autko i wjedzie nim na Wrocławskie dziury.. tfu drogi.. Następnie jak już rozwali zawieszenie, niech odda do remontu za jakiś milion, poda miasto do sądu o odszkodowanie i.. wjedzie znowu na drogi ;) Rozwali auto, odda do remontu, poda miasto do sądu, wjedzie na drogi itp..

Jakby tak średnio raz na dwa tygodnie skarżyć miasto i oczywiście wygrywać, to może by się władze zmusiło do zrobienia czegoś z tym, co powszechnie nazywa się "drogami"..

icemac 14.09.2005 14:38

spojrzcie jakie ten kolo auta niby "sprowadza", zeby kupic ferarke, lub bentleya to trzeba byc przez kogos poleconym i cala procedura sprawdzania pozniej tego "poleconego" osobnika, i niech nikt nie wierzy ze kupi na aukcji 1 z 8 slownie: jeden z osmiu wyprodukowanych egzemplarzy :tak!:

dla mnie sciema jak z ps3 na allegro

demek 14.09.2005 15:32

to bugatti kosztuje milion zielonych wiec zobaczcie ile gosc by chcial na tym zarobic:)

ed hunter 25.09.2005 09:23

motorek :D

http://img397.imageshack.us/img397/8...orek1lm.th.jpg

Arcadio 25.09.2005 09:26

Ja bym z chęcią pojeździł Mazdą MX-5 albo Hondą S2000, ech...

Burak_PL 25.09.2005 09:35

Cytat:

Napisany przez ed hunter

taki motorkiem bym sobie pojeździł :)

Mich@ł 25.09.2005 09:35

Cytat:

Napisany przez ed hunter

Jeśli można to bydle nazwać motorkiem :P
Ale nie powiem - fajne :)

Ale i tak wolę jeździć samochodem :serdusz:

artur96 25.09.2005 16:03

A ja będe jeździł maluchem :)

krEcik^ 25.09.2005 22:17

Oczywiscie ze jakas BM'ke (starsze modele ofkorz, lubie szerokie "krowiaste" samochody) ;)
Jednak te BM'ki maja pewna dosc spora wade :( a mianowicie wedlog rankingow sa one zatrzymywane
i kontrolowane(przez policje) o 20% czesciej niz inne samochody :(
Ale i tak rzadzom ;)

VIZZARD 25.09.2005 23:18

Cytat:

Napisany przez krEcik^
Oczywiscie ze jakas BM'ke (starsze modele ofkorz, lubie szerokie "krowiaste" samochody) ;)
Jednak te BM'ki maja pewna dosc spora wade :( a mianowicie wedlog rankingow sa one zatrzymywane
i kontrolowane(przez policje) o 20% czesciej niz inne samochody :(
Ale i tak rzadzom ;)

No ale taka kontrola trwa statystycznie z 7 minut :czas:

Więc warto chyba poświęcić tyle czasu, żeby porządzić, nie?

No chyba, że ci źle numery przebili - to faktycznie - troszkę dłużej niż 7 minut potrwa :>

M@X 26.09.2005 03:50

BMW sa okropne... Z calym szacunkiem, ale obecnie w tym kraju jezdza nimi tylo buraki...

ed hunter 26.09.2005 07:33

ostatnio oglądałem bardzo fajny, krowiasty samochód. :)

niestety psują się w nim bajery, a ten który oglądałem miał coś z silnikiem (oglądałem w serwisie :D ), ale wielkość imponująca, kombiak wielkością dorównujący amerykańskim. C5

http://coupesetcabriolets.free.fr/papier/pp/cit/C5.JPG

Damianos L 30.09.2005 18:31

fajny artykul o fajnym panku ;)
http://auto.gazeta.pl/wysokieobroty/...2,2940716.html

ten to ma banie :D

tu podobny artyku ale mozecie zobaczyc zdjecia kilku aut
http://www.autozine.org/article/brunei/sultan.htm

zwroccie uwage na Ferrari 456GT kombi :D lol

ed hunter 03.10.2005 01:02

problem błędów CRC rozwiązany ;)

http://www.orangecountychoppers.com/...crcbike_ex.jpg

Burak_PL 03.10.2005 01:34

tak to jest prawdziwy bład CRC :)

Remix 03.10.2005 08:51

Witam!

hehe prosto z myjki:

http://donwuja.dmkhosting.com/galeri...ura0002mod.jpg

http://donwuja.dmkhosting.com/galeri...ura0005mod.jpg

na koniec cos dla milosnikow cyferek

http://donwuja.dmkhosting.com/galeri...s/19040018.JPG

Nawet nie mysle o zmianie samochodu :)

Burak_PL 03.10.2005 10:02

Nissan super autka :)

Remix 03.10.2005 10:04

Witam!

Npo to trzeba przyznac... mialem juz 4, a obecnie mam dwa w domu i sprawuja sie dokonale... w przyszlym roku X-Trail (diesel - bo wchodza nowe modele :)) - oczywiscie ja zostaje przy mojej "zlotej strzale" - jeszcze tylko szyby zrobie zlota lustrzanka i aluski jakies fajne. No o chiptuningu nie wspomne :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:16.