Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czym będziesz jeździł? Wypowiedz się. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czym-bedziesz-jezdzil-wypowiedz-sie-45882/)

polakT 10.01.2005 21:59

w sumie rzecz biorac moze przesadxzilem powinienem dac linki no ale.... nie jest bardzo ciezkie to "tylko" 500KB :D

Pagerus 10.01.2005 22:00

Cytat:

Napisany przez rembrant
Spoko, nie czepiam się tylko spodobała mi się Twoja wypowiedź, a z ortografią to masz zupełną racje, trzeba popracować. Analfabetyzm wtórny, ale obiecuje że się poprawie

Dla mnie to nie problem - nie lubię się czepiać innych o błędy - ale w sumie nie lubię tego również u innych :) A wracając do tematu - to to autko powyżej wygląda jak z wysokobudżetowej edycji "Pimp my ride" :D

Mily_ 10.01.2005 22:04

Cytat:

Napisany przez thomascamel
Wracjac do temetu
Mysle iz wystarczyla by mi taka HONDA CIVIC
:D

[...]

Ja taką to do szkoły jeżdże... :>

rembrant 10.01.2005 22:06

Thomas autko superrrrr tylko gdzie powiesić różaniec?

Maciej 10.01.2005 22:07

Cytat:

Napisany przez Mily_
Ja taką to do szkoły jeżdże... :>

taaa...chcialbyś taką jeżdzić :D

rembrant 10.01.2005 22:22

Ilość załączników: 1
Wracając do wypadków wokół drzewa, tak skończył Marian B. wielu z was napewno go pamięta

czero 10.01.2005 22:25

Cytat:

Napisany przez rembrant
Wracając do wypadków wokół drzewa, tak skończył Marian B. wielu z was napewno go pamięta

Genialny kierowca, Olsztynianin
[']

andrzejj9 10.01.2005 23:00

Cytat:

w sumie rzecz biorac moze przesadxzilem powinienem dac linki no ale.... nie jest bardzo ciezkie to "tylko" 500KB :D

Wiesz, to około 2 minut dla modemowców... Ale spoko, ja już na szczęście z modemem rozstałem się na dobre. Ciekawe w ogóle, ile mamy na forum jeszcze osób łączących się z netem w ten sposób?

polakT 10.01.2005 23:09

jasne ze tak <ja> :D, ale szczescie nie codziennie... teraz mam stale i to mnie ratuje przed popdnieciem w szalenstwo...

tengu 11.01.2005 13:04

Cytat:

Napisany przez rembrant

Ehh.... Nawet pamiętam ten wypadek z telewizji. Był na każdym kanale (tzn wszystkich dwóch :) ) przez parę dni. Straciliśmy tak tragicznie dwóch świetnych kierowców - Bublewicza i Kuliga. I pewnie jeszcze niejednego stracimy.

Pagerus 11.01.2005 13:10

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiesz, to około 2 minut dla modemowców... Ale spoko, ja już na szczęście z modemem rozstałem się na dobre. Ciekawe w ogóle, ile mamy na forum jeszcze osób łączących się z netem w ten sposób?

Zrób sondę :D
A co do tematu - to pomału wrzucacie tu obrazki z wypadków - a temat miał być chyba nieco bardziej optymistyczny i wesoły... no ale nie ważne...

JohnDoe 11.01.2005 13:50

Cytat:

Napisany przez Pagerus
A co do tematu - to pomału wrzucacie tu obrazki z wypadków - a temat miał być chyba nieco bardziej optymistyczny i wesoły... no ale nie ważne...

Tak tak sondę... pewnie znowu taką oszukańczą jak ta :( Nadal rządam prawa głosu lub przyrócenia mojego starego na Astona

polakT 11.01.2005 13:57

Cytat:

Napisany przez JohnDoe
Tak tak sondę... pewnie znowu taką oszukańczą jak ta :( Nadal rządam prawa głosu lub przyrócenia mojego starego na Astona

a ja bym nie uwzglednial tego glosu... aston byl od poczatku - sam glosowalem na niego... chciaz teraz wolalbym SKODE... jak cos top jestem za skada

Cytat:

Napisany przez Pagerus

czym bede jezdzil - tak ale chyba tez jest wazne jak jezdze.... to byl maly przerywnik... ale przynajmniej watek sie poruszyl :)

Pagerus 11.01.2005 14:17

Cytat:

Napisany przez JohnDoe

Nie bój żaby - ta sonda nie jest miarodajna - moim zdaniem to powinno się ją usnąć, bo obecnie tylko zaśmieca miejsce... :ysz:

Pagerus 11.01.2005 14:20

Cytat:

aczym bede jezdzil - tak ale chyba tez jest wazne jak jezdze.... to byl maly przerywnik... ale przynajmniej watek sie poruszyl :)

No niby tak - wymieniłem tu swoje wymarzone auta - nie sądzę, żebym którekolwiek z nich miał - a jeśli już bym się dorobił - to te modele będą wówczas w muzeach stały ;)
A tak poza tym... hmmmm..... thomascamel = Tomasz Kamel z Randki w ciemno i Teleekspresu? ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:08.