![]() |
Cytat:
Dodałem nowe marki wedle życzenia i faktycznie zzerowałem liczninik |
Cytat:
Głosy zostały zresetowane a ja nie moge zagłosować ??? |
Cytat:
pozwólcie że popracuje nad tym, postaram sie cos zrobic.... http://goliat.torun.mm.pl/~cyber/loading.gif /// sonda powinna ruszyć, ale nie potrafie powiedzieć kiedy, Problemem jest po prostu to, że nie mogę sprawić aby każdy mógł głosować od nowa. mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie ;) :bicz: , ale niedługo powinno być OK |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Albo Leon Cupra R 1,8 turbo benzyna i 210KM a mozna wycisnac jeszcze wiecej ;) |
A co z Land Roverem, Range Roverem, Mc Laren, Maybach, Chevrolet, Lexus... czy nie wydaje Ci sie ze to jest bez sensu, bylo wkladac paluszki, ta sonda zajmuje juz pol strony pozatym nie mozna glosowac. Jak ja nie lubie smerfow!
|
no i jescze jedna m5
No i za duzo tu polityki byla sonda nie ma sondy, i jak tu byc normalnym pozdrowienia dla wszystkich ktorzy kochaja motoryzacje niech moc bedzie z wami :piwo: :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdybym miał kiedyś kupę forsy to zbudował bym sobie replikę mustanga (takiego jak dawałem na 3 stronie chyba/Boss 302 1970) z silnikiem Hondy NSX (V-tec Rulez), złożoną z niemiecką precyzją i kazał zaadaptować sobie wnętrze od Jaguara XKR :P - takie właśnie powinno być moje wymarzone auto :)
P.S. Szkoda, że zagłosowałem wcześniej na astona (piękny wóz), bo teraz postawił bym na hondę (właśnie za silniki V-TEC i IV-TEC, Pierwszy w pełni aluminiowy (nadwozie i podwozie) produkowany seryjnie samochód (NSX) no i design - do dzisiaj mnie zachwyca (no może poza 5 drzwiowym CIVICIEM)) |
w chwili obecnej mknę po szosach tym autkiem (kolor czarny) :P
http://www.fiat.com.ve/images/modelo...-frnt-grnd.jpg |
Cytat:
|
narazie nie narzekam - jestem zadowolony, że mam czym jeździć.
kiedyś może przyjdzie czas na coś innego. |
Cytat:
Na dzisiejsze czasy jest to akurat to co tygrysy lubia najbardziej.Mało kosztuje i jest czarny. |
Włączam sobie TVN Turbo dzisiaj przed 10 - i czekam na premierowy odcinek Top Gear - a tu taka reklama o treści mniej więcej - "jeśli przegapiliście któryś odcinek Top Gear to nie macie się co martwić - w oczekiwaniu na nowe odcinki będziemy puszczać powtórki poprzednich programów" :ysz: Może coś przekręciłem - ale sens był mniej więcej właśnie taki :( Ciekawe ile będę czekać...
|
Cytat:
już mnie wkurzają :wsciekly: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:02. |