![]() |
|
Aston jak na razie namba łan... tak trzymać :D Prawdziwi mężczyźni głosować ;)
|
Cytat:
|
A gdzie Lotus? Dla mnie to tylko czarny (matowy :D) lotus Elise z Hardtop'em albo mocniejsza wersja (amerykanska) Lotusa Elise czyli Lotus Exige. nie chodzi mi tu o nazwe (czy marke) - ja poprostu 1 raz ten samochod zobaczylem i juz innego nie chce ;p. Moj wymarzony Elise to jedyne $47,695.00 :D
http://wallpaper.net.au/wallpaper/au...%20800x600.jpg PS. W topgear uznany za jeden z ladniejszych samochodow i za najlepiej prowadzacy sie samochod swiata, a o Exige powiedzieli: To jak wsadzic rakiete saturn 5 do mixera :D |
Cytat:
A co do Lotusa też bardzo fajny wózek, szczególnie czarne Exige. |
Jaguar... :serdusz: ...i pozostałe samochody mogą dla mnie nie istnieć... ;)
|
Cytat:
:peace: |
Ej! A czemu w ankiecie nie ma mojej ukochanej marki czyli VW? :) Marzy mi sie Passat B6, to jest piekne auto :peace: Ale jezeli mam wybierac posrod marek, ktore zostaly wymienione w ankiecie to glosowalem na BMW.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
to ja VW to taki: |
Ilość załączników: 1
No to ja też... bez zbytnich fantazji.
|
Do mnie z takich dostępnych to Peugeot 206 SW, VW Golf 4 GTI lub 5 GTI, Honda Civic (z ameryjkańską kastą a'la Underground)
|
Ilość załączników: 2
Coś pięknego... ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Sam jezedze VW ale niestety nie ma go w sondzie :( wybaczcie tak samo jak nie ma forda i innych podobnych, sonda mogla miec tylko 10 wpisow :( swoja droga jakby bylo wiecej to by byl ranking :) A jezeli chodzi o stajnie VW to moj ulubiony Golf III VR6 eventualnie GolfIV R32 mialem okazje zrobic takim 20 km ktorych do konca zycia nie zapomne gratuluje wszystkim posiadaczom :piwo: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31. |