Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czym będziesz jeździł? Wypowiedz się. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czym-bedziesz-jezdzil-wypowiedz-sie-45882/)

rembrant 29.01.2005 13:59

Ilość załączników: 1
Nowe BMW 7 :)

rembrant 29.01.2005 14:03

oczywiscie to tylko facelifting ;), osobiscie podobaja mi sie takie perspektywy, widoko przez ta przednia szybe ma jakies inne kolory :) co wy na to?

pykson 29.01.2005 14:25

i pomyslec, ze sa na swiecie ludzie, ktorzy jezdza tym codziennei do roboty...
ehh, chcialoby sie wstawac rano wiedzac, ze w garazu czeka takie cudo

rembrant 29.01.2005 14:44

no to jeszcze jedna fotka dla tych co stoja w korku czekajac na skokoki w zakopanem :)
eeh, przydalby sie taki bmw assist :)

Predi 29.01.2005 15:18

wszystko na smietnik (( (( (( (( (( - wszystko - (( (( (( wywalcie tu jeszcze "Turniej (Multiplayer) w znane gry dla Forumowiczów" Recenzje Half-Life 2 w zagranicznych pismach." "Skoki narciarskie - sezon 2004/2005" "juz podjalem decyzje GSM //pytanie do użytk. Nokii 6100" "Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) " Alternatywne przeglądarki internetowe - newsy, problemy, porady..." " jak wygląda TERAZ Wasz pulpit? <STYLIZACJA WINDY>" " Szukam mp3..."
to tylko z pierwszej strony napewno jeszcze cos znajdziecie (( (( (( (( ((

edit - w ogole to tu caly offtopic wpier**olcie :klnie:

rembrant 29.01.2005 15:24

Wlasciwie to off topic to taki smietnik i przenoszenie z jednego katalogu do drugiego to jakis bezsens, no ale coz jak taki zaszczyt spotkal ten temat to pozdrowienia dla wszystkich ktorych tematy tutaj wyladowaly. A tak nawiasem mowiac to polityka tego forum mnie zaciekawila moze by tak nowy temat o polityce forum :)

Bartez 29.01.2005 15:28

Temat jest ponownie w Off topic. Właściwie to nie rozumiem, dlaczego wylądował na śmietniku. Nie ważne też, kto go tam przeniósł. Ważne, że wrócił.

Miłej dyskusji.

Predi 29.01.2005 15:29

wooooo ale sukcesa odnioslem ;)

rembrant 29.01.2005 15:35

Bartezz jestes tutaj bogiem i usun z tego tematu sonde bo tylko ludzi denerwuje i zajmuje miejsce, tylko ty to mozesz zrobic. Pozdro

Bartez 29.01.2005 15:46

Cytat:

Napisany przez rembrant
Bartezz jestes tutaj bogiem i usun z tego tematu sonde bo tylko ludzi denerwuje i zajmuje miejsce, tylko ty to mozesz zrobic. Pozdro

Nie przesadzaj, ja tu tylko sprzątam ;) Ankieta usunięta.

Cytat:

Napisany przez Predi
wooooo ale sukcesa odnioslem ;)

A tam od razu sukcesa ;p

rembrant 29.01.2005 15:52

[QUOTE=Bartez]Nie przesadzaj, ja tu tylko sprzątam ;) Ankieta usunięta.

THX BIG THX!!! Odrazu jakos lepiej sie tu zrobilo :)

Swoja droga to dugi rzad w 7 tez mi sie podoba, tutaj tez jest tak czysto :piwo: piwo tez lepiej smakuje z chlodzonego schowka

andrzejj9 29.01.2005 15:57

A tak właściwie to o co chodzi? Rozumiem, że temat został przeniesiony do jakiegoś "śmietnika"... A co to w ogóle jest? Nie wiedziałem, że mamy coś takiego...

rembrant 29.01.2005 16:04

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A tak właściwie to o co chodzi? Rozumiem, że temat został przeniesiony do jakiegoś "śmietnika"... A co to w ogóle jest? Nie wiedziałem, że mamy coś takiego...

Wlasciwie to chodzi o to ze juz powrocil, i nie ma sondy ktora i tak byla do kitu, i ze cos sie dzieje, a to chyba jest wazne, a co do smietnika to taka nazwe moglby miec off topic bo w sumie to pisze sie tu o wszystkim i o niczym wiec jest tu taki uporzadkowany smietnik, a smietnik to taki nowy element forum gdzie laduja rozne dziwne tematy swoja droga to podobal mi sie taki jeden z duuzym bledem ortograficznym w temacie http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=46880 swoja droga to autor powinien dostac nagrode literacka :) na co komu ortografia :)

rembrant 29.01.2005 16:49

Ilość załączników: 2
Swoja droga to lubie tunning jak macie cos ciekawego to pokazcie, ostatnio wpadly mi w oko takie fotki:

http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=16359
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=16360

andrzejj9 29.01.2005 18:05

Cytat:

Napisany przez rembrant
Swoja droga to lubie tunning jak macie cos ciekawego to pokazcie, ostatnio wpadly mi w oko takie fotki:

Śmietnik według mnie bez sensu. Po co robić osobny dział na forum, na którym jest już offtopic, który niczym się nie różni...

No ale nieważne. Tymczasem co to jest ten pierwszy samochód? Przypomina mi lekko Celicę, ale może to też być Citroen bodajże C3..

pykson 29.01.2005 19:34

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Śmietnik według mnie bez sensu. Po co robić osobny dział na forum, na którym jest już offtopic, który niczym się nie różni...

No ale nieważne. Tymczasem co to jest ten pierwszy samochód? Przypomina mi lekko Celicę, ale może to też być Citroen bodajże C3..

Nissan 350Z
nie grales w NFSU???

a tak BTW oblookajcie cala stronke speedycars.net, warto!

andrzejj9 29.01.2005 20:29

Cytat:

Napisany przez pykson
Nissan 350Z
nie grales w NFSU???

a tak BTW oblookajcie cala stronke speedycars.net, warto!

Grałem :)

I tylko stamtąd go kojarzę. Tylko nazwy nie pamiętałem, bo i nie jest mi ona do niczego potrzebna :)

rembrant 29.01.2005 22:04

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

:) Nissan 350Z i to nie jest screen z NFSa tylko tunning niemieckiego tunera LSD, swoja droga pewnie inspiracja poszla z tej wspanialej przeciez gierki. ||

andrzejj9 29.01.2005 22:07

Cytat:

Napisany przez rembrant
:) Nissan 350Z

Jedyny samochód, który w pewien sposób przypomina mi Celicę. Za to go lubię ;) :)

Damianos L 29.01.2005 23:35

heh C3 to to nie jest. Ten pierwszy samochód to Nissan 350z :)

rembrant 29.01.2005 23:53

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jedyny samochód, który w pewien sposób przypomina mi Celicę. Za to go lubię ;) :)

A co Ci przypomina ten na fotce :piwo:

andrzejj9 30.01.2005 00:18

Cytat:

Napisany przez rembrant
A co Ci przypomina ten na fotce :piwo:

Hmmm.........

Wiem! :idea: Przypomina mi, że moim ulubionym kolorem jest niebieski, a nie czerwony ;)

rembrant 30.01.2005 00:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Hmmm.........

Wiem! :idea: Przypomina mi, że moim ulubionym kolorem jest niebieski, a nie czerwony ;)

mysle ze to tez da sie zalatwic ;) u lakiernika :) przydatne narzedzia adobe photoshop podstawy juz masz

Ghost_mode 30.01.2005 13:06

7 po faceliftingu http://forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=74922&start=0
wygląda okropnie, a wam jak sie podoba ?

pykson 30.01.2005 17:01

Cytat:

Napisany przez Ghost_mode
7 po faceliftingu http://forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=74922&start=0
wygląda okropnie, a wam jak sie podoba ?

ja tam zawsze podziwiam bmw, i za silniki, i za zawieszenie, i za design
teraz jest inna, troche lzejsza, fajne komentarze - ze juz nie wyglada jak luxusowy czolg :D

i tak jest zajedwabista, dla mnie wszystkie 7 sa cudowne, chociaz E38 zawsze byla moja najwieksza miloscia

(chyba jestem troche zboczony :blee: )

rembrant 30.01.2005 18:12

Cytat:

Napisany przez pykson
ja tam zawsze podziwiam bmw, i za silniki, i za zawieszenie, i za design
teraz jest inna, troche lzejsza, fajne komentarze - ze juz nie wyglada jak luxusowy czolg :D

i tak jest zajedwabista, dla mnie wszystkie 7 sa cudowne, chociaz E38 zawsze byla moja najwieksza miloscia

(chyba jestem troche zboczony :blee: )

Ja tez wole E38, ta nowa jest jakas przyciezka, choc jak sie koloniej przechodzi to itak szczena opada, w sumie to wyglada jak slon a jak sie porusza to tak jak baletnica. BMW tj marka ktora mi odpowiada i nie pogardzilbym nawet 1, chociaz tutaj moim faworytem jest A3 i to sie chyba nie zmieni

Ghost_mode 30.01.2005 19:04

Cytat:

Napisany przez rembrant
Ja tez wole E38

No jasne - E38 RZĄDZI ;)

pykson 30.01.2005 22:30

@Ghost_mode
ta pierwsza moglaby miec nieco mniejsze alumy i ciut za duze dystanse jej wlasciciel wstawil
E38 wyszla chyba w 1995 roku, wtedy wydawala mi sie nieco podobna do poprzedniczki (chyba E32), pamietam jak niemiecki autobild (przywieziony przez wujka z reichu) ze zdjeciem grafitowej E38 towarzyszyl mi przy kazdym sniadaniu i kolacji przez kilka dni pod rzad :D

niech mi ktos wytlumaczy, jak to jest ze 10 letnia stylistyka po dzis dzien zachwyca?
to nie jest to samo co w rollsach, bentleyach czy jaguarach, E38 mogliby zaczac produkowac nawet w tym roku, bylaby na czasie

Ghost_mode 30.01.2005 23:39

Cytat:

Napisany przez pykson
@Ghost_mode
ta pierwsza moglaby miec nieco mniejsze alumy i ciut za duze dystanse jej wlasciciel wstawil
E38 wyszla chyba w 1995 roku, wtedy wydawala mi sie nieco podobna do poprzedniczki (chyba E32), pamietam jak niemiecki autobild (przywieziony przez wujka z reichu) ze zdjeciem grafitowej E38 towarzyszyl mi przy kazdym sniadaniu i kolacji przez kilka dni pod rzad :D

niech mi ktos wytlumaczy, jak to jest ze 10 letnia stylistyka po dzis dzien zachwyca?
to nie jest to samo co w rollsach, bentleyach czy jaguarach, E38 mogliby zaczac produkowac nawet w tym roku, bylaby na czasie

co do dystansów - włściciel ich nie wstawiał, rozmiary feli i ET robią swoje :D

e38 jest produkowana od 94r

Masz rację wygląd jest ponadczasowy i to chyba najładniejszy czołg z serii 7 jaki do tej pory stworzono ;)

Wygląd się troszkę zmienił w 98r(+/-rok nie pamiętam dokładnie), nazwano to potocznie E38-2, głownie różniła się tylko lampami i kilkoma detalami
Ale te przednie lampy z falką pod spodem do mnie nie przemawiają :|
Dlatego E38 (94-97) to spzręcik, który masz rację - znów mogliby produkować ;)

Damianos L 31.01.2005 13:40

Cytat:

i
Dlatego E38 (94-97) to spzręcik, który masz rację - znów mogliby produkować ;)

Całkowicie sie z wami zgadzam chopaki :D U mnie pod blokiem na parkingu strzeżonym od 3 miesiecy stoi wlasnie takie czarne bmw e38 i nikt nim nie jezdzi :O

Super fura :serdusz:

rembrant 31.01.2005 15:59

Do mnie przemawia ta szeroka nisko opadajca maska, to wszytsko jest jakos pieknie poukladane duzy samochod a jednoczesnie taki lekkii przyjemny auto w zupelnosci ponadczasowe i za 10 lat jego wartosc zacznie rosnac ;) moze by sie tak dzisiaj rozejrzec za jkims :) brak mi slow podoba mi sie tam jeszcze jedno pomijajac dzwiek silnika itp, mianowicie dzwiek piszczalki gdy otworzymy drzwi przy zapalonych swiatlach :) i wiele wiele innych
http://memimage.cardomain.net/member...016_6_full.jpg
pozwolilem sobie to wrzucic tak mi sie podoba :)

rembrant 01.02.2005 12:29

Co to za bałwan ??

andrzejj9 01.02.2005 13:05

Cytat:

Napisany przez rembrant
Co to za bałwan ??

Maluszek.. ;)

rembrant 01.02.2005 14:15

Chyba poczeka do wiosny :)

Japer 01.02.2005 20:53

zawsz epasjonowaly mnie trabanty...ale wybral bym syrenke..moje marzenie z silnikiem rolls-rojsa ;-)

Krzycho83 01.02.2005 21:12

Cytat:

Napisany przez Japer
zawsz epasjonowaly mnie trabanty...ale wybral bym syrenke..moje marzenie z silnikiem rolls-rojsa ;-)

A moze byc silnik Porsche i 400KM pod maska? ;)

http://www.kurierlubelski.pl/images/...3-193/sup1.jpg

Ghost_mode 01.02.2005 23:50

Cytat:

Napisany przez Krzycho83
A moze byc silnik Porsche i 400KM pod maska? ;)

a to jest jaki model ? ;)
wydawało mi się ze porszaki mają 9xx np 911 oznaczenie a nie 105
ale każdy może sie pomylić ||

pykson 02.02.2005 00:02

widzialem juz ta syrene, chyba w MdM, jacys dwaj kolesie pasjonaci ja przerobili,
chcialbym widziec tez zdziwione ryje wlascicieli nowych paskow, mondeo, nubiry itp, jak startuja razem z ta syrenka ze swiatel :D

Matievoo 02.02.2005 00:12

Cytat:

Napisany przez rembrant
Co to za bałwan ??

Troche dużżży ten bałwan ;)
Coś mi to przypmina ...
To czasami nie maluch ;p

tengu 02.02.2005 09:22

Cytat:

Napisany przez pykson
widzialem juz ta syrene, chyba w MdM, jacys dwaj kolesie pasjonaci ja przerobili,
chcialbym widziec tez zdziwione ryje wlascicieli nowych paskow, mondeo, nubiry itp, jak startuja razem z ta syrenka ze swiatel :D

Nooo.... to byłby ciekawy widok. Ale..... Albo już są dwie syrenki z silnikiem Porsche albo to jest ta sama przed końcem przeróbek. Bo ja znam inną. Ma nie tylko silnik, ale i elementy zawieszenia, alumy, lota i konsoleta od porsche (Model 966 Turbo). Kolor niby podobny, ale z żółtymi zderzakami, atrapą chłodnicy i alumami. Jakieś 2-3 lata temu pokazywali coś takiego na zlocie syreny.

rembrant 02.02.2005 16:50

@pykson
Wlasciwie to caly uklad konstrukcji syreny jest bardzo podbny do porsche 911 a ten z kolei do garbusa ktorego takze projektowal F. Porsche, tak ze zmiany byly o tyle latwiejsze, autko calkiem niezle choc wolalbym jakby to wygladalo jak zwykla niepozorna syrena ktora potrafi machnac pletwa ogonowa i pokazac pazurki

Krzycho83 02.02.2005 21:42

Cytat:

Napisany przez pykson

Przeczytaj fragment artykulu z opisem wrazen kierowcy tego potwora ;) ||
http://www.kurierlubelski.pl/modules...ticle&sid=6361

pykson 02.02.2005 22:13

@Krzycho83

i takie autka sa czyms naprawde pieknym
gosc nie sral kasa ale uporem, wytrwaloscia, ciezka praca i jak widac nie najwiekszym nakladem finansowym zrobil sobie takiego bolida

podziwiam takich ludzi

p.s. ta beemka, o ktorej opowiada wlasciciel syrenki, to na pewno nie byla M5

Maciej 02.02.2005 22:29

tą syrenką zrobili ludziki z Bydgoszczy, często ją widywałem kiedyś koło mojego bloku sąsiad miał jakieś kontakty z nimi.

CIAPEK 02.02.2005 23:09

Cytat:

Napisany przez Maciej
tą syrenką zrobili ludziki z Bydgoszczy, często ją widywałem kiedyś koło mojego bloku sąsiad miał jakieś kontakty z nimi.

tak pamiętam jak goście byli w programie rozrywkowym MDM gdzie padł słynny tekst odwołujący się do konfliktu Toruń-Bydgoszcz.
Goście przedstawili się chyba, że są z Bydgoszczy a któryś z prowadzących zapytał z uśmiechem "Czy to ta Bydgoszcz pod Toruniem" :)

pozdro

rembrant 03.02.2005 11:59

Cytat:

Napisany przez pykson
@Krzycho83

i takie autka sa czyms naprawde pieknym
gosc nie sral kasa ale uporem, wytrwaloscia, ciezka praca i jak widac nie najwiekszym nakladem finansowym zrobil sobie takiego bolida

podziwiam takich ludzi

p.s. ta beemka, o ktorej opowiada wlasciciel syrenki, to na pewno nie byla M5

Nie wiem ile kosztuje silnik porsche i wszystkie te podzwspoly, ale nie wydaje mi sie zeby sam upór wystarczyl, w koncu tj swego rodzaju tunning tylko ze syrenki a recepta na niego napewno ne wygladala tak:

wez szypte syrenki za 500 zl dodaj felgi za 2500 ot mamy piekna syrene za 3000 przy duzym nakladzie pracy

obawiam sie ze koszty poszly w dziesiatki tysiecy zlotych nie wiem czy przesadze jezeli powiem ze cena mogla sie zamknoac ok 100000, w koncu zmiany polegaly na przekonstruowaniu samochodu wymianie silnika z podzwspolami, uklad chlodzenia, wydech, waly napedowe, hamulce, wzmocnienie ramy itd itp jedne drozsze drugie tansze potrzebny byl takze silnik a to tez nie jest tanie poza tym trzeba to wszytsko jakos poskladac, dopiescic zeby jakos wygladalo tu nie wystarczy ciezka praca. Pozdro

M@X 03.02.2005 15:45

Ilość załączników: 3
A to moje prywatne marzenie. Sam samochod nie jest drogi, ale oplaty by mnie zjadly (minimalna pojemnosc silnika to 2,8 a maksimum to okraglutkie 5 litrow). Kocham ten samochod... Ale tylko starsza wersje ;-D

rembrant 03.02.2005 19:15

Cytat:

Napisany przez M@X.666
A to moje prywatne marzenie. Sam samochod nie jest drogi, ale oplaty by mnie zjadly (minimalna pojemnosc silnika to 2,8 a maksimum to okraglutkie 5 litrow). Kocham ten samochod... Ale tylko starsza wersje ;-D

W sumie autko fajne, trzeba byc poslem zeby takim sie wozic :piwo: najwyzszy czas nim zostac zaglosujecie na mnie, obiecuje ze:
- internet bedzie za darmo ,
-paliwo za pol ceny,
-komputery zwolnione z podatku,
-piwo bez akcyzy
i bede pamietal o kolesiach z forum :piwo: zasiadziecie obok mnie zrobimy partie Wypalczy IV RP i niech moc bedzie z nami

andrzejj9 03.02.2005 20:19

Cytat:

Napisany przez rembrant
W sumie autko fajne, trzeba byc poslem zeby takim sie wozic :piwo: najwyzszy czas nim zostac zaglosujecie na mnie, obiecuje ze:
- internet bedzie za darmo ,
-paliwo za pol ceny,
-komputery zwolnione z podatku,
-piwo bez akcyzy
i bede pamietal o kolesiach z forum :piwo: zasiadziecie obok mnie zrobimy partie Wypalczy IV RP i niech moc bedzie z nami

Jestem za :spoko:

Moje obietnice wyborcze byłyby trochę inne - obiecałbym wszystkim, w tym także sobie, że wyp.......ę z sejmu i odsunę od władzy wszystkich, którzy w tym momencie mają z nią cokolwiek wspólnego.

tengu 04.02.2005 08:44

Ilość załączników: 3
Uchh.... Marzenia..... Ale to faktycznie nic nie da bo młodzieżówki przeróżnych partii (NO CO/??? Sam w Sejmie nie będziesz :( ) są "nauczane" aby robić podobnie jak ci obecnie urzędujący. Czyli z Deszczu Pod rynnę

A ja ostatnio "nie mogę" jak widzę to:

Mily_ 04.02.2005 09:22

Mi wystarczy to:
http://wwwmily.webpark.pl/mitsubishi..._2001_01_m.jpg
http://wwwmily.webpark.pl/mitsubishi..._2001_02_m.jpg
http://wwwmily.webpark.pl/mitsubishi..._2001_03_m.jpg

rembrant 04.02.2005 11:27

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jestem za :spoko:

Moje obietnice wyborcze byłyby trochę inne - obiecałbym wszystkim, w tym także sobie, że wyp.......ę z sejmu i odsunę od władzy wszystkich, którzy w tym momencie mają z nią cokolwiek wspólnego.

O tym to ja nawet nie dyskutuje najlepiej to razem z budynkie wypier... w kosmos przeciez wszyscy z tego kraju uciekaja przez tych *****i, kto moze to kradnie a kto nie moze to pograza sie jeszcze bardziej, wszytskich sie nie da uratowac, ale wiele trzeba zmienic, a przedewszystkim mentalnosc tych ludzi ktorzy tam sa im sie wydje ze maja wladze absolutna, a mi sie wydaje ze nie maja tj temat rzeka ale topic jest moto to przytocze temat z tej dziedziny budujemy w polsce autostrady za unijne pieniadze 1 km w Polsce kosztuje 10 mln euro !!! a w niemczech 7 mln Euro!!! poniewaz nadzoruje budowy takich drog troche sie na tym znam i wiecie co ogolnie tj jakas fuszera, kolo bielska oddano odcinek remontowanej obwodnicy jak sie po nim jedzie to samochod raz do gory raz nadol droga pofalowana, nie mowiac o podlozu co jest najwazniejsze w drodze, niemcy wylewaja 50 cm plyty betonowej zbrojonej do tego dochodzi podloze przygotowane podobnie tak jak u nas, a na to asfalt rowno ulozony bez rzadnego falowania.

Cena 10 mln u nas 7 na zachodzie, co powiedza politycy u nas nie ma planow zagospodarowania trzeba wykupywac grunty itp, a kto jest wlascicielem tych gruntow?

Pojdzmy dalej Unia dofinansowala, ale bedzie chciala jezdzic ciezarowkami o masie 50 t, nasze drogi tak wykonane posypia sie to tylko kwestia czasu (mamy gorszy klimat niz w niemczech, wiecej przejsc temp z ujemnej na dodatnia w roku) i wtedy unia powie, a my wam dalismy pieniadze na drogi, trzeba bylo dopilnowac zeby byly dobre i sie nie sypaly, my chcemy jezdzic po dobrych drogach bo nasze samochody sie niszcza a jak nie to placcie nam odszkodowanie.

To sa moje przemyslenia, a za naprawe drog nie zaplaci posel Dziewulski tylko zaplaci zwykly szary podatnik ktory juz teraz ma jeden z najwyzszych podatkow w Europie, i zero ulg moze poza odliczeniem internetu (dzieki Ci panie) Ci ludze to sa jacys bandyci ktorzy ladnie nas skubia nie chce poruszac komisji sejmowych ktore sa furtka do powiekszenia legalnego zarobku, a nie przynosza rzadnego efektu. wypier... w kosmos to towarzystwo na marsa podobno tam jest woda niech to sprawdza :piwo:

rembrant 04.02.2005 11:29

nice

Ghost_mode 04.02.2005 11:32

Cytat:

Napisany przez rembrant
nice

nice ? to Mitsubishi jest zaje-fajne ;)
Chociaż wolałbym GALANT VR4 (2.5V6 TwinTurbo ok. 300KM)
HEHE widać nie tylko siódemki uwielbiam :piwo:

andrzejj9 04.02.2005 12:12

Cytat:

Napisany przez rembrant
O tym to ja nawet nie dyskutuje najlepiej to razem z budynkie wypier... w kosmos przeciez wszyscy z tego kraju uciekaja przez tych *****i, kto moze to kradnie a kto nie moze to pograza sie jeszcze bardziej, wszytskich sie nie da uratowac, ale wiele trzeba zmienic, a przedewszystkim mentalnosc tych ludzi ktorzy tam sa im sie wydje ze maja wladze absolutna, a mi sie wydaje ze nie maja tj temat rzeka ale topic jest moto to przytocze temat z tej dziedziny budujemy w polsce autostrady za unijne pieniadze 1 km w Polsce kosztuje 10 mln euro !!! a w niemczech 7 mln Euro!!! poniewaz nadzoruje budowy takich drog troche sie na tym znam i wiecie co ogolnie tj jakas fuszera, kolo bielska oddano odcinek remontowanej obwodnicy jak sie po nim jedzie to samochod raz do gory raz nadol droga pofalowana, nie mowiac o podlozu co jest najwazniejsze w drodze, niemcy wylewaja 50 cm plyty betonowej zbrojonej do tego dochodzi podloze przygotowane podobnie tak jak u nas, a na to asfalt rowno ulozony bez rzadnego falowania. Cena 10 mln u nas 7 na zachodzie, co powiedza politycy u nas nie ma planow zagospodarowania trzeba wykupywac grunty itp, a kto jest wlascicielem tych gruntow? Pojdzmy dalej Unia dofinansowala, ale bedzie chciala jezdzic ciezarowkami o masie 50 t, nasze drogi tak wykonane posypia sie to tylko kwestia czasu (mamy gorszy klimat niz w niemczech, wiecej przejsc temp z ujemnej na dodatnia w roku) i wtedy unia powie, a my wam dalismy pieniadze na drogi, trzeba bylo dopilnowac zeby byly dobre i sie nie sypaly, my chcemy jezdzic po dobrych drogach bo nasze samochody sie niszcza a jak nie to placcie nam odszkodowanie. To sa moje przemyslenia, a za naprawe drog nie zaplaci posel Dziewulski tylko zaplaci zwykly szary podatnik ktory juz teraz ma jeden z najwyzszych podatkow w Europie, i zero ulg moze poza odliczeniem internetu (dzieki Ci panie) Ci ludze to sa jacys bandyci ktorzy ladnie nas skubia nie chce poruszac komisji sejmowych ktore sa furtka do powiekszenia legalnego zarobku, a nie przynosza rzadnego efektu. wypier... w kosmos to towarzystwo na marsa podobno tam jest woda niech to sprawdza :piwo:

Wiesz co, najbardziej mnie wku....a nie kiedy widzę, w jakim stanie są stare drogi i fakt, że się ich nie remontuje. Krew mnie zalewa, kiedy w miesiąc, tydzień, a w najgorszym przypadku dosłownie 2 dni! po oddaniu nowej drogi do użytku są na niej dziury!!! Nie wiem, czy ktoś tu sobie celowo jaja z kogoś robi, czy naprawdę polscy fachowcy są tak żałośni...

A kanały i kratki ściekowe na drogach to już chyba osobna legenda. Nie naprawde przerasta zdolności polskich ekip zabezpieczenie ich tak, żeby w kilka dni po oddaniu drogi do użytku już nie zaczynały się zapadać?!?

Co do sądów to powiem jedno - kiedy będę miał własny samochód i powiedzmy żył już bardziej na własny rachunek, to zaczynam się sądzić. Nawet przy głupich złapaniu gumy będę się zatrzymywał, dzwonił po policję, żądał spisania sprawozdania i odszkodowania. W końcu czemu do cholery ja mam potem za to płacić? Płacę podatek drogowy, w zamian mam mieć zapewnione właściwy stan nawierzchni.. Zresztą, to temat to dłuższą dyskusję...

ed hunter 04.02.2005 12:35

Cytat:

nice ? to Mitsubishi jest zaje-fajne ;)
Chociaż wolałbym GALANT VR4 (2.5V6 TwinTurbo ok. 300KM)
HEHE widać nie tylko siódemki uwielbiam :piwo:

każde Mitsubishi jest fajne jak nie padnie w nim elektronika, a coś o tym wiem bo jeździłem Carismą. Jaja były takie np. że po zdjęciu panelu z radia (fabrycznego) na włączonym zasilaniu czasami zawieszał się komputer i trzeba było odpinać akumulator, nastepne jajo to przy otwieraniu bagażnika zamykały się drzwi (całe szczęście, że zawsze wyjmowałem kluczyk, bo od strony bagażnika nie można było się dostać do kabiny - kratka i oparcia zamykane na kluczyk), samochód zamknięty potrafił się sam otworzyć i potem sam zamknąć albo nie (po otworzeniu z pilota i nie otwarciu drzwi sam się zamykał po 30 sekundach ale to normalne). :bicz: dla elektroniki Mitsubishi.

Predi 04.02.2005 12:40

Cytat:

Napisany przez rembrant
O tym to ja nawet nie dyskutuje najlepiej to razem z budynkie wypier... w kosmos przeciez wszyscy z tego kraju uciekaja przez tych *****i, kto moze to kradnie a kto nie moze to pograza sie jeszcze bardziej, wszytskich sie nie da uratowac, ale wiele trzeba zmienic, a przedewszystkim mentalnosc tych ludzi ktorzy tam sa im sie wydje ze maja wladze absolutna, a mi sie wydaje ze nie maja tj temat rzeka ale topic jest moto to przytocze temat z tej dziedziny budujemy w polsce autostrady za unijne pieniadze 1 km w Polsce kosztuje 10 mln euro !!! a w niemczech 7 mln Euro!!! poniewaz nadzoruje budowy takich drog troche sie na tym znam i wiecie co ogolnie tj jakas fuszera, kolo bielska oddano odcinek remontowanej obwodnicy jak sie po nim jedzie to samochod raz do gory raz nadol droga pofalowana, nie mowiac o podlozu co jest najwazniejsze w drodze, niemcy wylewaja 50 cm plyty betonowej zbrojonej do tego dochodzi podloze przygotowane podobnie tak jak u nas, a na to asfalt rowno ulozony bez rzadnego falowania. Cena 10 mln u nas 7 na zachodzie, co powiedza politycy u nas nie ma planow zagospodarowania trzeba wykupywac grunty itp, a kto jest wlascicielem tych gruntow? Pojdzmy dalej Unia dofinansowala, ale bedzie chciala jezdzic ciezarowkami o masie 50 t, nasze drogi tak wykonane posypia sie to tylko kwestia czasu (mamy gorszy klimat niz w niemczech, wiecej przejsc temp z ujemnej na dodatnia w roku) i wtedy unia powie, a my wam dalismy pieniadze na drogi, trzeba bylo dopilnowac zeby byly dobre i sie nie sypaly, my chcemy jezdzic po dobrych drogach bo nasze samochody sie niszcza a jak nie to placcie nam odszkodowanie. To sa moje przemyslenia, a za naprawe drog nie zaplaci posel Dziewulski tylko zaplaci zwykly szary podatnik ktory juz teraz ma jeden z najwyzszych podatkow w Europie, i zero ulg moze poza odliczeniem internetu (dzieki Ci panie) Ci ludze to sa jacys bandyci ktorzy ladnie nas skubia nie chce poruszac komisji sejmowych ktore sa furtka do powiekszenia legalnego zarobku, a nie przynosza rzadnego efektu. wypier... w kosmos to towarzystwo na marsa podobno tam jest woda niech to sprawdza :piwo:

moglbys to troche podzielic?

rembrant 04.02.2005 13:36

andrzejj9

Z całym szacunkiem ale te wszystkie kanały i inne pierdoły wywalić na chodnik i w pasy zieleni czy to jest takie trudne, a kratki ściekowe idlanie można wpasować w 2 rzędy kostki brukowej która ułożona jest 3 cm niżej asfalt wzdłuż krawężnika, a i krawężnik może pełnić taką rolę czy to jest takie trudne??

Czy Ci ludzie którzy projektują drogi chodzili na jakieś studia, wtedy nie było takich rozwiązań ale teraz są i uczcie się panowie dobrego projektowania pomijam już projektowanie łuków które nie są łukami i w zakręcie jadąc 110 km/h muszę 2 razy zmieniać promień skrętu bo inaczej wjechałbym na pas zieleni albo wyladowałbym na poboczu, czy to jest bezpieczne.
Komputer nie zwalnia od myślenie a kase za coś w koncu sie bierze. 8 )

rembrant 04.02.2005 13:40

Cytat:

Napisany przez Predi

No mogłbym, w sumie to troche sie tego uzbieralo :) lepiej ??

andrzejj9 04.02.2005 13:57

Cytat:

Napisany przez rembrant
andrzejj9

Z całym szacunkiem ale te wszystkie kanały i inne pierdoły wywalić na chodnik i w pasy zieleni czy to jest takie trudne, a kratki ściekowe idlanie można wpasować w 2 rzędy kostki brukowej która ułożona jest 3 cm niżej asfalt wzdłuż krawężnika, a i krawężnik może pełnić taką rolę czy to jest takie trudne??

Czy Ci ludzie którzy projektują drogi chodzili na jakieś studia, wtedy nie było takich rozwiązań ale teraz są i uczcie się panowie dobrego projektowania pomijam już projektowanie łuków które nie są łukami i w zakręcie jadąc 110 km/h muszę 2 razy zmieniać promień skrętu bo inaczej wjechałbym na pas zieleni albo wyladowałbym na poboczu, czy to jest bezpieczne.
Komputer nie zwalnia od myślenie a kase za coś w koncu sie bierze. 8 )

Mów do mnie jeszcze... Mnie już szlag trafia, jak jadę gdzieś i przyglądam się jak to wszystko jest rozwiązane... Tu zakręt wyprofilowany tak, że jadąc ppowyżej 30 można się na nim zabić, tutaj wyjazd zrobiony tak, że nie widać kompletnie nic z żadnej strony bez wyjechania połową samochodu, tu linie narysowane tak, że gdyby ktokolwiek chciał prawidłowo po nich jechać, to od razu doprowadziłby do wypadku.... Do tego "zgranie" ze sobą świateł, że przejechanie 100 metrów przez miasto bez zatrzymywania graniczy z cudem, ustawienie przystanków autobusowych tak, że obok praktycznie nie da się przejechać, a 50 metrów dalej jest niewykorzystana zatoczka (albo 5 metrowy chodnik - mam tak przy uczelnii)... Można by tak naprawdę wymieniać godzinami... Ja już naprawdę nie wiem, czy ludzie rzeczywiście są tak bezmyślni, czy po prostu wszystko mają w dupie i robią na odwal niczym się nie przejmując... Już szczerze mówiąc wolałbym chyba tę pierwszą opcję, bo wtedy jakby im to ktoś wytłumaczył, to może zaczęto by to wszystko robić jakoś sensownie...

Albo wczoraj, wracam z uczelni, korek okrutny, ale to w sumie tam norma (tak ustawione cykle świateł....), tylko, że dodatkowo w godzinie szczytu, bo około 4 i w godzinie kończenia zajęć, panowie robotnicy postanowili wyrównać asfalt (co akurat im się chwali, bo jego różnice po porzednim "łataniu" dochodzą do 5 - 10 cm... ), tylko, że zamiast zrobić to w nocy, albo wcześnie rano, kiedy nie ma ruchu, to oczywiście oni robią w środku dnia, bo tak im wygodniej... Aż miałem ochotę się zatrzymać i zadzwonić po odpowiednie służby, żeby ich stamtąd wyrzucili, ale.... doszedłem do wniosku, że cholera - nie ma po jakie........

rembrant 04.02.2005 17:12

Cytat:

Napisany przez Predi

@Predi
A ten melon to chyba grejfrut !!!

czero 04.02.2005 17:12

No tak, EVO VII. Pieknosc :serdusz:

rembrant 04.02.2005 22:55

Golf V Gti male niezle zwinne i szybkie autko w sam raz dla mnie i dla mojej rodziny. Pozdrawiam

http://m.onet.pl/_m/eb91898a8034b75d...47f96,14,1.jpg
http://m.onet.pl/_m/6b59da72c5d87e24...58ba9,14,1.jpg
http://m.onet.pl/_m/e6217fbddb61241e...30c3a,14,1.jpg

Piotr4s 05.02.2005 02:06

styknie ;)

Czołgista 05.02.2005 02:48

Ja bym się najchętniej przesiadł na tks z 20mm działkiem, bo tym już można nieźle narozrabiać , a zwykłym KM 7,62 jak w TK-3 to tylko szyby potłóc można.

http://mtg.domek.org/polska/foto/pl_0005.jpg

Ale to marzenie !
A tak na poważnie to Dodge 3/4 tony z 1943 roku mnie rajcuje, wujaszek ma takowy, i czasem się pożyczam , ale jazda !
Zdjęcia gdzieś zapodziałem, jak znajdę to zamieszczę.
Tylko spalanie gazu (bo przerobiony) duże 50l/100km , ale co tam !
Takie "autko" budzi respekt !

pykson 05.02.2005 12:59

Cytat:

Napisany przez Czołgista
Ja bym się najchętniej przesiadł na tks z 20mm działkiem (...)

masz b. ciekawe zainteresowania :spoko:

Cytat:

Napisany przez Czołgista
(...)
A tak na poważnie to Dodge 3/4 tony z 1943 roku mnie rajcuje, wujaszek ma takowy, i czasem się pożyczam , ale jazda !
Zdjęcia gdzieś zapodziałem, jak znajdę to zamieszczę.
(...)

jak nie zamiescisz tu zdjec to sie nawet na forum nie pokazuj!

legion 05.02.2005 14:08

Cytat:

Napisany przez rembrant
Golf V Gti male niezle zwinne i szybkie autko w sam raz dla mnie i dla mojej rodziny. Pozdrawiam

Golf:haha:

Predi 05.02.2005 15:13

Cytat:

Napisany przez rembrant
No mogłbym, w sumie to troche sie tego uzbieralo :) lepiej ??

pewnie ze lepiej :) oczy sie nie rozbiegaja :)

po czym wnioskujesz ze to grejphrut? 100%centowy melon gwarantuje :D

rembrant 05.02.2005 18:46

Cytat:

Napisany przez Predi
pewnie ze lepiej :) oczy sie nie rozbiegaja :)

po czym wnioskujesz ze to grejphrut? 100%centowy melon gwarantuje :D

po tym co widze, ale zeby nie bylo pozory czesto myla, dla mnie to grejfrut zielony, a moze mam na takowego ochote i stad sie to bierze, sam juz nie wiem, w sumie to szkoda ze to melon, bo melonach mam dziwne objawy zoladkowe, i wydawalo mi sie ze sa zolte. Pozdrawiam

Predi 05.02.2005 19:04

wow z Twojej wypowiedzi wnioskuje ze masz ochote mnie schrupac :D a raczej miales :D

rembrant 05.02.2005 21:29

Cytat:

Napisany przez Predi
wow z Twojej wypowiedzi wnioskuje ze masz ochote mnie schrupac :D a raczej miales :D

ale to chyba nie Twoje zdjecie ? :D

rembrant 06.02.2005 18:58

Post 372 :D wiem wiem nikt tu nie lubi wlochow, ale wybaczcie mi dzisiaj jest niedziela i jakos sie spokojnie w tym topicu zrobilo Alfa Romeo 8c skrojona na miare
http://m.onet.pl/_m/a71c2ad2d5320d5f...2bcb2,14,1.jpg
http://m.onet.pl/_m/50c1e5bc2189eadb...ac148,14,1.jpg
http://m.onet.pl/_m/b1f76c0ca779daa7...9fb66,14,1.jpg

pykson 06.02.2005 21:03

@rembrant
moze nie lubimy fiata, nieco lepiej jest z lancia i alfa (z ta pierwsza i ostatnia marka mam czesty kontakt - AWARYJNOSC do potegi!)
ale Lamborghini, Ferrari, Bugatti czy Maserati to prawdziwi Sportowcy, przez duze S

ja tam ich lubie, nawet bardzo :D

rembrant 06.02.2005 21:37

Cytat:

Napisany przez pykson
@rembrant
moze nie lubimy fiata, nieco lepiej jest z lancia i alfa (z ta pierwsza i ostatnia marka mam czesty kontakt - AWARYJNOSC do potegi!)
ale Lamborghini, Ferrari, Bugatti czy Maserati to prawdziwi Sportowcy, przez duze S

ja tam ich lubie, nawet bardzo :D

o ile sie nie myle to Lamborghini i Bugatti naleza do VW tak samo Bentley, tak ze z jakoscia powinno byc lepiej niz w pozostalych z rasowo wloskich marek podoba mi sie stare juz autko ale godne przypomnienia maserati quatroporte ottocilindri z silniczkiem 3.2 l V8 biturbo, 32V, 335KM przy 6400 obr/min, 450Nm/4400 obr/min, przy czym jest bardzo niepozorne i najlepiej prezentuje sie w kolorze srebrny metalik nie wiem jak wlosi go nazywaja

http://www.channel4.com/4car/media-l...evoluzione.jpg

i jego najnowszy model choc dla mnie to juz nie to, ale nie jest zly

Predi 06.02.2005 21:49

Cytat:

Napisany przez rembrant
ale to chyba nie Twoje zdjecie ? :D

nie no cos ty... ukradlem z neta to jak moze byc moje :) a kto na nim jest to juz inna sprawa :D

Ghost_mode 06.02.2005 21:52

Cytat:

Napisany przez ed hunter
każde Mitsubishi jest fajne jak nie padnie w nim elektronika, a coś o tym wiem bo jeździłem Carismą. Jaja były takie np. że po zdjęciu panelu z radia (fabrycznego) na włączonym zasilaniu czasami zawieszał się komputer i trzeba było odpinać akumulator, nastepne jajo to przy otwieraniu bagażnika zamykały się drzwi (całe szczęście, że zawsze wyjmowałem kluczyk, bo od strony bagażnika nie można było się dostać do kabiny - kratka i oparcia zamykane na kluczyk), samochód zamknięty potrafił się sam otworzyć i potem sam zamknąć albo nie (po otworzeniu z pilota i nie otwarciu drzwi sam się zamykał po 30 sekundach ale to normalne). :bicz: dla elektroniki Mitsubishi.

co do ponownego automatycznego zamykania po otwarciu to normalka
jest to też w DROŻSZYCH systemach alarmowych
zabezpieczenie polega na tym że gdy przez przypadek otworzysz auto pilotem to samo się zabezpieczy w przypadku nie otwarcia drzwi ... :)

rembrant 06.02.2005 21:54

Ilość załączników: 4
Co sadzicie o kobietach za kierownica?
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=16740
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=16741
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=16742
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=16743

rembrant 06.02.2005 22:00

Cytat:

Napisany przez Predi
nie no cos ty... ukradlem z neta to jak moze byc moje :) a kto na nim jest to juz inna sprawa :D

no domyslilem sie, a na nim pewnie jest kot w... sam juz nie wiem pozdro

rembrant 08.02.2005 22:11

A co powiecie na BMW 1, osobiscie jestem na tak
http://www.auto-motor-und-sport.de/s..._450.78756.jpg
http://www.auto-motor-und-sport.de/s..._450.78766.jpg
http://www.auto-motor-und-sport.de/s..._450.78754.jpg

czero 08.02.2005 22:19

Cytat:

Napisany przez rembrant
...

4x na TAK :D

JohnDoe 08.02.2005 23:06

Cytat:

Napisany przez rembrant

Fajne autko na zakupy :D

andrzejj9 09.02.2005 00:03

Cytat:

Napisany przez rembrant
Co sadzicie o kobietach za kierownica?
...

Wolimy je przed kierownicą || ;)

Pagerus 09.02.2005 08:52

Już dawno tu nie zaglądałem i nieco wypadłem z tematu... :ysz:
A jak Wam się podoba Atom? :D

http://www.bbc.co.uk/topgear/images/...front_page.jpg

Ale ja mimo wszystko polecam nowe Suzuki Swift - całkiem niedrogie - ma kosztować niecałe 10000 funtów...

http://forums.autoweek.com/servlet/J...attachment=461

Kto oglądał ostatni Top Gear wie o czym mowa :haha:

rembrant 09.02.2005 09:12

[QUOTE=Pagerus]Już dawno tu nie zaglądałem i nieco wypadłem z tematu... :ysz:

Atom to niezly wozik, fajnie znieksztalca twarz :piwo: Top Gear (powtrka ale i tak sie milo oglada) szybszy od motocykla :D dawcy nerek strzezcie sie i patrzecie uwaznie we wsteczne lusterko

Pagerus 09.02.2005 09:17

[QUOTE=rembrant]
Cytat:

Napisany przez Pagerus

Atom to niezly wozik, fajnie znieksztalca twarz :piwo: Top Gear (powtrka ale i tak sie milo oglada) szybszy od motocykla :D dawcy nerek strzezcie sie i patrzecie uwaznie we wsteczne lusterko

To nie była powtórka... :ysz: Przynajmniej według informacji z oficjalnej strony --> LINK

rembrant 09.02.2005 09:22

[QUOTE=Pagerus]
Cytat:

Napisany przez rembrant
To nie była powtórka... :ysz: Przynajmniej według informacji z oficjalnej strony --> LINK

No mniejsza z tym ja ogladam tvn turbo i widzialem to po raz drugi.

Pagerus 09.02.2005 09:24

[QUOTE=rembrant]
Cytat:

Napisany przez Pagerus

No mniejsza z tym ja ogladam tvn turbo i widzialem to po raz drugi.

Może widziałeś ten sam odcinek dwa razy w ciągu tygodnia? :haha:

rembrant 09.02.2005 09:26

Kto wie :D w sumie to lubie ten program a atom bylby dobry na dojazdy do pracy, swoja droga to zastanawiam sie czy kiedys spotkam takiego w polsce na rodze?

andrzejj9 09.02.2005 10:39

Cytat:

Napisany przez rembrant
Kto wie :D w sumie to lubie ten program a atom bylby dobry na dojazdy do pracy, swoja droga to zastanawiam sie czy kiedys spotkam takiego w polsce na rodze?

Atoma na polskiej drodze? Chyba w powietrzu, bo przy tych dziurach i takim przyspieszeniu długo to na drodze nie pojedzie...

rembrant 09.02.2005 11:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Atoma na polskiej drodze? Chyba w powietrzu, bo przy tych dziurach i takim przyspieszeniu długo to na drodze nie pojedzie...

Bez przeasdy, mamy coraz lepsze drogi jakby nie bylo, chociaz po tej zimie to pewnie nam kierowca dostanie sie w tylek, pewnie znow bedziemy jezdzic jak po szwajcarskim serze, ale atom napewno dal by sobie rade, swoja droga to 2 lata temu jak jechal do pracy wyprzedzalo mnie ferrari testarossa, swoja droga to nie wiem dlaczego teraz tego nie robi, pozdrowienia dla wlasciciela, chetnie ustapie pasa poraz kolejny :D

andrzejj9 09.02.2005 11:34

Cytat:

Napisany przez rembrant
Bez przeasdy, mamy coraz lepsze drogi jakby nie bylo, chociaz po tej zimie to pewnie nam kierowca dostanie sie w tylek, pewnie znow bedziemy jezdzic jak po szwajcarskim serze, ale atom napewno dal by sobie rade, swoja droga to 2 lata temu jak jechal do pracy wyprzedzalo mnie ferrari testarossa, swoja droga to nie wiem dlaczego teraz tego nie robi, pozdrowienia dla wlasciciela, chetnie ustapie pasa poraz kolejny :D

Wiesz, lepsze w naszym przypadku nie znaczy dobre.... No chyba, że jest jakaś część Polski, o której nie wiem, a gdzie stan dróg jest naprawdę dobry. Ale jeśli jest, to powiedz, gdzie. Przeprowadzę się ;)

JohnDoe 09.02.2005 12:40

Cytat:

Napisany przez Pagerus

Atom jest świetny :D prawie tak samo jak DB9 :D

rembrant 09.02.2005 14:40

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiesz, lepsze w naszym przypadku nie znaczy dobre.... No chyba, że jest jakaś część Polski, o której nie wiem, a gdzie stan dróg jest naprawdę dobry. Ale jeśli jest, to powiedz, gdzie. Przeprowadzę się ;)

Sa pewne wyjatki, ale jak sam powiedziales jedna jaskolka wiosny nie czyni, a lepsze tego nie trzeba tlumaczyc, sa odcinki ze lepiej nie wspominac, ale pojawiaja sie nowe odcinki "lepsze" do idealu im ciagle daleko. Zreszta w Niemczech tez nie wszystkie drogi sa bardzo dobre, osobiscie jezdzilem po takich ze rowerem bylo ciezko ominac dziury, ale tj rzadkosc

Pagerus 09.02.2005 15:09

Ja mimo wszystko polecam to auto:

http://forums.autoweek.com/servlet/J...attachment=461

Nowe Suzuki Swift, bardzo fajne, niedrogie - kosztuje mniej niż 10000 funtów...

Sorry - nie mogłem się powstrzymać :haha:
Chyba mi to powiedzonko wejdzie w krew :P

rembrant 09.02.2005 15:33

Nowe Suzuki Swift, bardzo fajne, niedrogie - kosztuje mniej niż 10000 funtów...

Sorry - nie mogłem się powstrzymać :haha:
Chyba mi to powiedzonko wejdzie w krew :P[/QUOTE]

Czy ktos ma aktualny kurs funta, bo mi sie wydaje ze to jakies 60000 zl, niedrogie? W tej cenie to ja bym wolal jezeli chodzi o japonczyki toyote corolle, Honde Civic 3dr z klimatyzacja manualna kosztuje ok 60000

:piwo:

Pagerus 09.02.2005 18:54

Cytat:

Napisany przez rembrant
Czy ktos ma aktualny kurs funta, bo mi sie wydaje ze to jakies 60000 zl, niedrogie? W tej cenie to ja bym wolal jezeli chodzi o japonczyki toyote corolle, Honde Civic 3dr z klimatyzacja manualna kosztuje ok 60000

:piwo:

Jakoś mi umknęło, że w Polsce mamy już brytyjskie zarobki... ;)

rembrant 09.02.2005 22:57

No w sumie to mi tez to umknelo ;) ale jakos sie w tym wszystkim polapalem, za duzo tych podrozy zagranicznych ;)

rembrant 10.02.2005 18:38

C6 wydaje mi sie ze citroen poszedl niezle do porzodu, nowy model c2,
pozniej c4 calkiem niezly a teraz c6 tylko dlaczego we wnetrzu tak kombinuja
jakby nie dalo sie normalnie
http://img.interia.pl/motoryzacja/ni...oto_630865.jpg

http://img.interia.pl/motoryzacja/ni...oto_630871.jpg

http://img.interia.pl/motoryzacja/ni...oto_630874.jpg

SaCHiB 10.02.2005 18:39

Ferrari F-50 Koenig Bi-Turbo... Tak, to by starczyło. :)

ed hunter 10.02.2005 18:43

kurcze jaki rajcowny temat dla większości...a ciekawe co z tematem: "Z Kórą Będziesz Jeździł?" :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14.