![]() |
Mi się podoba ta przyczepka jest bardzo dobrze dopasowana do stylu auta;)
Jest naprawdę cool. |
|
ciekawe czy largeblock czy jakas turbinka/ lub dwie
|
Cytat:
|
Po trzech dniach przerwy będe jeździł swoim Oplem Astrą (pasek rozrządu zgubił parę zębów, tłoki spotkały się z zaworami. Trochę bolało). Pozdrawiam
|
A ja jeszcze niedawno mia***322;em Fiata 126p piekny wyblakly czerwony kolor .... ale poszed***322; do niemiec na organy do gokarda :D
|
a ja bede jezdzil za 4-6 tygodni ladnym grande punto - pomaranczowy metalik z pomaranczowa tapicerka, na 16" alloysach :D wersja Dynamic 1.4 95KM
|
hoho mam nadzieje ze zapodasz jakimis fotami tego cacka :D
|
Cytat:
|
samochodow sie z reguly nie fotografuje, bo ponoc przynosi to pecha ;)
ale moze ... zdjecia wnetrza, ladnej czystej tapicerki, bo jak mi psy wparuja to tylko tapicerka zostanie bez przymiotnikow || @prometeusz zonka wczoraj urodzinki, ja dzisiaj, wiec co bedziemy sobie zalowac :> |
I tak trzymajcie:spoko:
|
Cytat:
a jak bardzo bolalo ? ($) Cytat:
16 alumki - ladne, koniecznie fotki na forum zapodaj, podoba mi sie grande jako jedyne z punto, ale lacie raczej chyba 205, srednio moze ciagnac taka szerokosc te 95 konikow. ja tam walnalem foty mojego starego golfa parenascie dobrych razy i zadnego pecha nie bylo, z kazdej opresji wyszedlem calo (golf troszke mniej caly ;) ) |
poszed***322;em w las i stwierdzi***322;em, ***380;e ciekawi ludzie tam mieszkaj***261; :D
http://img159.imageshack.us/img159/715/gitara3tt.th.jpg |
@pykson
opnki to Goodyear lub Bridgestone 195/55 16" - do innych nie b***281;d***281; dop***322;aca***322; :> |
Hmm zapowiada się zmiana i u mnie ze skody (wspólnej) przesiądę się na Golfa Mk3 1.9 GTD(75 KM)[własnego] rocznik 1993. Czeka mnie jeszcze tylko rejestracja (akcyza i podatek już opłacony, oprócz tego wymiana oleju, filtrów, paska i przegubu w lewym przednim kole) [Autko w stanie prawie idealnym ale przyszło do polski bez TUV] i myjnia i już mogę śmigać. Najpierw miała być Honda Civic 1.3. Ale golf wygrał ilością miejsca, wyposażeniem i ceną części zamiennych.
Jak będę miał zdjątka to wrzucę. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:38. |