![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
U mnie tez zazwyczaj sa wyrozumiali. Ostatnio troche sie zagapilem i ustrzelili mi 153 na ograniczeniu do 70. Szczerze mowiac to zarowno oni jak i ja dziwilismy sie dlaczego tam jest 70 skoro to droga szybkiego ruchu, nowy asfalt i nie ma powodu do ograniczenia.
Skonczylo sie ugodowo bo panowie widzieli, ze rozmawiam przez komorke
|
|
|
#2 | |
|
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Cytat:
swoja droga to chwala im za spostrzegawczosc bo punkty szybko leca a i mandaty drogie. U mnie zawsze wypatrza kase w dowodzie nie wiem jak oni to robia
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#4 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Otoz jak wiesz mozn trafic na dwa rodzaje panow w niebieskich ubrankach: a) chcacych zarobic ![]() b) takich co nie chca zarobic - wyrozumialych - skubancow z ktorymi nie da sie pogadac Z tymi pierwszymi nie ma problemu bo mozna sie zawsze dogadac. Jednak czasem trafia sie na ten drugi typ. W zwiazku z tym koronny "argument" odpada. Wtedy warto zaproponowac lagodniejszy wymiar kary i mandat za cos innego - za wykroczenie, ktorego sie nie popelnilo. Z mojej wiedzy najlepszym obecnie wykroczeniem i do tego wolnym od punktow jest mandar za rozmowe przez telefon komorkowy podczas jazdy. Mandat wynosi 200 zl i 0 punktow. W zwiazku z tym jak przegniesz tak jak ja przesadzilem (pozycje w taryfikatorze - jak go ostatnio ogladalem - koncza sie na przekroczeniu o 50 km/h) to "rozmowa przez komorke" jest bardzo lagodnym wymiarem kary. Niestety jak trafisz na ten drugi podtyp wymieniony na samym koncu to jest problem. Niestety raz mi sie trafilo takiego spotkac. Tradycyjnie szeroka, nowa droga, ograniczenie do 70. Ruszam ze swiatel i kawalek dalej mam na liczniku 130 i wtedy wyskakuje pan z pistoletem wiec hamuje i zlapal 119. Zatrzymali mnie i ten co strzelal wyskoczyl ze tutaj jest 70 a ja mu ze stoickim spokojem odpowiedzialem, ze dopiero ruszylem ze swiatel - na i byl smiech tego strzelajcego. Niestety drugi pan nie byl juz taki wesolyi w zwiazku z tym, ze przekroczylem dokladnie o 49 km/h dostalem mandat dokladnie wg taryfikatora .
|
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio jadę sobie ok. 7 rano i zjeżdzam właśnie z takiego mostu, za którym przez kilkadziesiąt metrów są ekrany dzwiękochłonne i zaraz jak się kończą wyskakuje z boku gliniarz i kieruje na mnie swój pistolecik.. Ale miałem szczęście i to spore, bo w momencie, kiedy ja go już praktycznie mijałem, on dopiero ten pistolet uruchomił i już złapał tego jadącego za mną, ale mnie jeszcze nie mógł (mógł próbować, ale widziałem, że jeszcze nie wycelował, więc nie przyjąłbym mandatu). Ograniczenie do 50, ja jechałem 80.. nie znam dokładnie taryfikatorów, ale wydaje mi się, że to ok. 300 złotych i 10 punktów. Było blisko
|
|
|
|
#6 |
|
captain u-k
![]() |
To by było na tyle.
Dzisiaj sprzedalem moje ukochane pierwsze autko mialo 150000km przebiegu z czego 1/3 ja wykreciłem. Ale jest mi łyso teraz :\ Jakbym członka rodziny sprzedał
Ostatnio zmieniany przez rembrant : 07.06.2005 o godz. 13:24 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie w miescie chcieli wprowadzic ograniczenie do 40 w calym miecie (CHORE) ale na checiach sie skonczylo bo policja nawet w naszej lokalnej telewizji powiedziala ze wtedy oni wogole jako drogowka nie beda wyjezdzac z wyjatkiem wypadkow - i na szczescie od pomyslu odstapiono
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#8 |
|
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Te furki też są niczego sobie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gimbus - oto bezpieczny pojazd dla młodzieży
![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o mamo jaki przecinak!! 2005 Hartge H1 5.0
Type: V8 Displacement: 5000 cc Horsepower: 450 bhp @ ---- rpm Torque: 376 lb-ft @ ---- rpm "The amazing thrust continues to an ultimate top speed of 300 km/h (188 mph). "
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
captain u-k
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Mimo że nie przepadam za tą marką - to ten egzemplarz mi się podoba - a kierownica rzeczywiście full wypas
|
|
|
|
#13 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.04.2004
![]() |
Cytat:
Kiedy zamkną ten śmietnik Albo inaczej - kończę śledzić tematy tutejsze :ignorowac ![]() Pzdr. _j4p .
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Rzeczywiście jest co świętować ![]() No to z Bogiem!
|
|
|
|
|
#15 | |
|
captain u-k
![]() |
Cytat:
Jak Ci sie nie podoba to ni zagladaj nie pisz omijaj temat z daleka. Jest wiele innych postow, ktore moze bardziej Cie zainteresuja, albo poprzegladaja sobie aukcje na allegro. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
| Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 17.01.2022 23:15 |
| Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 23.01.2019 23:37 |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |