![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#32 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja teoria jest taka, chcieli koniecznie na Święta wypuścić nowe wersje Księcia i Cesarza no i tak się pospieszyli, że już na porządny bios nie starczyło czasu, dobrze że choć uaktualnienia wypuścili.
|
|
|
#33 | ||
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
http://www.manta.com.pl/forum/viewto...er=asc&start=0 Cytat:
No ładne cacko...Ale jak gra, to Ci niestety nie powiem. Mój znajomy kupił ostatnio na Allegro zestaw 5.1 Koda za ok. 460 zł. Bardzo sobie go chwali za czysty i naturalny dźwięk, a wie co mówi, bo ma ucho (gra w zespole). Poza tym Andrzej ma rację - nie moc jest najważniejsza. Powinna być po prostu dobrana odpowiednio do pomieszczenia.
Ignorantia legis excusant neminem! ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Morris : 05.12.2005 o godz. 19:59 |
||
|
|
|
|
|
#34 | |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Prawdziwy bubel jest wtedy - jak nie ma kolejnych firmeware. Jesteś wtedy bezradny. Natomiast jak jest regularnie nowe firmeware - to moim zdaniem nie jest to bubel... A nie ma jednego jedynego raz na zawsze dobrego firmeware - i (na szczęście - bo pojawiają się nowe nośniki, nowe kodeki (ver. xx.0123456), nowe (i tu wpisz co zechcesz)) nigdy nie będzie. I na tym polega kapitalna przewaga manty nad innymi "chińczykami" Jak się boisz - to nie ryzykuj, jak nie umiesz - to się naucz. Nauka jest za darmo (jeszcze) - wiedza kosztuje. Zawsze możesz poprosić kogoś aby wgrał Ci nowego BIOSa. 8 )
Ostatnio zmieniany przez esem : 06.12.2005 o godz. 12:08 |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
esem - krecisz...
jak cos ma TYLE biosow/firmware'ow znaczy nie jest idealne - bo ciagle cos poprawiac musza.. do bellwooda, wiwy tez nowy soft wychodzi, wiec nie wiem czym tak bardzo sie zachwycasz w tej swojej mancie.. zobacz soft do xbox'a (XBMC) - on wychodzi CODZIENNIE (tyle, ze to jest program, a nie firmware..). jeszcze tylko dodam, ze do KiSS'a tez softy wychodzily - a w zyciu tak bardzo nie zalowalem zakupu czegokolwiek (naszczescie udalo sie sprzedac..).. i do tych co sie boja - faktem jest, ze rzadko kiedy mozna przez aktualizacje biosu cokolwiek uszkodzic, wiec bez obaw ludziska ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Po prostu marzy mi się sytuacja, kiedy idę do sklepu, wydaję pieniądze na jakiś produkt, ale mam pewność, że jest to produkt sprawdzony i przetestowany i za dzień/tydzień/miesiąc nie zacznę mieć z nim problemów. Tyle, że niestety.. to jest raczej mrzonka...
|
|
|
|
#37 | |
|
Coauctor delicti
![]() |
Cytat:
Jeśli można spiep**yć odtwarzacz przez zwykły upgrade (co chyba już kilkadziesiąt razy robiłem np. w Litku), to mogą się pojawić pewne wątpliwości w związku z zakupem.
|
|
|
|
#38 | |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() http://toya.net.pl/~piotrza/soft/e3.html Ale widać, że prace nad poprawieniem błędów idą pełną parą A przeglądając forum Manty nie ma zbyt dużo zgłoszeń o uszkodzeniu odtwarzacza podczas wgrywania softu. A odtwarzacz zawsze można kupić TUTAJ . Dostajemy tym samym jedną naprawę przy awarii podczas wgrywania softu gratis
|
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wszystko można u******yć przez głupotę, Mantę też... 8 )
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
Coauctor delicti
![]() |
Cytat:
Cytat:
To prawda, że wielu jest użytkownikó Manty, którzy o upgrade nie mają zielonego pojęcia. Domniemuję, że ci, którzy zadają sobie trud wejścia na forum i poświęcają swój czas na przeczytanie dobrych rad nie są kompletnymi ignorantami i coś tam kumają...
|
|
|
|
#41 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
do swojego Prince 2 wgrałem juz trzeci bios w ciągu tygodnia i jest coraz lepiej, ciężko tę operację s******yć 8 )
|
|
|
#42 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Interesuje mnie głównie możliwość wyświetlania napisów (jaki format, jaka nazwa), regulacja ich wielkości, koloru, miejsca itp.
|
|
|
|
#43 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
są dwa rodzaje czcionek Latin1 mniejsza bez polskich znaków, Latin2 większa, z polskimi ogonkami. Dwa kolory do wyboru biały i żółty, na czarnym, półprzeźroczystym szarym, bądź bezbarwnym tle, 60 pozycji ustawienia napisów; od połowy obrazu niemal, do samego dołu ekranu. Jeśli są tylko jedne napisy (jeden plik txt) Książę wczyta je automatycznie, jeśli wiecej, trzeba je wskazać pilotem, domyślnie Książę łapie polskie napisy.
|
|
|
#44 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#45 | |
|
Coauctor delicti
![]() |
Cytat:
Wciąż się nie mogę zdecydować który wybrać... jeśli uda mi się dzisiaj, to wezmę P2 i EIII do porównawczego przetestowania.
|
|
![]() |
|
|