![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Bardzo dziękuję koledze andrzejj9 za zrozumienie ***8211; a nie często się coś takiego dzisiaj spotyka W kwestii billingu ***8211; sam już o tym myślałem (na szczęście ostatnio potaniał), może skuszę się choć raz, aby to przeanalizować i sprawdzić. Jak chyba już wspominałem, nie są to na szczęście (jak na razie !) bardzo duże różnice, ale choćby i te 5 zł, to zawsze coś, a po drugie ja jestem dość dokładny i byłem przyzwyczajony do tego, że jak mi Bankrut na koniec miesiąca pokazał np. 27 zł, to tyle byłem winny rodzince za Internet i nie byłem zaskakiwany jak przychodził rachunek. A druga kwestia ***8211; o czym też już pisałem ***8211; na tych rachunkach Tele2, są tylko minuty i tak do końca nie wiadomo ile człowiek zaoszczędził w stosunku do TP. Według mnie, taki rachunek, to mydlenie oczu, nikt do końca nie wie ile zaoszczędził i czy to się do tak naprawdę opłaca. Bo jeśli chodzi o Internet, to co prawda, nadal wychodzi mi taniej niż w TP, ale np. dużo częściej mam problem z połączeniem ***8211; szczególnie w godzinach 18-23 ***8211; co w TP zdarzało mi się bardzo rzadko (chyba, że mi modem nawala ***8211; ale wątpię, bo wygląda to raczej na zajętość ich numeru). W kwestii łącza radiowego, to ogólnie miałbym z nim problem, taki jak z innym rodzajem (stała umowa i koszt itd.). I nie wiem czy indywidualnie, dostałbym łącze taniej niż najtańszą Neostradę ***8211; np. w Tele2 można dostać łącze radiowe i to dość tanio, ale jako grupowe; indywidualne, to koszt co najmniej 100 zł. Co do innych dostawców ***8211; to przyznam się szczerze, że się nie orientuję. I to tyle, pozdrowienia dla andrzejj9 i wszystkich pozostałych i oczywiście nadal liczę, że może odwiedzi tę stronę ktoś, kto ma doświadczenia właśnie z Tele2. ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 22.04.2005 o godz. 19:11 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.01.2004
![]() |
Jeszcze jedna uwaga:
Nie wiem jak jest teraz, ale niedawno było tak, że za każde połączenie z Tele2 tepsa pobierała 1 impuls bez względu na czas połączenia. Więc za ponowne łączenie z Tele2 po zerwaniu połączenia płaci się ekstra tpsa ![]() Miałem podobną sytuację i problem jak Twój i rozwiązałem ją radiówką 128 kb za 48 zł/m-c. Popatrz wokół swojego domu po dachach i budynkach, może akurat będzie jakaś antena. Albo ktoś znajomy ma notebooka z kartą Wlan i namierzy u Ciebie sieć, do której miałbyś dostęp. Powodzenia
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Niepokojące wiadomości ! Ale mam pytanie - czy ten impuls był na rachunku od TP czy Tele2 ? Bo na TP nic nie mam. No i oczywiście - jak mi zerwie połączenie to nowy impuls - bardziej mi tutaj chodzi o to, że chociażby sumaryczny czas zupełnie mi się nie zgadza. Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boże, kiedy dożyjemy lepszych czasów
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
A ja jeszcze jedno mam. Zakładm że nie naciskasz ROZŁĄCZ 1 sekunde przed następnym impulsem/minutą
bo rozłącznie czasem trwa, i za ten czas może zdążyć naliczyć już następny impuls/minutee.Pzdr.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
![]() |
|
|