![]() |
Cytat:
az tak raze tym? :) hyh..., przepraszam ;( juz nie bede.. co do mojej grafy - wiem, ze antyk, ale nie gram, wiec mi lepsza niepotrzebna.., choc i tak w maju zapowiada sie zmiana calego kompa :D pozdro ;) |
ta xbox rzadzi, ale uzyj opcji edit :)
nie mniej jednak w ciagu miesiac zmiana platformy czyli plyty glownej ramow na ddr2 i grafy na pci-e :) |
Smartek wiem, że to był żart, to co napisałem również i nie miałem zamiaru się z nikogo i niczego nabijać :) ( i tak XBOX rulez no nie :) )
pozdro |
Cytat:
|
Całkim całkiem ale grafa to już prawie antyk ;) (mój 9100 to już była prechistoria :) ) wypadało by zmienić, polecam 6800GS Gigabyte - ma kopa :)
|
Cytat:
a moja uwaga byla jedynie zartem, ktorego widze nie zrozumiales.. jesli chcesz sie ze mnie ponabijac - moja konfiguracje masz w profilu pozdro ;) |
nie jestem dziany, kasa na sprzet byla zbierana dosc dlugo
a jesli chcesz bardzo znac mojego kompa to prosze proc - P4 540J 3,2@4,0 ghz mobo - asus p5p800 ram - ocz gold pc 4000 (500mhz) grafa - radziu 9550 250/400@430/530 zasilacz - huntkey 400w palarka z podpisu ;] |
Lepiej nie ;), widze co sprzedajesz i podpis townioskuje, że pewnie jesteś dziany ;) i sprzęt masz full wypas ;) :) ale jak chcesz to sie pochwal :)
|
Cytat:
|
bla bla bla raz ati cacy nvidia be, potem na odwrót i tak w kółko.
za przeproszeniem sranie w banie. głupie podniecanie się różnicą błędu statystycznego 200-300 pkt w benchmarkach, które i tak są optymalizowane pod konkretne sterowniki (i vice versa) dla wyciągnięcia kasy z naiwnych małolatów. musiałbym na głowę upaść dając >1000 zł za grafę, dlatego kupiłem ati x700 ice cool, podkręciłem zegarki ze standardowych 350/700 i mam 450/1050 (choć atitool po teście pokazał, że mógłbym na więcej). ps. grafę wymieniłem tylko i wyłącznie dlatego, że pomału wycofywane są karty na agp na rzecz pci express. |
Może i nieciekawe ale też dają rade ;) )
ps. pochwal sie swoim sprzętem to też go zjade ;) |
widze, ze cala kase rork w grafe ladujesz, bo nagrywarke i mobo masz nieciekawe? :)
|
No może nie na wszystkim w 1600x1200 high, ale GForce 6800GS daje rade, cena od 770 do 900 pare złotych, a i podkręca się ładnie :) ( 3DMark05 6300 pkt ;) )
ps. miałem Ati 9100 w IQ coś nie widzę różnicy :) no może bym widział jak by obok siebie stały dwa monitory z GForcem i Ati, to może jakiś spec by się dopatrzył :) - monitorek to NEC FE991sb więc taki zły nie jest, zato w prędkości nie ma porównania :) |
Cytat:
dla mnie to taka zeby pograc na high we wszystko co jest a ponizej 1000 chyba nie kupisz czegos takiego (nowki ze sklepu) oczywiscie w polskim sklepie ;] |
Ja mam Radeona X550 256-128 i Fear śmiga na najwyższych bez przycinki....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |