![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
A skąd jesteś Zetoxa z jakiego miasta. Zobacz na nówki na www.opony.pl całkiem całkiem ceny, można odbierać w serwisach w dużych miastach.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
laser nieskalibrowany
Data rejestracji: 31.08.2004
![]() |
@Zetoxa 4 (cztery) , ale jeśli zmuszony będziesz zakładać dwie to nie jak szanowni przedpiscy napisali na przód , ale tylko i wyłącznie na tył
Założenie na przód skutkuje własnie takimi niespodziankami jak któś napisał, przy hamowaniu, zarzucaniu tyłem. Jeśli mi nie wierzysz zapytaj fachowca (ale nie tego co ciężarki na felgę wklepuje) , albo najlepiej na jakiimś forum motoryzacyjnym np tu: http://autokacik.pl/showflat.php?Cat...&view=&sb=5&o= -zresztą możesz się tu dopytać dlaczego na tył, a nie broń Boże na przód. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Używane dobrej marki, jeszcze lepiej "od pewnego sprzedawcy" napewno są lepsze niż nowe byle jakie firmy.
Od paru dobrych lat jeżdżę na zimówkach Kleeber, w kolejnym samochodzie. Są relatywnie tanie i bardzo dobre. Zawsze mieszczą się w pierwszej 5 opon zimowych. Mam teraz auto które w zasdzie nie wymaga zimówek (tak jest naszpikowane elektroniką) ale i tak jeżdże na kleberach. 8 )
![]() |
#19 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#22 | |
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
I tak jeżdżę na zimówkach. Pisałem o tym wcześniej. 8 )
![]() |
![]() |
#23 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
kleberki sa dobre to samo barumki i sa dosyc tanie
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Oczywiscie efekt nie jest taki jak na zimowkach. Ale cudow nie ma - auto za ciebie myslec nie bedzie. 8 ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
A może jakbyś pojeździł np. na Michelin czy Dębicy, stwierdziłbyś że te Barumki są niewiele warte i lepiej zapłacić sporo więcej, a wziąć inne opony. Też mogę napisać, że super się jeździ na Pirelli SnowControl (bo takie mam) ale równie dobrze się może okazać, że opony o połowę tańsze są lepsze lub nie ustępują im wcale. Wybór konkretnego Producenta i modelu powinien podjąć już Zetoxa, a sugerować się powinien opiniami użytkowników, którzy opisują różne opony na odpowiednich stronkach/forach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... dzięki za opinie drodzy forumowicze, już wiem, że wymienię 4 a nie 2 oponki, pewnie będą używane, na pewnym forum motoryzacyjnym zwyzywali mnie kulturalnie od samobójców i zabronili wymiany 2 opon. Jestem młodym kierowcą (rok prawo jazdy) i właściwie to pierwsza zima przede mną.
![]() |
#27 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
kup jakies uzywki z zastrzezeniem ze jak bedzie cos nie tak to zwrot
ten co sprzedaje tez pewnie nie wie co tak dokonca sprzedaje najgorszy w uzywka jest mozliwosc pojawienia sie purchla niedawno kumpel kupil 2 opony (zimowe) uzywane z felgami za 80,- lub kup jakies najtansze nowe kormorany czy debice btw ... jaki masz rozmiar?
![]() |
#28 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() jeszcze pamietajcie ze opony zimowe czym zimniej tym sa nadal mieki a letnie czym zimniej tym bardzie sztywnieja traca swoja przyczepnosc nawet na sluchej powieszchni jezdni ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 30.11.2004 o godz. 10:34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
laser nieskalibrowany
Data rejestracji: 31.08.2004
![]() |
Cytat:
Poza tym to nie jest tak że na suchej powierzchni letnia opona nie będzie miała przyczepności - owszem będzie twardsza, ale przyczepność będzie miała prawidłową, wszak nie od dziś wiadomo, a i z fizyki mozna się dowiedziec że największa przyczepność na suchej nawierzchni ma opona ......łysa. Diametralnie się to zmienia wtdedy gdy popada deszcz lub śnieg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ale przy jakiej temperaturze
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|