![]() |
Cytat:
siedzi np. na Antylach Holenderskich i podlega tamtejszemu prawu. A nawet jesli polskiemu, to co z tego? Jak znikna pieniadze z konta to dochodzic mozna tylko u Pana Boga bo pracownik z Antyli nie raczy przyjechac na proces do Polski i bank chetnie pojdzie na sprawe w sadzie bo wie ze sie to bedzie ciagnelo latami, moze wczesniej Umrzesz albo zbankrutujesz Ty i nie bedzie Ciebie stac na adwokatow i Dasz za wygrana. |
Cytat:
Dobrze, że mój e-bank jest polski, w Polsce i podlega polskiemu prawu ^_^ |
Jesli dobrze zrozumialem to mbank oferuje konto zupelnie za darmo - za nic nie trzeba placic .Czyli wystarczy sie zarejestrowac i mam konto tak ??? Czyl nie musze wplacac zadnej kwoty startowej ???
Czy dobrze rozumuje ?? Pytam bo potrzebne mi konto do allegro . Pozdrawiam :jupi: |
zgadza sie Kapsel - konto jest za free
|
Cytat:
|
mBank jest chyba najlepszy !!!
|
Cytat:
biezace rachunki, lokaty bedzie mial w banku marmurowym, a oprocz tego na czarna godzine cos w skarpecie. Oprocentowania sa teraz takie ze rownie dobrze mozna w skarpecie trzymac bo oplata za prowadzenie rachunku i podatek belka w leb zjadaja cale oprocentowanie. No, chyba ze ktos trzyma na koncie jakies grube tysiace. |
Cytat:
Właśnie dlatego chcę założyć e-konto, żeby niektóre płatności wykonywać z klawiatury. I nie mam zamiaru przelewać tam całej swojej kasy (zaraz, zaraz - to ja mam jakieś pieniądze???;)) A do Allegro taki m-bank wydaje mi się idealnym rozwiązaniem. |
... no właśnie, płacę rachunki z klawiatury od 3 lat i strasznie mi sie to podoba :) 8-) :jupi:
|
Ja polecam e-gold :) Slyszeliscie o tym banku? to chyba najstarszy internetowy bank.
|
Cytat:
|
odgrzebuje - bo ciekaw jestem jak dzisiaj sprawa wyglada na tyn rynku, moze ktos sie podzieli opiniami ???
ja siedze od dawna w pekao sa i nie narzekam za bardzo |
Ja siedzę w MBanku i jestem zadowolony i w Inteligo, gdzie zadowolony jestem raczej średnio.. ;)
|
ja ciagle korzystam [a wlasciwie moj ojciec] z Lukas'a i tez jest bardzo zadowolony - darmowe przelewy itp.
pozdro ;) |
mBank ok, ale teraz jak bede mial regularne przychody nie wykluczam ze poszukam czegos bardziej atrakcyjnego.
Nie podoba mi sie ta oplata 50gr za przelewy zewnetrzne, oplata za wydanie karty do rachunku emax i oplata za wydanie kredytowej. Inteligo z tego co wiem bierze kase za prowadzenie rachunku :/ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:23. |