![]() |
mBank - imho w tej chwili najlepszy, od paru alt najlepszy :)
dopre oprocentowanie, kilka kont z darmowymi przelewanmi pomiedzy nimi, wygodny, szybki i bezpieczny panel zarzadzania kontami, sporo opcji dodatkowych i bardzo popularby w polskich sklepach sposob placenia mtransferem... jedyna wada - 50gr za przelez poza mBank ale takich przelewow mam moze z 5 miesiecznie bo sklepy internetowe/sprzedwacy allegro maja najczesciej konto mBank :) |
Juz po wszystkim :D zołozyłem wniosek o izzykonto w Mbanku :D :Pc Umowe przysla poczta mama podpisze adesle sie i po wszystkim :D :)
|
Cytat:
pzdr. |
a jakbym chcial wplacic powiedzmy w PKO kase na konto w mBanku to jaka jest prowizja(o ile to mozliwe:>)? no i podobnie z wyplata.
|
Cytat:
Ja mam konto od początku 2004r. i wtedy jeszcze płaciłem 2zł za karte, ale teraz jest za free, bo zrobilismy na forum małe zamieszanie odnosnie opłat... i mBank wkońcu zdjał opłatę :) Młodzi gniewni :D :P @nimmid Zapomnij o wpłacaniu pieniędzy przez kasy różnych banków :taktak: Ja zawsze wpłącam w agencji banku PKO BP i płace 3zł a nie np. 8zł :D Wypłata w kasie bakku tez jest droższa od wypłaty w bankomacie innego banku :| A więc robi się tak: Wpłaty: Agencja PKO BP 3zł Wypłaty: Bankomaty WBK i Euronet - free Ewentualnie inne bankomaty - min. 5zł |
thx za szybka odpowiedz, mam jeszcze jedno(poki co;) pytanie, bo juz sie zaczynam w tym gubic powoli:). czy eKarta jest niezbedna do zakupow w necie czy to tylko jakis wygodniejszy sposob(bo tak mi sie wlasnie wydaje)?
edit: piszac zakupy w necie mialem na mysli allegro:). pzdr. |
Cytat:
Ja tak robię :) |
A jak jest z kartę Vasa electron? Można nią płacić w sklepach internetowych także tych za granicą? Działa ta karta na całym świacie czy tylko w Polsce?
|
Cytat:
Robisz zwykły przelew lub płacisz mTransferem :D :) @Ziele, ale która karta? Ta mBanku, czyli eKarta (25zł na rok)? Bo przy Inteligo jest karta Visa Electron, którą mozna płacić w internecie i przez telefon :D A za granicą działa napewno, bo sam sprawdzałem :) @Andrzej no sposób rzeczywiście tańszy :D |
No ta darmowa którą daje mBank to chyba Visa Electron?
|
Cytat:
Musisz wykupic eKartę za 25zł na rok :( Pod tym wzgledem lepsze jest Inteligo, bo karta, która dostajesz do konta mozna płacić w internecie i przez telefon :D |
mam pytanie do posiadaczy konta IZZY w mbanku. Jak dlugo czeka sie na karte kredytowa? a kolejna sprawa to powiadomienia sms o wplatach na konto - jest tam cos takiego? niby ze jest jakis kanal dostepu - SMS ale nie wiem czy to to czy cos innego:( placi sie cos za kozystanie z kanalu SMS??
|
To do Izzy konta można dostac kartę kredytową??
|
Cytat:
|
Cytat:
nie ma mozliwosci dostawania sms'ow z informacja, ani w izzy ani w emaxie ani w ekoncie etc. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:26. |