![]() |
Dokladnie Yarozelsky ma racje. Udostepnia sie tylko pliki, ktore sa rozpowszechniane za pomoca emula i jego pochodnych. Udostepnianie innych nic nie daje.
Cytat:
Tylko napisze, ze u mnie to on niestabilnie sciaga. Za bardzo skacze. Poza ciekawym interfejsem wedlug mnie nic on nie wnosi. Pawcio jest kilka razy lepszy. |
Cytat:
|
A ja wam polece Ackronic 2.1c. Jest lepszy niż te wasze morphy i pawcie.
|
Cytat:
Pawcio zas polaczy sie na 8 to ciagnie 8 i jest gitara :) Zreszta z uplodem tez dziwne rzeczy wyczynial. Jedynie co mi sie podobalo to ta muzyczka, ktora sie pojawia jak sie wlaczy morpha, kolory (czerwon i pogrubiona czcionka) sciaganych plikow, oraz procent dostepnych plikow u innych. A z funkcjonalnoscia to nie ma nic wspolnego co najwyzej zabiera ci jeszcze pamiec. Wiec sie go pozbylem. |
Cytat:
|
Jest to włoski mod... nie ma webcache ale tak ściąga, że szkoda gadać. Rozpędza się nawet bez kredytów na łączu 16/6 KB/s po jakiś 13 H.
|
Cytat:
|
Webcache bardzo duzo daje? A jakiego uzywasz? I jakie masz statystyki?
|
Cytat:
Jak sprawdzić statystyki webcache? Ogólnie to z osobami porównującymi jesteśmy dogadani do jednego webcache. |
Mam to samo.
Wchodzisz w statystyki. Transfers- Downloads - Cumulative - Downloaded data - Clients i webcache. Tam bedziesz mial tyle ile sciaganles. Podaj zawartosc procentowa. U mnie jest to w tej chwili 1.7%. Wiec moge stwierdzic, ze prawie nic nie daje. Niestety. |
Cytat:
|
10% to nawet niezle bym powiedzial. Bo te niecale 2% jakie mam to krotko mowiac lipa. Nawet tego nie odczuje jak je wylacze.
|
a ja uzywam takiego kombajnu || :
eMule v0.44d Lsd19a Kappa10 (Gold) v19.1060 Pawcio 5.15F wiem ze to mod zabroniony ze wzgledu na leecherskie mozliwosci, ale ja nieuzywam go w leecherski sposob,obsluguje mi ladnie webchace z tpsa,na moim laczu uzyskuje maxymalne predkosci okolo 17kb[neo128,uwazam ze to najlepszy mod dla posiadaczy neostrady],nigdy niedostalem bana na jakim kolwiek serwerze. pozdrawiam :piwo: |
Każda wersja eMule jest taka sama tylko trzeba ją odpowienia skonfigurować , pobrać liste nowych serwerów i nabić sobie kredytów bo kolejki nikt nie oszuka :) skały szczały nie da się przyspieszyć :). I nie ma mułków szybszych i wolniejszych w nowszych są tylko poprawiane błędy starych.
Pozdrawiam SPiDER |
ja sie juz calkowicie przerzucilem na torrent'y, a z mula ciagne tylko mniejsze pliczki [mp3 itd.]
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:37. |