![]() |
My tu gadugadu a ebay ruszył :) http://www.ebay.pl/
|
rzeczywiście już działa:)
|
Ale jaja...
Wielkie dzięki za info:piwo: |
tylko coś nie mogłem się zarejestrować:(
|
Cytat:
NO dziala zarejstrowalo mnie ale trzeba by poczytac o kosztach wysylek bo to jest ciekawa sprawa |
ale kiepskie maja menu ... po uzytkowaniu >menu/interface< allegro to
bez urazy lekka wioska zalatuje ... a'la redneck :D |
Ilość załączników: 1
Do bani :blee:
Nie dość, że mój nick zajęty to jeszcze to: |
mój nick z ebay.com działa :)
|
Przyjrzałem się dokładniej tej witrynie i pierwsze wrażenie jest takie - jest ona po prostu żałosna.. Przeczytajcie sobie regularmin - generalnie mówiąc Ebay nie ma wpływu na nic i za nic nie odpowiada. Będzie brał pieniądze za wszystko (chociaż konkretnych kwot mimo szczerych chęci nie mogłem znaleźć), a resztę ma w dupie..
Dodatkowo część serwisu pojawia się jeszcze w języku angielskim, czyli już widać, jak strona była robiona, a przy próbie rejestracji (wielokrotnej) pojawiają się błędy.. Szkoda, że ludzie bezkrytycznie się na to rzucą, "bo to Ebay", a znowu mam wrażenie, że Polska traktowana jest (niestety poniekąd słusznie) jako trzeci świat, gdzie z otwartymi ramionami przyjmą wszystko... |
Jakbym nie wiedział, że to eBay to na tą strone już bym nie wchodził :blee:
|
:D brawo :D strona zrobiona przez przedszkolaka, wszystko nasrane jedno na drugim, nieczytelne itd. rejestracja nie dziala, login zajety (bo zapewne dzialaja loginy z innych krajow - mozna to by latwo rozwiazac dodajac np _pl czy _de na koncu w "ebayach" ale co tam... jeden Predi na caly swiat... super)
ide cos kupic na allegro |
Hehe, można zmienić sobie nazwę użytkownika :D
Rejestrowałem się na ebay.de i miałem nick po niemiecku, a teraz sobie dam polski :) Nick można zmienić raz na 30 dni :D |
wg mnie ebay to totalna porażka,nie dosyć,że coś się zawiesiło na stronie i nie dostałem maila ,żeby aktywować konto,to jeszcze chyba każdy może mieć 100 ników ,bo nie wysyłają nic do domu(żednego numeru aktywacyjnego)więc jest to beznadziejny serwis,który za nic nie odpowiada.Wolę allegro albo świstaka(który jest tańszy)
|
Pewnie będzie kupa oszustów na tym eBay'u. Pozakładaja mase kont na zmyslone nazwiska i adresy a potem szukaj takiego jak coś u niego kupisz. Zostaje przy allegro :D
|
A u mnie wogóle się ta strona nie otwiera. Sprawdzeałem na ebay.com i tam wogóle nie jest napisane że mają oddział w Polsce:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:05. |