![]() |
trzeba jeszcze pomyslec ile bedzie kosztowac Cie taka przesyłka...:D
|
A propo (trochę) tematu... Przejrzałęm sobie ostatnio przypadkowo oferty płyt na niemieckim Ebayu i ceny niektórych singli naprawdę mnie zaskoczyły. Zestawy po 20 - 30 płyt można już było kupić za 3 - 4 euro. Mam w związku z tym pytanie: jak wygląda kupowanie na zagranicznym ebayu. Że muszę mieć konto, to się domyślam (i nie jest to problemem), ale jak wygląda kwestia przesyłania pieniędzy? Można to zrobić z konta, ewentualnie wpłacić w Banku czy na poczcie? A jeśli z konta, to MBank obsługuje takie przelewy? (że Inteligo nie, to już wiem).
|
Ciekawe czy jak masz konto w "orginalnym" ebay to bedziesz mogl tez sprzedawac w polsce???
|
Ilość załączników: 1
jak to sie mowi budowa trwa ;)
|
@bartek mialem to samo, ale nie wpadlem, zeby napisac to na forum :haha: ;)
pozdro ;) |
Chciałem sobie wejść i sprawdzić jak idą postępy na stronie www.ebay.pl a tu wyskakuje okienko: nazwa użytkownika i hasło :|
Zna ktoś te dane może :ja_chce: :> |
Cytat:
|
o polskim ebayu juz pisalem juz tutaj bodajze w grudniu :D - swoja droga czegu tu [na forum] jeszcze nie bylo ;) :D
|
Cytat:
|
Ja się cieszę :)
Zarejestrowanay jestem na ebay.de i będzie można używać chyba nicku niemieckiego :D Ogólnie ebay jest dużo lepsze, tylko ciekawe jak będzie z prowizjami??? I wkońcu może będzie Polski Paypal :) |
Jak padnie Allegro to znowu bedziemy mieli monopol :|
Zawsze musi być konkurencja. |
tez mnie to zastanawia czy bedzie mozna zamowic produkty z innych krajow i na jakich zasadach
|
moze beda pomagac w zakupach z innych krajow (w obrebie eBay)
allegro zaczyna mnie powoli denerwowac. 2 tygodnie ostro licytuje towar, zeby 5min przezd koncem gosc odwolal oferte, a jako wyjasninei podal straszna bzdure... oczywiscie allegro sobie nic z tego nie robi. jedna sytuacja z wielu |
no ciekawe co z tego bedzie, pewnie bedzie mial duze wsparcie tego amerykanskiego z czym ida pieniadze i ma duze szanse na wyparcie allegro,...duzo bedzie zalezalo od zabezpieczen jak bedzie bezpieczne kupowanie to allegro nie ma szans al okaze sie w praniu:D
|
To znaczy, że będzie polski PayPal ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:30. |