![]() |
Cytat:
259/511 +21 ;] |
z tą cyferką to nie ma problemu :) Przy większości oscyluje pomiędzy 300 a 400, no mam jeden z 69 a następny z 21, ale i one się ściągają....
|
Mam takie pytanie do uzytkownikow emule.
Czy siedzicie na jednym serwerze, czy pozwalacie, zeby mul sam wam zmienial.Bo on tam jakos automatycznie sobie przeskakuje. |
ja tylko na razorback'u 2 siedze :) i sciagam modem black hand [ostatnio] no i na neo 640 - nawet do 78 kb/s ! siega :)... jak jest duzo, dobrych zrodel to sie waha pomiedzy: 30-50 kb/s przewaznie - jeden plik :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
u mnie tam razor dziala git, bez klopotow, wiec nie wiem o co wam chodzi
|
Ta.Tylko czasami nie weim czemu wchodzac na Razorback2 dostaje lowID bo normalnie mam high. A czasami normalnie lacze sie i mam high.A jak usune wszystkie to mnie na zaden nie wpusci.
@Smartek a ten black hand dobry jest? Bo teraz bujam na morph'ie a jak by co to wlasnie zamierzam przerzucic sie na black hand. |
Cytat:
Jak dostaniesz LowID to poprostu ponownie sie połącz. Radze zmienić eMule na nową wersje. Ja aktualnie używam Sivka i bardzo dobrze się sprawuje.... |
A mi nic nie działa. Tzn kiedyś (jakiś tydzień temu) było ok. Potem wywalało mnie z serwerów i gubiłem źródła, a wczoraj i dziś wszystkie serwery są jako pełne. Zaraz się załamie....
|
Cytat:
Ludzi próbują się łączyć z tym samym serwerem i przez to nie może przyjąć 2 połączenia ;) Używasz jakiegoś starego eMule Masz LowID Pozdro |
Mam najnowszego emule plus v1m i przekierowany port. Do tej pory emule pieknie smigał z High ID na każdym serwerze.
|
Cytat:
|
Nie. IP sieci w której jestem nie zmienia się.
|
używam emule w wersji 0.44a bez żadnych dodatków.
siedzę na razorback'u 2, mam high id - emulek ciągnie mi jak szalony, dlatego dla niego porzuciłem edonkey'a. |
Cytat:
P.S teraz twój post zauważyłem, i podaj z jakiej strony podawałeś ustawienia do tych łącz ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:31. |